|
|
- itü sözluk'e tamamiyle geçme kararı almış uludağ sözlük ex yazarıdır.
adet yerini bulsun: limon çiçeği esanslı kolonyadır.
edit büdüt: yahu başlığımı ben açmamıştım ya. niye başıma bıraktınız başlığımı*
- uludağ sözlük aracılığıyla hayatıma girmiş, neşeli, sevimli, eğlenceli can insan. tüm kavgalarımıza rağmen hayatımdan hiç çıkmamış olan bol şekerli limonata. gelecekte de hiç çıkmaması ve dostluğumuzun böyle devam etmesi dileğiyle. yirim yir.
- patlatılmış sivilcenin üstüne bi pamuk aracılığıyla konulup bastırıldığında sabah sivilce falan bırakmayan bir kimyasaldır. kurutur sivilceyi. mis gibi de kokar ayrıca.
- ileri derece sürücülük teknikleri hocasıdır kendisi. hoşgelmiştir.
- beşinci nesil yazar *
ayrıca ben limon kolonyasına bayılırım *
- ankara ulus'ta eyüp sabri tuncer, istanbul'da pereja ile yaşama 80 derece katılan güzel kokulu alkol.
(cohen, 07.04.2008 22:34)
- (bkz: geçen yaz ne yaptığını biliyorum)
- kendisine şu şarkıyı armağan etmek istediğim süfer insan:
(bkz: aman petrol canım petrol)
- en az 4 kişi gelsin bari okey çevirelim zirvesi'ni planlanandan bir gün ileri aldırtıp, kandile denk getirmiş, fakat kendisi teşrif etmemiştir. bilemiyoruz.
- düğüne gitcem diye zorla zirve gününü değiştirmiş ve bugün öğlen üstü uyuduğu uykudan 5,5 gibi uyanmış, bu saatten sonra gidilmez diye de evden çıkmamıştır. özrü kabahatinden büyüktür ama gene de özür dilemektedir. katılacağım dediği 3 zirveden 2sine katılmamıştır. artık bundan sonra da katılmayacaktır.
edit büdüt: artık bundan sonra da hiçbir zirveye katılmayacaktır.
- bir sonraki zirveye gelmesi için elimden gelen özen ve çabayı göstereceğim yazardır. cep telefonu numerosunu alacağım, buluşup geleceğiz zirveye konuşa konuşa.* meselaaa; hnvhl'nin ankara'ya dönüşünü kutlayacağımız zirveye.*
- (bkz: selin)
|