belki ilginizi çeker
  1. · yaran belki ilginizi çeker sonuçları
  2. · kardelen
  3. · sözlükteki güzel kızlar
gündem
  1. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  2. · kurban bayramı vahşeti
  3. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  4. · galatasaray
  5. · yılmaz özdil
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · fan
  9. · kar yağarken gök gürlemesi

lillkill  

1. nesildaştır.. pek de bir hoş gelmiştir.. daha çiçeği burnundadır.. ama umutluyum kendilerinden..

(bkz: ben kefilim)
    (headache, 20.02.2009 04:00)
  2. arşiv sisteminden sonra yayınımın demirbaşlarından. hatta arşiv sistemi sapıtabiliyor ama lillkill sektirmiyor. hoş muhabbet yazardır. dur bakayım? 22 23*(anladı o). aydilge'den geliyor: yalnız değilsin.
    (sofsotik, 08.05.2009 03:11)
  3. o bir kardelen
    ayrıntılı bilgi için;
    (bkz: @129977 )
    (sinirliyim ezelden, 17.06.2009 14:38)
  4. bugün doğum günü olan yazar. iyi ki de tanışmışız, iyi ki de varsın, iyi ki de doğmuşsun. bu nickaltı öyle cancanlı olmadı ama idare et artık. hey gidi koca kunduz, değil mi değil mi?
    (sofsotik, 25.07.2009 08:49)
  5. gün itibariyle bir seneyi daha tüketmiş, tükettiği sene ise kendisini tüketememiş yazar. daha çok seneler tüketir bu neşeyle. sağlık ve mutlulukla tüketmesi dileğiyle.
    (van den budenmayer, 25.07.2009 11:29)
  6. doğum günüsünü bir gün gecikmeli kutladığım dost yazar. öpsün abisinin elini kapsın hediyesini.
    (sinirliyim ezelden, 26.07.2009 01:39)
  7. an itibariyle bütün kolaylıkların üzerinde olmasını dilediğim göç halindeki yazar.

devlet dairesi sarısı sayesinde kendisiyle olan aşinalığımız pek zor bir gecemde güzel bir sohbetle tanışıklığa ve hemen ardından da birbirimizin müzik arşivini sömürme eşliğinde güzel bir arkadaşlığa dönüştü. iyiki varsın.

ahh birde beyin kıvrımlarında devinen kelimeleri ve düşünceleri klavyeye düşürüp girilere dönüştürse...
    (van den budenmayer, 24.08.2009 09:55)
  8. "gelemem"* dedi. büyük bir sürprizle geldi. iyi ki geldi. iyi ki geldin. ne mutlu ettin beni/bizi.
    (van den budenmayer, 25.10.2009 23:47)
  9. haftalık periyotlar halinde oynanan facebook oyunlarındaki en dişli rakibem. kendisini sözlükten önce oyunlardaki hırsı nedeniyle tanıdım ve sözlükte kanka listeme yeni eklediğimi utanarak şu an itiraf ediyorum.

iş bu giri tanışma amaçlı yazarın bilgisi haricinde yazılmıştır. yazan kişi bundan sonraki girilerinin yazarın girileri hakkında olacağını an itibari ile taahhüt eder. *
    (jassmine, 30.10.2009 01:53 ~ 01:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil