görseller
libitinalibitina

belki ilginizi çeker
  1. · sevgiliyi sözlükle tanımak
  2. · eski sevgilinin gözden düşmesi
  3. · kova burcu sözlük yazarları
  4. · itü sözlüğün seda sayana çıkması
gündem
  1. · domuz gribi
  2. · uykusu olup da uyumayan insan
  3. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  4. · kurban bayramı vahşeti
  5. · sözlük yazarlarının hayalleri
  6. · yazarların yapmak istediği saçmalıklar
  7. · aşk ı memnu
  8. · itar tass
  9. · yalnızlık ömür boyu

libitina  

1. roma mitolojisinde ölüm tanrıçası
    (depresif, 27.09.2007 12:27)
  2. 6.nesil yazardır hoş gelmiştir..
    (dahi anlamındaki de kadar popülerim, 15.07.2009 01:12)
  3. yaşanmamış masalların prensesidir. acı çekmez, hisseder acıyı. masaldır onun yazdıkları, yaşanmamışları, yaşayacak oldukları. yazdıklarından tek farkı, yalnız olmasıdır. mutludur da, etraftaki insanları gördüğünde, yazdığında ve yeniden sabah olduğunda.
    (libitina, 15.07.2009 01:13 ~ 25.08.2009 22:56)
  4. romatizma mitolojisinde gasılhane tanrıçası.

nesildaş. gelmesiyle birlikte sol frame kendini hissettirmiştir. başlıklara bakarak libitina'ya ait olduğunu hemen anlayabiliyorsunuz. bir de kendini sonuna kadar savunma psikolojisinde anladığım kadarıyla. ilkokul 1. sınıfı yıldızlı pekiyi ile bitirince annesi-babası sözlük almıştır kendine. o derece köklüdür sözlüklerle ilişkisi. tanımıyorum kendisini ama eminim öyledir. galiba yani.

onun geldiği yerler böyle değilmiş lahana tarlası mıydı artık bilemiyorum ki geldiği yerleri de anacım pek de ketum bir şey anlatmıyor.

azıcık ortama alışınca sözlükte coşması muhtemel yazardır.

(bkz: motor soğuk)
    (dükkanın önünü kapatan adam, 15.07.2009 11:46 ~ 11:58)
  5. bugün çok çalışmış bu yazar. giri üstüne giri eklemiş.
    (myself, 15.07.2009 23:11)
  6. eski sevgili kavramından kurtulmasını temenni ederim.
    üzülüyor gibi geldi bana çünkü.
    kurtul ondan, valla bak. her şey çok güzel olacak.

söyledim, iyi şeyler düşün dedim. *
    (maria elena, 16.07.2009 01:49)
  7. zaman ve sabredip beklemek ben sana diyorum. üzülmüyorum alıştım gibi şeylere de ihtiyaç yok sol eski sevgili ile doldu şerefsizim. aşk gelecek yine sana hem de en güzelinden. dinle beni bitecrübe! şeklinde haykırmak istediğim yazar.

hayır tanımam etmem ama kardeştir sözlük tarafından. eyvallah!
    (idiot, 16.07.2009 02:03 ~ 02:13)
  8. gözlerim beni yanıltmıyorsa, bugün 117 entry girmiş yazar. sanırım birkaç kişi çalışıyorlar.

biri, o "günlük giri" rekorunu kırsın diye besin maddelerini çiğneyip ağzına veriyor, diğeri bacakları uyuşmasın diye çin masajı yapıyor, bir diğeri de onun ağzından çıkanları stenograf gibi yazıp sonra tarayıcıdan geçiriyor. aralarda parmak uçlarına bepanthene süren biri daha lazım, on saniyeden günde 20 dk zaman kaybı eder. 20 dakikada kaç giri yazılır halbuki?

zor iş. hoşgelmiş tekrar.
    (imperius, 16.07.2009 22:30)
  9. bu gün çaylak olmuş yazar. muhtemelen gözünden kaçan bir hatadan dolayı çaylak olmuştur. kısa zamanda aramıza dönecektir.
    (bkz: her yazar birgün çaylak olacaktır.)
    (kopekbaliginingozundekibugu, 17.07.2009 09:40)
  10. sözlüğün duygu aşığı. bir başka sözlük platformu olan kou dan dostum. hissettiği her şeyi yada düşlediği yada olmasını istediği sözlüğe harika bir şekilde yansıtan kişi.
    (lost knight, 22.08.2009 15:47)
  11. itü sözlüğe gelmemi sağlayan yazardır kendisi. aşk insanıdır. eski sevgili takıntısı vardır biraz. içinden geldiği zaman etkileyici giriler yazabilir.
    (fak badi, 11.09.2009 00:12)
  12. (bkz: tilki)
    (lost knight, 08.10.2009 08:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil