|
|
- gay testi gibi onun da online testi net ortamlarına düşmüştür:
http://www.concentrationtest.com/...
- (bkz: anne ben lezbiyen oldum)
- bu testi bilimsel yöntemlerle denedim ve vardığım sonuç topun ardışık olarak en sağda ve de en solda olduğudur, topun ortaya gelme olasılığı nşa %0'dır. yani doya doya memelere bakabilirsiniz. iyi seyirler.
imza: isviçreli bilimadamları
asistan: chaghdash
- malzemeler:
lezbiyen olduğundan işkillenilen kız
lezbiyen olmayan taş gibi bir kız
siz
mojito (içki)
lateks siyah dar (catwoman tarzı) sadomazo kıyafet
kırbaç (gergedan kuyruğu olması tercih edilir)
üçlü koltuk
önce lezbiyen olmasından şüphe edilen kız eve çağrılır. kız gelmeden on dakika önce taş gibi olan diğer kız eve alınır. üçlü koltuğun sağ tarafına (sağ) oturtulur. sehpa kızın önüne çekilir ve üzerine mojito konur. sadomazo kıyafet ve gergandan kuyruğu kırbaç kızın olduğu taraftaki koltuk koluna görülecek ama ne olduğu anlaşımayacak şekilde yerleştirilir.
kızın bacak bacak üstüne atması sağlandıktan sonra test edeceğimiz kız beklenir. kız geldiğinde kapı açılır ve odaya girmesinin ardından kızlar tanıştırılır. ve kıza oturması söylenir.
a) kız tekli koltuğa oturup bir bardak su rica ederse, lezbiyen değildir
b) kız üçlü koltukta en sola oturup ee napıyoruz derse, lezbiyen değildir
c) kız üçlü koltukta ortaya oturursa, test bir kaç farklı kızla tekrarlanmalıdır
d) kız üçlü koltukta ortaya oturur ve sağ koldaki malzemelerin ne olduğunu sorarsa, lezbiyendir
e) kız üçlü koltuğun kolçağına oturursa, lezbiyen değildir (hemen odaya alın)
f) kız diğer kızın kucağına oturursa, ikisini yalnız bırakın ve siz çıkın
g) kız threesome gibi bilmediğiniz ingilizce kelimeler sarf ederse, üçünüz birden yatak odasına geçin
h) kız hani yalnız olacaktık derse, lezbiyen değildir
ı) kız önce sizi oturtup sonra kendi oturuyorsa, evlenin
i) kız mojitoya saldırıp diğer taş gibi kızı dudaklarından öpüyor ve hemen oracıkta lateks giysiyi giyerek kırbaç şaklatıyorsa, kendinizi sorgulayın. nerden buldun olm bu kızı?
|