hem cinsinden hoşlanan,kadın tenini ve kadın kokusunu karşı cinse tercih eden kişilerdir.toplumda saplantılı kişiler, cinsel sapıklık olarak değerlendirilirler.feminist kadınların daha yatkın olduğu düşünülür.
köpekler arası lezbiyenlik %40 düzeyindeymiş.
edit : arkadaşımın köpeğinin veterinerin uydurmasıymış sanırım. genel kanı olarak köpeklerde eşcinsellik yok gibi birşeymiş. sadece öyle gözükebiliyorlarmış.
saygı duyulası kadın modelidir.
duyulmaz, duyulamaz çünkü algılanamaz. bu kadınların karmaşık tercihlerinden değil yurdum insanının hödüklüğünden ileri gelmektedir. yakıştıramazlar tercih edilmemeyi, bulunmamış hint kumaşı zannederler kendilerini, oysaki an gelir onlarda tercih etmez kadınları ama bunu itiraf etmeye hiç mi hiç gelemez bu coğrafyanın erkekleri. (bkz: ikiyüzlülük)
hatun : biliyor musun emre, bazan hemcinsime dokunmaktan şiirsel bir tat alacağımı düşünüyorum! bir kadınla yatmak istiyorum ya! adam : ne ki şimdi bu? ona bakarsan beni küçükken inşaata götürüp düzmüşlerdi!..nasıl?şiirsel mi?..allahım ya!..
kadının ibne olmuş halidir. erkekler sanıldığının aksine lezbiyen kadınları sevmezler. çünkü bunlar kadın topluluğunun atıl yaratıklarıdır. erkekler kültürel (!) filmlerdeki (özellikle almanca olanlarındaki) lezbiyen kadınları severler. hayallerindeki lezbiyenleri severler yani ama rekabet içine girecekleri gerçek hayattaki lezbiyenleri sevmezler. bir erkek için lezbiyen olmak muhteşem bir şeydir çünkü erkekler kadınlardan hoşlanmaktadır. cemal süreyya "gelecek sefer dünyaya kadın olarak gelirsem eşcinsel olurum" diyerek bu tezimizin doğruluğunu tescillemiştir. ayrıca coupling dizisindeki jeff murdock karakteri de lezbiyenliğin bir erkek gözüyle nasıl göründüğünü çok güzel anlatmıştır ;
jeff: lezbiyen olmak... erkek olmanın bütün avantajlarına sahip olursun...ve daha az utanılacak cinsel organların olur... ve her seks yapacağında dört göğsün olur... iki tanesi misafir göğüs, iki taneside sonradan evine götürebileceğin.
jeff: lezbiyen filmlerini seviyorum çünkü bir yerlerde erkek arkadaş bulamayan çekici kadınlar olduğunu düşünmek hoşuma gidiyor.