görseller
levent oranlevent oran

belki ilginizi çeker
  1. · fadime şahin
  2. · zeynep uludağ
  3. · gülten kızılkaya
  4. · levent orangutan
  5. · ali kalkancı
  6. · müslüm gündüz
  7. · ayşe özgün
  8. · emine şenlikoğlu
  9. · savaş ay
  10. · 16 ağustos 2009 fenerbahçe sivasspor maçı
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · colin kazım richards
  7. · yaran diyaloglar
  8. · osmanlı dönemi sözlük başlıkları
  9. · hidayet türkoğlu

levent oran  

1. fazla söze gerek yok zaten.....

(bkz. gereksiz insanlar)
    (bkz. taksimde sallandırmak)
    (hell guardian, 15.07.2004 22:01)
  2. (bkz. altın oran)
    (mavio, 15.07.2004 22:08)
  3. "kadın dövülmeli ve kadın da şu şekilde dövülür" şeklindeki açıklamalarıyla topluma ayar vermiş bir şebo saphiens. toplum ayar aldığı için medya da inatla bu adamın üzerine gitmiştir ve mikrofon uzatmıştır. adam konuştukça açılmıştır, açıldıkça konuşmuştur, tam bir karın ağrısı haline gelmiştir. bu şekilde uzun sayılabilecek bir süre geçtikten sonra hayırsever bir vatandaşın malum şahısı topuğundan vurmasıyla rahata erdik
    (mavio, 22.07.2004 22:58)
  4. ayşe özgün'ün türk medyasına kazandırdığı lale.
    (jellicle, 16.04.2005 18:29)
  5. her türlü laf çevirme kapasitesine, gerektiğinde zeytinyağı, gerektiğinde ayçiçeği olabilme yetisine sahip, kafasının ön kısmı arkasına göre fazla fazla büyük, fiziğiyle, karakteriyle, her şeyiyle orantısız insan...
    (atreides, 23.11.2005 23:21)
  6. bugünlerde hasbin allah seda sayan, lerzan mutlu ile antik kuntik, ahu tuğba ile kapı tokmağı, biri bizi itin götüne sokuyor, azdım da karı bulamadım vs. gibi eğlence yapımlarını izleyen seyirci kitlesinin vakti zamanında yakın çevresine küfür edememe ve kin güdememe yetisizliğini kapatmada kullandığı gösteri adamı. aynı zamanda söz konusu şahsiyetin beni (siz) delirttiniz adlı, 9756394234 ısbn numaralı, turuncu yayıncılık'tan temmuz 2004 yılında çıkmış kitabı mevcuttur. kitabın tanıtım yazısında da aynen şu yazı yazmaktadır:

"merhaba, ben levent oran; hani şu "kaşınan kadını döveceksin(!)" dediği için bir gecede şöhreti yakalayan. nefret ettiğiniz, sokakta gördüğünüz zaman yüksek topuklu ayakkabılarınızla üzerinde zıplamak istediğiniz, ekranda gördüğünüzde kusmak için lavoboya koştuğunuz fakat seyretmekten kendinizi alamadığınız, elinize bir sopa geçirip kafasını patlatmak istediğiniz, size en zekice işkence yöntemlerini bulmanızı sağlayıp kendi içinizdeki canavarla yüzleştiren, literatüre bir milyondan fazla yeni küfür girmesini sağlayan, "insan maymundan türemiştir" teorisine inanmanıza yardım ettiğim için orangutan dediğiniz, aysel gürel hanımefendiye canlı yayında "kıçımı yeeeee!" diye bağırtan, türk toplumunun gözünde beyefendiliği ile tanınan alişan beyefendiye, yine canlı yayında "kardeşimin seni seyredince psikolojisi bozuluyor" dedirten, toplumda kanunlara saygısıyla, insan severliği ile bilinen sayın özcan deniz'e canlı yayında, türk televizyon tarihinde ilk kez stüdyo bastırtan ve "üstüne kusmak istiyorum, yeşil başlı" dedirten, maça gidemediği için öfkesini kusamayan halka bu öfkeyi kusması için yardım eden adam, yani levent oran."
    (naylonbranda, 29.04.2006 03:31 ~ 03:32)
  7. (bkz: levent orangutan)
    (rotario, 27.01.2007 23:19)
  8. katıldığı canlı bir tv programında , avuç içini dışa doğru bükerek kadına gösteren ve ''sana burdan bi korum'' diyerek tehdit eden kişi. sonra bir kadın bunun dişini falan kırmıştı savaş ay'ın programında.
    (hplovecraft, 27.01.2007 23:20)
  9. kadın döven bunu sayfalarca anlatan ünlü olmak için elinden geleni yapıp bunların hepsini bir kitapta toplayan şahıs. işin garibi "dövdüm de bi sorun niçin dövdüm" diye kitap yazmıştır bu nefes alan organizma.
    (dna, 27.01.2007 23:22 ~ 23:23)
  10. adını her duyduğumda aklıma orangutan getirten adam.
    (zeyneq, 30.09.2007 23:28 ~ 23:28)
  11. geçen televizyonda gördüğüm hatırlamakta zorlandığım erkeğimsi kişilik.
    (zarwan, 02.10.2007 23:18)
  12. bursa'da bir pavyonda sahne alıyordu, ünlü olacaktı, ses falan yok tabii ki adamda. neyse birkaç hafta şarkı söyledi, sonra gazete okurken bir denk geldi, topuğuna sıkmışlar. nedendir bilinmez, ondan sonra da medya tarafından unutuldu.

esasında bakıyorum da şimdi, sabahları kadın programlarına kendisi çıkartılabilir. eskisi gibi birkaç kadına saldırsa falan, seda sayan'ın reytingleri tavan olur. fikri verdim, uygulaması kanal yöneticilerinden.
    (dünyayı kurtaran adam, 22.04.2008 01:43 ~ 01:44)
  13. bir dönemin en çok tiksinileni.

uzun bir aradan sonra ekranlara döndüğünde suratında bir ermiş ifadesi -kaç tane ermiş gördün lavuk dediğinizi duyar gibiyim, demeyin- kendisine yöneltilen eleştirileri büyük bir huşu içerisinde dinlemişti bu.

kaybolduğu arada sanırsam kafasına kafasına çalıştılar bunun. tabii sonuçta ne gam kaldı ne kasavet.
    (dedirten başlık, 18.06.2008 14:21)
  14. yemekteyiz veya esra erol la izdivaçtürevi programlarda neden gözükmediğini anlayamadığım yaşam formu.
    (dünyayı kurtaran adam, 14.12.2008 22:56 ~ 22:56)
  15. 90'ların unutulan medya maymunlarından biridir. savaş ay'ın reyting için çıkardığı, dövüştürdüğü, ünlü olma hevesinde abarttıkça abartan samimiyetsizleşen bir adamdı her medya maymunu gibi. sanıyorum geçen yıl haberlerde çıkmıştı. kötürüm kalmış, koltuk değnekleriyle yürümekteydi ve söylediklerinin hepsinin meşhur olmaya yönelik olduğuna dair bir günah çıkartma işine girişmişti.

kadın dövmenin haklılığı üzerine tezler atan bir adam ne kadar toplum tarafından saygı görmeyi, hatırlanmayı hak edebilir ki...
    (bulanti, 14.12.2008 23:11)
  16. 90'ların sonunda muhteşem türk televizyonculuğu sayesinde ünlü olmuş bir herif. ünlü olmasında medyadaki zırtapozların etkisi çok büyüktür.

o dönem resmen hergün haberlerle kafamız sikiliyordu. özellikle o zamanlar orta okul-lisede olan bir nesli böyle heba etti vicdansızlar. dönemin levent oran'dan başka önemli isimleri için;

(bkz: gülten kızılkaya)

(bkz: zeynep uludağ)

(bkz: müslüm gündüz)

(bkz: fadime şahin)

(bkz: ali kalkancı)

(bkz: emire kalkancı)
    (dünyayı kurtaran adam, 10.07.2009 17:10 ~ 17:32)
  17. bir ara yoğurt reklamında oynamış olan şahıs. ama hangi markaydı hatırlayamadım. beni siz delirttiniz adlı bir kitabı da vardır. bi de çocukluk, ilkokul ve üniversite arkadaşım serhat a çok benziyor. sırf o yüzden sehat ile iki senedir görüşmüyorum.
    (fes başıma, 18.09.2009 03:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil