levent kazak   

adana çık aradan

1. küçüklüğümüzde güler misin ağlar mısın adlı komedi programından tanıdığımız tiyatrocu.

mevcut durumu için (bkz: anlat istanbul)
    (right lane must exist, 02.04.2005 22:28)
  2. bir senaryo okulu açmış oyuncu / senaristtir. bana kalırsa, esprileri biraz fazla "yapışkan"dır ama yine de böyle bir okul açmış bulunması takdir edilmelidir.
    (şorşak kirpi, 28.10.2006 19:05)
  3. hacivat karagöz neden öldürüldü,o şimdi asker,o şimdi mahkum filmlerinin senaryo yazarıdır,ayrıca oyuncu olarak da yer alır.
    (bettyboop, 28.10.2006 19:45)
  4. kendi hayatı, yazdığı tüm senaryolardan daha ilginç olan insan.

"çoğu yatılı olmak üzere yedi ilkokul, oniki ortaokul ve lisede okudu. dört üniversitenin onbir bölümünde öğrenci olarak görev aldı. (boğaziçi üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı, msü resim, msü heykel, msü tiyatro dekor kostüm, mü konservatuarı, iü italyan dili ve edebiyatı, iü yunan dili ve edebiyatı, vs.) ."

(bkz: http://tr.wikipedia.org/...)
    (excalibur, 10.11.2006 13:00)
  5. o şimdi asker adlı filminde kendi adıyla ve artist lakaplı bir karakteri canlandırmıştır.
    (ceyus, 13.10.2007 14:57)
  6. ytü sinema kulübüne birlikte seminer dersleri yaparız diye söz vermiş ama yerine getirmemiş bir insandır kendisi. ama olsun yine de severiz. başarılı bir senarist. hacivat karagöz neden öldürüldü filmindeki kurgu hatalarını kabul eden, senaryosunun hak ettiği değere ulaşmadığını -haklı olarak- düşünen başarılı bir sanatçı. ayrıca filmlerinde oynama gibi bir özelliği var kendisinin. emm.. ayrıca çok karizma, evet..
    (tanrim ben nerdeyim, 13.10.2007 15:44)