belki ilginizi çeker
  1. · hasan doğan
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · aşk ı memnu
  3. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  4. · zongul ducks
  5. · aşk
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · boylumlama
  8. · pazarlamacı
  9. · her insan hayatında bir kez birinci olmuştur

levent kızıl  

1. bursaspor başkanı.kendisi bir kez daha başkan seçilmiştir.
    (sycrone one, 08.06.2006 23:43)
  2. bir zamanlar haluk ulusoy federasyonunda görev almıştır.bir nevi sağ koluydu haluk ulusoy'un. sonradan araları açılmıştır.nedendir bilmiyorum.
    (guanoapes, 08.06.2006 23:46)
  3. bildiğiniz şovmendir. 1 nisan bursaspor konyaspor maçı sonrası hakemin uzatma dakikalarını fazladan oynattığı gerekçesi ile hakem yunus yıldırımın üzerine yürümüştür. soyunma odası girişindeki plastiklere kafasını vurarak bu ne biçim hakeeeeem, maçı berabere bitirmeye gelmiiiiş, hakkımızı yedirtmeeeem diye feryat ederken saniyesinde aferim çocuklar bravo şekline dönmüştür.
    (ben de öyle biliyordum, 03.04.2007 22:07)
  4. türkiye futbol federasyonu başkanlığına inceden inceye yazılan bursasporun haketmediği fedakar başkan...
    (profesore, 03.04.2007 23:51)
  5. kendisi futbol federasyonu milli takımlar sorumlusuymuş. avrupa şampiyonası'nda kazandığımız isviçre maçı sonrası; atv spikeri, çek takımı ile bir beraberlik durumunda ne olacağını öğrenmek için doğal olarak bu konuda en yetkili isim olan levent kızıl'a bağlanır. iki dakikalık bir konuşma sonrası spikerin yaptığı açıklama sonucu bu prosedürü zaten bilen binlerce kişi şok geçirir. çünkü levent kızıl, beraberlik durumunda eski maçlara bakılacağını, bu durumda da çek takımının tur atlayacağını söylemiştir.

kendisinin işi ile ilgili pek bilgim yok. sağolsun milli takımı hiç yalnız bırakmaz; her yurtdışı kampına, en güzel otellere, kutlamalara gider onlarla eksik olmasın. tebrikleri kabul etmede üstüne yoktur fatih terim ile birlikte. ancak bu katılımcı, sosyal yanının dışında ne iş yaptığı çözülememiştir. milli takım sorumlusu olarak ezbere mevzuat bilmesi gereken bir adam, milli takım tarihinin en kritik maçından önce bile hala ne olup biteceğini bilmemektedir; daha doğrusu ve daha beteri yanlış bilmektedir.

ve hiç kuşkusuz; milli takımın bu başarısının tarihte görülmemiş bir balla yakalandığını adı gibi bilen bu ne iş yaptığı bilinemeyen adamın maaşına da diğer bir ne iş yaptığı bilinemeyen adam fatih terim gibi yüzde yüz zam yapılacaktır.
    (denetçi 34, 07.07.2008 10:39 ~ 10:42)
  6. bursalı bir sanayicidir. eşi fruko nun ortaklarındandır. göbek genişliğinden de anlaşıldığı gibi doğumundan itibaren lüks bir yaşantısı vardır.
    (soyut, 07.07.2008 10:46)
  7. türkiye futbol federasyonu yönetim kurulunda bu adam. buraya kadar bi gariplik yok. atv'ye 10 eylül 2008 türkiye belçika maçı'ndan sonra yaptığı açıklama ise şöyle: "onları kendi evlerinde yeneceeez. hem de çok kötü yeneceeez. çok kötü hırslandık..." türk futbolu gelişir tabii efendim. gelişmek üzere. hem dünya 3.süyüz bi kere.
    (snitch, 10.09.2008 23:22 ~ 23:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil