görseller
levent erden 

belki ilginizi çeker
  1. · okan bayülgen sade vatandaş
  2. · şehrin şifreleri
  3. · okan bayülgen sade vatandaş
  4. · kitlestij
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  3. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  4. · domuz gribi
  5. · kemal kılıçdaroğlu
  6. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  7. · zongul ducks
  8. · türksen öğün değilsen itaat et
  9. · izlanda

levent erden  

1. 1957 doğumlu reklamcı, pazarlama iletişimi uzmanı ve bilgi üniversitesi akademisyenlerinden.
    (depresif, 15.08.2007 15:38)
  2. an itibarı ile okan bayülgen sade vatandaş programında, marka ve markalaşma üzerine, akademik eğitim verircesine konuşan (ve veren), ciddi anlamda zeki ve donanımlı insan. sanki, patronlara ya da ilgili kişilere (yönetici, müdür, vs..)
    "arkadaşlar, size ulusal kanaldan bir şeyler anlatıyorum, bir saat vaktinizi ayırın da, şu s.kindirik eğitimlere ödediğiniz tonla paranızı farklı bir yerlerde değerlendirin." der. ya da aslında demez bilmiyorum ama kısacası,
    2-3 günü için, 600-1000 ytl ödeyebileceğiniz eğitimlerden on kat faydalı sohbetleri, en azından ücretsiz ve şu ana kadar düzenlidir.
    (coughlin yasası, 19.12.2008 00:50 ~ 10:06)
  3. her hafta perşembe günleri okan bayülgen sade vatandaş programına katılarak, bütün bir hafta programda konuşulmuş konuları bir kez de kendisi yorumlamaktadır.
    (ceyus, 19.12.2008 01:13)
  4. yakında şehrin şifreleri adıyla izleyeceğimiz programdaki adam. keyifli
    (hakketen, 12.06.2009 00:38)
  5. yarım saattir kendisiyle uğraşıyorum, gerçekten de ilginç bi abi. hatta buyrun siz de uğraşın;

http://www.leventerden.com
    (tazmanya canavarı, 19.06.2009 11:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil