nazım hikmet kültür merkezi'nde oynanan şeyh bedrettin destanı'ndaki performansıyla beni mesteden,
tiyatrocu kimliğinden çok dizilerle anılmak talihsizliğini yaşayan bir çok tiyatro oyuncusundan biri...
gün itibariyle hacettepe üniversitesinde bir söyleşiye katılmış tiyatrocu ve gerçek bir sanatçı.sanatçı kişiliğinin yanında iyi de bir konuşmacı kendisi.söylediğine göre odtü fizik bölümünü gayet de başarılı bi şekilde bitirmiş.son sene 2. dönem 4.00 ortalama yapmış.
(bkz: helal olsun)
çalıştığım prodüksiyon şirketinde sürekli karşılaştığım, 'dalga' oyununda da beğenimi kazanmış tiyatrocu. şimdilerde çıkan 'küçük kadınlar' dizisi hakkındaki yorumu da beni benden almıştır.
- ne küçük kadınları yaaa? olmuşlar birer afettt afet!
senelerce yaptığı ciddi işlerden sonra_örneğin ankara birlik tiyatrosu oyuncusu olmak, 96'da zuhal olcay-haluk bilginer-derya alabora-altan erkekli-civan canova gibi isimleri bir araya getiren 80. adım isimli filmde rol almak ve oktay kaynarca'nın prodüktörlüğünü yaptığı 'köstebek' dizisinde babasına son derece düşmanca duygular taşıyan bir adamı canlandırmak gibi_en olmadık bir şekilde dizilerin kısa yoldan köşe dönmeye çalışan fırsatçı adamı karikatürize tiplemesiyle kendini meşhur eden aktör.