|
|
- fantastik rol yapma işinde bir nevi doğum günü statüsünde gerçekleşen bir olay..
-level atladım abi ben..
-afferin yavrum..kaç oldun bakalım sen??
-18. levelim ben amca..
-oo, kocaman adam olmuşuz bakıom..(zeus, 18.10.2004 02:39 ~ 02:39)
- masaüstü oyunda gerçekleşeceği zaman kısa süreli de olsa bir bayram havası estirir. sevinir herkes, oyuna daha bir şevkle sarılır. ileriye dair içten içten planlar yapılır "şöyle şöyle yapıcam" diye
(mavio, 18.10.2004 13:08)
- (bkz: girişimci ruh)
- bütün yazı mahvedebilen saplantı..
+*napıyosun,ne ediyosun,yoksun ortalıklarda..bir ara birşeyler yapalım diyorum..
-*abi bu quest de çalışmıyo,nası 70 olacam anasını satayım,daha para biriktirip binek almam lazım..ulan item da yok üstümde,boyuna öldürüyo bu cibiliyetsiz öküzler* beni..
+tamam abi anladım ben seni..(yazık beee..)..kaçayım madem,kendine dikkat et,e mi?..
-valla ben de kaçayım diyorum işte,ama yakalıyorlar..e diyorum binek var tabii adamlarda..
+hı hı...
kankama not:abi 80'e yükseltmişler levelları..nası 80 olacam ben ya,binek de almak lazım,ee itemı kim yapacak...
- - tamam gidelim
(oh)
- güzel bi geceydi.
+ evet.
- gel bi kahve içeriz evimde.
(yihuuu)
- ben rahat bi şeyler alayım üstüme
(obarey)
muck
(aha)
french kiss
(oha)
topless
(hoba)
g-string
(vays)
- fuck me
(ha sktir yaaa inventory 'de kılıf yok)
- bir türlü atlayamıyorum ben bunu. şunca yıldır yaşıyorum öldürdüğüm sineğin böceğin haddi hesabı yok. yemediğim halt, çekmediğim dertle çile kalmadı. e bu amına kodumun levelı niye atlamıyo. hala 1. lvl ız amına koyim. du bakalım bi askere gidip gelim belki o zaman 2. lvl oluruz. lazım bünyeye böyle şeyler. zıplama skilli filan artınca ordan da öyle quest bitiyo oo kesin atlarım.
|