görseller
level 

belki ilginizi çeker
  1. · oyungezer
  2. · yeni başlayanlar için diablo 2
  3. · seviye
  4. · alternative 4
  5. · myth
  6. · fallout
  7. · doğan medya grubu
  8. · yükleniyor
  9. · kahvaltı yaparken sevgilinin bacaklarını okşamak
  10. · tarnhelm
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · domuz gribi
  4. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  5. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  6. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · yasaklanması gereken şeyler
  9. · gs

level  

sayfa  / 2
  1. 8 yıldır oyun olan heryerde olan bilgisayar oyun dergisi..
    türkiyedeki en geniş ve başarılı oyun dergisidir..
    (zeus, 06.03.2004 02:28)
  2. bazı fantastik role yapma oyunlarında kişinin ne kadar kıdemli oldugun belirten max 20, 21 fln olabilecegi sayı
    örnek;
    8. level büyücü
    (zeus, 06.03.2004 02:29)
  3. bu ayki bölümünde* adam akıllı hiçbirşey olmayan dergi..
    (zeus, 10.03.2004 02:06)
  4. türkçe meali: seviye
    (nienna, 25.04.2004 22:25)
  5. yıllar önce bütün sayıları bende bulunmalı diye kastığım şu an geçmişe ve elimdeki dergilere dönüp bakınca "len ben niye böyle bi hıyarlık yapmışım" dememe sebebiyet veren dergi. internet sitesine forum koyarak iyicene sıçmış sıvamışlardır
    (my dying bride, 23.05.2004 21:34 ~ 13.12.2005 19:28)
  6. zamanında okuyucularına orjinal oyunlar vererek iyi işlere imza atmışlardır
    (nienna, 23.05.2004 22:47)
  7. 98 ocak ayından beri çıkmış olan tüm sayıları elimin altında olan ve satmak istediğim oyun içerikli dergi.

(bkz. http://www.itusozluk.com/alsat/gor.php?id=78)
    (grynn, 19.09.2004 18:16)
  8. (creepingdeath, 03.04.2005 23:48)
  9. daha ileri modlarıyla karşılaşmak için atlanılası oyun parçacığı.
    (gertaugh, 03.04.2005 23:50)
  10. yıllar yılı tekel olmuş, içi boş dergi.vogel burda sağolsun ayakta kalabilmiştir. yabancı oyun dergileri (bkz: the games machine) ile karşılaştırıldığında devede kulak gibi kalan dergimsidir.
    (keyif pezevengi, 23.01.2006 01:57)
  11. (jamesdean, 02.02.2006 17:28)
  12. çok özensiz, kalitesiz bir web sitesine sahip olan türkiye'nin en iyi ve en kaliteli dergisi. evet dergi güzel, iyi, hoş ama sitesi gerçekten çok yetersiz ve level gibi bir dergiye yakışmıyor. mart ayında dergiyi yenilediler ama siteyi unuttular yine. birde sitelerinde yaptıkları anketler bir rezalet. örnek gerekirse:
    (bkz: http://www.level.com.tr)
    (bearyn, 23.03.2006 22:28 ~ 22:29)
  13. halen ocak 98'den beri her sayısına sahip olduğum, çok süfer diyemesem bile türkiye'deki tek adam gibi oyun dergisi. çeşitli yarışmalarıyla neocron 2 ve kingston hyperx 1gb ddr2 ram gibi şeyler kazanmışımdır ayrıca level'dan.
    (grynn, 06.06.2006 16:42 ~ 16:43)
  14. gamepro kapanınca tüm yazarlarını kapan ama kalitesini bir gram bile arttıramayan dergi. pc için iyi içeriğe sahip olsa da konsol incelemeleri toplamı tek sayfalık incelemelerle birlikte 10'u geçmez genelde.
    (ben bilmem beyim bilir, 12.09.2006 13:28)
  15. ilk sayısından itibaren tüm sayılarına sahip olduğum, artık öğrenmek için değil, bana samimi geldiği ve eğlenceli olduğu için takip ettiğim dergidir. her zaman hazetmesem de, artık rutine bağladığımdan her ay severek okurum.

zamanında forumlarında da beta testerlık yapıp bir daha da girmedim ondan sonra. yalnız sinan'ın dergideki fotolarına inanmayın, dev gibi bir adamdır. ilk gördüğümde tanımamıştım 15 dakika kadar sonra anlayabildim.

son aylarda her ay bir mmorpg * * * oyunun deneme sürümünü verme geleneğini arada sekmeler olsa da devam ettirmektedirler
    (eglaia, 03.01.2007 04:09)
  16. geçen yıl aralık ayında yeni aldığım sayıyı okumadan bir köşeye fırlatınca sadece alışkanlık sebebiyle takip ettiğimi anladığım, elindeki potansiyele karşı kendini yenilemek adına birşey yapmadığına inandığım, vazgeçmek için çok uğraştığım ve geçen ocaktan itibaren takip etmediğim oyun dergisi. dergi samimidir sözde ama okuyucularına yaptığı bazı yorumlarını okuyunca insan derginin eski samimiyetinde olmadığını anlayıp üzülüyor. yine de hala türkiye'nin 1 numaralı bilgisayar oyunu dergisidir, fakat okuyucularının derginin içi doluluğundan değil de alışkanlık nedeniyle kendilerini bırakamadıklarını anlamıyorlar.
    (saçmaladı yine bu, 08.01.2007 10:52)
  17. btg bölümü açılmadan önce underground bölümü vardı cdyi aç dediğinizde bulabileceğiniz. onu özellikle takip ederdik.
    (akarui, 05.03.2007 19:31 ~ 19:32)
  18. insanları mmorpg oynamaya teşvik etmesiyle ülkemizde oyunculuk adına çok büyük adımlar atılmasını sağlamış, tam anlamıyla profesyonel olan ama buna rağmen yazılarındaki samimi üslubundan ödün vermemiş olan dergi.
    (kane, 14.05.2007 14:09 ~ 14:09)
  19. uzun zaman önce, türkiye'nin bir numaralı oyun dergisi olmaktan vazgeçip, türkiye'nin en çok satan oyun dergisi olmaya karar veren dergi. bir dergideki zihniyet değişimi, bu kadar mı güzel ifade edilir? bu kadar mı açık ve net olarak dışa yansıtılabilir? ayakta alkışlıyorum kendilerini.
    (stockton to malone, 19.05.2007 01:34)
  20. gameshow kapandıktan sonra aldığım ancak ona göre fazla ciddi bulmaktan okumaktan vazgeçtiğim dergi.
    belkide doğru yapan level'di ama bünye mavra'ya alışmış bi kere...
    (bkz: mavra)
    (betatron, 04.06.2007 00:32 ~ 00:32)
  21. berker güngör gittikten sonra her sayısı gittikçe boşalan dergi. ilk önce yeni yazarlar muazzam derecede çuvallama becerileri gösterdiler, akabinde eski yazarlar da modaya uydu, sonrası hoppipolla.

ayrıca arsız bir şekilde bir yıl önce "o kadar da güzel bir oyun değil bu, almasanız da olur" dedikleri bloodrayne'i yüzüncü sayılarında "muhteşem oyun" diye lanse etmişlerdir. sonraları da "yüzüncü sayımız çok sattı pey pey" diye hava atmışlardır, hayır efendim, blood rayne çok satmıştır.

ama sezarın hakkı sezara, hep de süper grafikerlerle çalışmış bir dergidir.
    (acyberexile, 23.06.2007 13:13)
  22. iyiden iyiye konsol dergisi olmaya başlamış ve eski kaliteli kadrosunu kaybetmiş olan dergi.
    (soulblighter, 14.07.2007 11:54)
  23. avrupanın en iyi oyun dergilerinden biri *
    ayrıca eylül sayısının ilk 5 yıllının, ekim sayısında son 5 yılının tüm sayılarını pdf formatında verecekler(miş)

doğan medya grubu tarafından alındıktan sonra ne olacağı meçhul
    (kekecadam, 26.08.2007 20:17 ~ 20:19)
  24. aylık oyun dergisi; fakat sadece bir dergi değildi benim için. oyunlardan sıkıldığım zamanlarda da sadece yazılanları okumak için alırdım. bir zaman geldi en sevdiğim yazarlardan biri olan berker güngör ayrıldı. bazı sayılar dışında, eskisi gibi gelmemeye başladı artık level dergisi. belki benim büyümemle alakalıydı. ama uzun zamandır aldığım bir dergiyi bırakmak kolay değildi benim için; zira alışkanlıklarımdan çok zor vazgeçerim.

doğan medya gurubu tarafından alındığını duyduğum zaman derginin kesinlikle çok değişeceğini düşündüm. çünkü bu medya gurubuna güvenim yok ve hiç hazzetmiyorum. derken bugün, benim en sevdiğim yazarların dergiyi bırakacağını öğrendim. tahmin ettiğim bir şeydi bu. zira benim sevdiğim yazarlar, kendi doğrularından vazgeçmeyen yazarlardı ve bedeli ne olursa olsun kendi doğrularından vazgeçmeyip samimiyetlerini gösterdiler.

belki tiraj olarak eksilmeyip fazlalaşacak level dergisi; ama level'i bugüne getiren yazarlar olmadıktan sonra anlamı kalmıyor benim için.

ayrılan yazarların, yeni yollarında başarılar diliyorum. sizi çok sevdim ve hala daha seviyorum, tüm uğraşlarınız için çok teşekkür ederim. samimiyeti, hoş görüyü, iş sevgisini, insan olmayı ve doğru bildiğin yoldan ne olursa olsun gitmenin gerekliliğini öğrettiğiniz için çok teşekkür ederim. sizi unutabilmem mümkün değil ve sizin de buna niyetinizin olmadığını biliyorum...
    (ayna i marziyye, 26.08.2007 21:30 ~ 21:37)
  25. eylülden itibaren yazı işleri müdür fırat akyıldız olacak olan dergi. bünyesinden ayrılacak olan çok sayıdaki yazar, tuğbek ölek'in kişisel web sayfasından öğrenildiği kadarıyla yeni bir dergiyle piyasada olmaya devam edecekler.

(bkz: tuğbekle konuştum haberler iyi)
    (moonbronze, 27.08.2007 00:11)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil