baaloncu grubunun takdire şayan davulcusu olmasının yanı sıra benim de takdire şayan dostumdur. hatta kendisiyle tanıştıktan sonra aramızda önceden kalma bir bağ olduğunu hissetmiştim. (bkz: jedi master mübarek) doğru hissetmişim aynı konserde bulunmuşuzluğumuz varmış. severek takip ediyoruz..
beğenemediği fikrin ve espirinin sahibine hakaret etmekten hiç çekinmeyen ve üstüne üstlük pişkince davranan. beğendiğini sandığı kişi/kurum/kuruluşlara ise kendince çok değer verdiği için niteliksiz ve altyapı desteği olmaksızın övgü ve savunma üretmeye çalışan vefakat şimdiye dek okuduğum girilerinden görüldüğü üzere pek vakıf olamayan yazardır.
fazla tanıma fırsatı bulamamış olsam da... ee evet fazla tanımıyorum dediğim gibi.. lakin şu kadarını söyleyebilirim heralde; konser ortamlarının en kafası dumanlı adamı.
bu adam her duruma her ortama her türlü yaşam koşuluna ayak uydurabilen bir diablo 2 ustasıdır. iç dünyasını ve bilinç altını çöp yığınına çevirmeden, dengeli sade düzgün bi insan olarak yaşar. yay burcu erkeğidir ve tüm özelliklerini ısrarla taşır. bi de hep ağlar o beni çok sevdiği için. mutluluktan..
son bir cümleyle giriyi bağlamak gerekirse, neşesi her daim bol olsun diyeceğim ve tanışmaktan ziyadesiyle memnun olduğum insandır..
annesi ilan etti beni. anne evlat çok iyi anlaşırız. her fırsatta beni çok sevdiğini söyler. canım annem der..
lakin çok pis kafa bulur annesinin yaptığı yemeklerlen. devam etmemmesini salık veriyorum. yoksa ya evlatlıktan reddedeceğimdir kendisini ya da güdümlü terliği* yiyecektir bir yerine..
böğüren ayvam, osuran narım..ağaç isem dalım, na böyle tırtıklı..petek isem balım, tam dillemelik..dili mercan kokoreçli, dişi mercan kokoreçli, yoluna bi varil jack daniels koyduğum, götüne koyduğumdur.
decapitation of deviants* says:
pink floyd kisvesi altında google'a sığınmaya utanmıyor musun..
vera|kurtarıcı günü! says:
hayır.
decapitation of deviants says:
o zaman utan!
nedenmiş?
çekemiyosun işte..
ben tek başıma 2000 sonuç bulmuşum egom patlama yaptı seni mi çekemicem..
senin gibi başkalarının ayağından beslenen birini..
ha öyle demek
aynen öyle..
hayatının hatasını yaptın..
aslen bu nick, tazmanya'da çıkarılan löthrümör isimli kömürden gelmektedir..ayrıca yazarla tazmanya canavarı arasında benzerlikler de vardır. bu tesadüf müdür? değildir.****
efendim bazı insanlar olur kolay girer hayatınıza, girerken bir takım güzellikleri de beraberinde getirir. böyle insanlar kısa zamanda kalbinizde, aklınızda yer edinirler. hem iyidir hem kötüdür bu. iyidir çünkü kısa sürede bu kadar sevmişken daha zaman geçtikçe ne kadar daha seveceğinizi, sevileceğinizi bilmek adama moral verir.. ve kötüdür çünkü hani olur da herhangi bir sebepten çıkmak, gitmek, uzaklaşmak zorunda kalırsanız o hayattan ne yapacağınızı bilmemek kahreder.
ve ben yaptım.. tanıştım bu lethromar ayısı ile. kötü olan kısmına hiç takılmadan, bu kadar kısa sürede sevebildiğimi, sevilebildiğimi, bu kişinin arkadaşlarım kadar gerçek olmasını, kısa sürede bu kadar kocaman yer kapabilmesini zevkle izledim. doğru olan bu mudur bilinmez ama bu adamla paylaştıklarımın lezzeti de tartışılmaz.
neyse anlatmak istediğim şu; bu adam benim için hababam sınıfı üyesidir, lise gülüdür, diablo 2 kralıdır, jack daniels'tır.. hatırlatmaktan nefret ediyorum ama üniversite adayıdır*. inancım kocamandır. "sevsin, sevilsin, hayatı boyunca ne kadar güzellik varsa karşılaşsın." dedirtendir*. böyle bir evlat büyüttükleri için annesine babasına teşekkür ettiren, "eğer evlatlıktan uçurulmasaydım.." diye başlayan cümleler kurdurandır. **
bi de doğum günüdür bugün. kutlu, mutlu ve hep olsundur!
"yeneceğim seni ösym" mottosuyla hesabını kilitlemeye karar vermiş küçük emrah'tır. 1 dakikalık saygı duruşunun ardından, ardına bakmamak suretiyle koşarak uzaklaşacaktır. başımız sağolsundur.
benzer insanların ardından bakakalmışız ikimizde, dikenlerini bile özlüyor olmuşuz o birbirine inanılmaz derece benzeyen ama farklı cinsiyetteki güllerin. işte bu sebepten dolayı ''oturalım dertleşelim'' diyen insan.
yapılan en ciddi konuşmalarda bile komik bir şey bulup gülme krizine tutulmamı sağlayanım. "şuursuz cadı.." demesine bayıldığım. şapkamdan hiçbir zaman ayrılmamasını dilediğim serseri kılıklı tavşanımsım. hayatımın içinde hep varolmasını dilediğim kare. "şlapşişiyotanak. nırınım nım nınım nırırınm nım..anladım ben"
zekası ve donanımıyla beni şaşırtan ve lise öğrencisi olduğuna inanmakta zorluk çektiğim gelecek vadeden bir öğrenci.onu tanıdıktan sonra benim neden lethromar gibi öğrencilerim yok diye çokça hayıflandım;ama elimden de birşey gelmedi ve boynumu büküp yine zamane liselilerinin arasında buldum kendimi.
çaktırmadan msn alma teknikleri isimli kitabını imzalamak için tüyap kitap fuarında olacakmış. yarın öbür gün. paşa gönlü ne zaman isterse. bi de eğitim cd sin var. webcamle çekilmiş.
romantizm konusunda olayı aşmış, yarmış ve bitirmiş yazardır kendisi. adamı gece gece yerlerde süründürüp, ağlatma becerisine sahiptir yazdığı yazılarla. bir de komik diye tanıtıyor kendini...içinde yatan küçük incinmiş yavruyu kimse görememiş...
sıkı bir itü sözlük radyosu dinleki mi bilinmez ama silence is busy'yi dinleyip program hakkında olduça faideli geri bildirimler yapıyor bu adam..
daim olsun, evet..
sonunda aynı mekanda birlikte bulunduğum yazardır.* artık nasıl bir kaynaşmışsak msn'de, kırk yıllık arkadaş gibi muhabbet ettik birden. "süper lan" dememek elde değildi. hayır bir de rezillik boyutunda bir karşılaşmamız var ki anlatılmaz, yaşanır tarzında, korkunç bişi. kendisine sözlük huzurunda on üzerinden on veriyorum.