görseller
leonardo noeren franco 

belki ilginizi çeker
  1. · hayrettin demirbaş
  2. · aaron eckhart
  3. · dünyanın en kaliteli ligleri
  4. · leo franco
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  2. · kemal kılıçdaroğlu
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · boylumlama
  5. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  6. · ezel
  7. · aşk ı memnu
  8. · kaç paraysa alalım şu sözlüğü
  9. · reklam

leonardo noeren franco*  

sayfa  / 2
  1. galatasaray'ın uefa kupasınıkazandığı sezon çeyrek finalde karşılaştığı real club deportivo mallorca takımının kalesini koruyan ve aynı maçta 3 aşırtma gol yiyerek *** sahalarda az rastlanacak bir olaya imza atan arjantinli kaleci...
    (ageblood, 19.06.2007 02:32)
  2. atletico madrid'in arjantinli kalecisidir. 1977 doğumludur.
    (hothead, 14.08.2007 00:44)
  3. bu entry göte girebilir ama sanırım üst düzey bir takıma gidemeden zamanla kariyerini tamamlayacak olan kalecidir. böyle orta düzey devam edecektir sona kadar.
    (kont pantolon, 02.04.2009 18:33)
  4. medyadan takip ettiğimiz kadarıyla(-ki medyayı takip etsen ne olur, onun dokuzu atmasyondur ya neyse) adı galatasaray ile geçen, atletico madrid'in arjantinli kalecisi.gerçi yönetim kanadından da bir yalanlama gelmedi bu oyuncuyla alakalı.

bu arkadaş sanıyorum 31-32 yaşlarında.yalandan da 2-3 kez milli falan olmuş.2000 yılında ki uefa kupası çeyrek final ilk maçında galatasaray dan ispanya da tam 4 tane aşırtma golü yiyen bir kaleciden bahsediyoruz.hani italya da öyle veya böyle milli takıma çağırılan de sanctis'i beğenmiyoruz ya, bu adamın ondan bir fazlası olduğunu hiç sanmıyorum.bu sezon ki performansı nedir ne değildir açıkçası pek takip edemediğim için bilemiyorum.lakin bildiğim birşey var ki atletico madrid yönetimi leo franco ya güvenmediği için sezon başında lyon'un 35'lik kalecisi gregory coupet'yi transfer etti.hem de bonservis falan neyim ödeyerek.bu da ispanya da coupet'ye ne gözle bakıldığının göstergesi olsa gerek.coupet'den boşalan kaleye de 20 yaşındaki hugo lloris'i transfer etti lyon.yani franco için, 20 yaşındaki kalecinin kötüsünün kötüsü sonucunu çıkartıyorum ben.bilmiyorum futbolu çok bilen adnan polat, sezgin veya her kimse leo franco'dan ne sonuç çıkartıyorlar çok merak ediyorum.skibbe de olduğu gibi onda da başkalarının göremediği birşeyler görüyorlar sanırım.bu da beni korkutuyor.
    (no reply, 27.04.2009 13:07 ~ 28.04.2009 23:25)
  5. betis'in teklifini reddederek istanbul'a, galatasaray'a gideceğini yazmış ispanyol basını, bu kalecinin transfer haberleri ile ilgili. fm'de her kaleci sıkıntısı çektiğimde koştuğum bir isimdi leo franco. onu galatasaray'da görmek hoş ve değişik bir keyif olacak. yalnız gerçek hayatta fm'de güvendiğim kadar güvenmem bu isme. o da benim için ikilem(dilemma demek istedim ama yakıştıramadım kendime) olsun.

diğer yandan galatasaray'ın uefa kupasına giden yoldu rakip durumda olan harry kewell'dan sonra diğer bir rakip oyuncu kadromuza girmek üzere. bekleyip göreceğiz.

edith: o değil de arjantinli olsun çamurdan olsun be!
    (jugador, 28.04.2009 18:56 ~ 18:57)
  6. kesinlikle de sanctis'ten iyi olmayan kaleci. 4-1 lik mallorca maçında ampul gibi yediği aşırtmalar gözümün önüne geliyor.
    (substance, 29.04.2009 16:48)
  7. galatasaray'ın kesin olarak anlaştığı söylenen 31 yaşındaki tecrübeli kaleci. resmi imza hazirandaymış.
    (anil, 10.05.2009 12:08)
  8. --alıntı--

...kaleci konusunu leo franco'ya imza attırarak çözüme kavuşturan,...

--alıntı--

ne çözümü be. poşet olucaz poşet.
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 25.05.2009 18:14)
  9. yediği aşırtma gollerle ün yapmış galatasaray'ın yeni kalecisi. neden bu adamı aldılar diye düşünürken dolaylı yoldan bir cevap geldi galatasaray yönetiminden bu konuyla alakalı olarak. arkasını toparlamak için de manisa'nın kalecisi ufuk ceylan'ı istiyorlarmış. ikisi birlikte tandem oynayacaklarmış. neyse, içim rahatladı böylece. artık ön taraftan kim kesik yiyecek hep beraber göreceğiz.

---------------------ufuk ceylan-------------------
    ------------------------franco----------------------
    ---uğur-----emre-----------servet-----hakan--

şeklinde.
    (no reply, 26.05.2009 19:23 ~ 19:29)
  10. kovadır kova. bizim sözde yıldız futbolcularımız ispanya'da 1 sezonu zor tamamlarken, bu herif 8 senedir ispanya'da ve 300'ün üzerinde maça çıktı. yani anlayacağınız gerçek bir kova.

(bkz: dünyanın en kaliteli ligleri)
    (anil, 11.06.2009 12:26)
  11. atletico madrid gibi eski günlerini arayan bir takımın bir türlü as kalecisi olamamış adam. türkiye ligi'nde belki bir katkısı olabilir. ancak avrupa'da hüsran yaratabilecek potansiyele sahip. umarım utandırır beni, ama durum böyle.

yediği aşırtmalar unutulmaz. fatih terim bu adamı 2000 senesinde çözmüştü zaten. aşırı güven her zaman zararlıdır, kanser edecek gibi duruyor. yerine mondi gelse yine iyiydi.
    (eski sevgili itlaf ekibi, 12.06.2009 01:23 ~ 01:26)
  12. at. madrid le olan sözleşmesi 30 haziranda dolacağı için o tarihe kadar resmi sözleşme imzalayamayacak kalecidir. basında yazana göre kendisi istanbula gelmiş ve galatasaray tesislerini gezmiştir şuandada polat otel de konaklamaktadır. transfer olup olmayacağını 1 temmuzda görmüş oluruz.
    (jarlaxle, 22.06.2009 14:32 ~ 14:32)
  13. gs tv de 1 temmuzda takıma katılacağı açıklandı. resmen hayırlı olsun!
    hoşgeldin panteraslan.
    (nfrt, 23.06.2009 17:21)
  14. tekrar ülkesine dönmüş, 1 temmuz tarihinde gelip kampa katılacakmış.
    (thedewil, 24.06.2009 15:34)
  15. transferi resmi siteden de açıklanmıştır. hayırlı olsun leo'muz.

http://www.galatasaray.org/...
    (çılgın veyfik, 01.07.2009 13:21)
  16. galatasarayımızın yeni kalecisidir. piyasadaki kalecilere göre performansı ve özellikleri kötü olmamakla beraber deli gibi aşırtma gol yiyen ama refleksleri kuvvetli bir kalecidir. bize en güzel gelen özelliği ise istikrarıdır ki bir sene de sanctis ten istediğimiz verimi alamadığımız göz önüne alındığında bedavaya yapılmış leziz bir transferdir. şimdi asıl sorun bu adamın önünde kimlerin oynayacağıdır.
    (wildboy, 01.07.2009 15:13)
  17. bizim türk oyuncuların 1 sezonda 3 maça zor çıktığı la liga'da "gelmiş geçmiş en çok maç oynayan yabancı kaleci" ünvanını elinde bulundurması da hoş bir ayrıntıdır, kakadır, pistir, galatasaray almıştır.
    (anil, 01.07.2009 18:59 ~ 19:00)
  18. adamın 10 sene önce yediği gollerle hala nasıl değerlendirme yapıosunuz anlamıyorum.... adam kaleciğin en güzel yaşlarında... bırakın bi oynasın adam ispanya liginde 300 maç oynamış... ispanya da en çok maça çıkan yabancı kaleci.. demek ki bildikleri bişey var rüştü ispanya da 3 maç oynadı geldi kötü kalecimi deil ama kolay değil la ligada okadar maç oynamak bi şans verelim oynasın görelim..
    (schogetten, 01.07.2009 19:19)
  19. kesinlikle başarılı bir transferdir. bonservis bedeli ödenmemiş olması fiyat/performans oranını katlamış ayrı bir güzel olmuştur. ancak önüne kaliteli yabancı bir stoper ya da en azından sağ bek transfer edilmezse ne kadar işe yarar bu transfer bilemem.
    (maybesomeday, 01.07.2009 19:24)
  20. bir maçını izleyerek taptığımız lincoln*ü görülmesine rağmen hala 10 yıl önceki bir maçta yediği gollere göre kıyaslama yapılan kalicidir kendisi, bırakın bi' oynasın.

her şey bir yana bu adam profilden tafarelin saçlısıdır. bu bile yeter ...
    (never walk alone, 18.08.2009 20:44)
  21. galatasaray'ın kayseri gibi bir takıma ve ondan öncekilere doğru düzgün pozisyon vermemesinden, sürekli rakibi boğmasından dolayı kalede kurtarışlarını hala göremediğimiz kaleci. en sonunda onu da gol atarken görmekten korkuyorum!
    (endip, 24.08.2009 10:10)
  22. aaron eckhart'a benzeyen futbolcu...

(görsel: leonardo noeren franco/99319)
    (mgun, 04.09.2009 12:51)
  23. ilk geldiğinde şahsımı şüphelere gark etmiş kalecidir. sonuçta hakan şükür'den aşırtma gol yemiş bir kalecidir. ve öne çıkmaları vs. ama durup dururken de "atletico madrid" lan dedirtiyordu insana. bu hafta anladık ki, "büyük maç kalecisi" imiş kendisi.

küçük maçta yıldızlaşan kaleci illüzyondur, yıllardır bunu takip ederim. o maçlarda çok kurtarırsın. ama bu illüzyondur, büyük takımın kalecisi "büyük maçların kalecisi" olmalıdır. çünkü büyük takım küçük maçlarda ne kadar yerse yesin fazlasını atmayı bilir, ama büyük maçlarda böyle bir şans yakalanmayabilir. işte bu maçta da bu faktör ortaya çıktı. leo franco pek çok dandik takımdan dandik goller yedi sene başından beri, ancak bu maçta yemedi işte. ve tribündeki taraftarlara (ben) şu duyguyu verdi "yemeyiz lan bugün gol" inanın o beşiktaş ın en tehlikeli ataklarında bile içimizde anlamsız bir rahatlık vardı.

o yüzden bu sene büyük maçlara güvenle bakmamızı sağlamıştır diyor ve kendisini alnından öpüyoruz.
    (heathcliff, 14.09.2009 21:56)
  24. galatasarayin bu sene teknik direktöründen sonra yaptığı en büyük transferdir.
    (jrsmith, 14.09.2009 22:24)
  25. tekniği 18 civarı olan kaleci.
    (bkz: 17 eylül 2009 panathinaikos galatasaray maçı)
    (sleepyhead, 17.09.2009 22:13)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil