"altıncı nesil yazarlardan biri. hoşgelmiş" kalıbıyla açılan ilk nick altı girilerinden hoşlanmam. o yüzden şöyle bir girilerini arattım da;
salvador dali var, queen var, fransız mutfağı var.
ha bir de tokio hotel'e giydirmiş ya, takdir ettim.
hoşgeldin.
dedesinin dedesinin dedesinin... türkiye ye ait topraklarda doğmuş insanların türk olmayı ve türkçe konuşmayı bir türlü hazmetmeyerek bu olaya sevinmelerine üzülen, eleştirilerede dil kültürü ve dil tarihcileri yardıma çağırma olayına gülen kişidir. kesinlikle siyasetin yeri burası değildir ama yapılmak istene ve sevinen varsa onlara şüphe ile bakan kişidir. bu dil kurumlarıyla ilgili değil siyasi bir olaydır.
aynı zamanda aynı kişi dil ve yazı kültürü derslerini alan kişidir.
edit:sanatı olan tarihi olan değeri olan dillerin derslerini alan kişidir.
milyonlarca insanın konuştuğu bir dile "gereksiz" diyebilen dil ve yazı kültürü üstadı yazardır. dil ve yazı kültürü derslerini büyük ihtimalle ülkü ocaklarında "gerekli türkmen dilleri ve kafatası edebiyatı" adlı derste alarak öğrenimini tamamlamıştır. doktorasını "türk dillerinin biricikliği ve gereksiz dillere olan üstünlüğü" üzerine yaparak takdir toplayacaktır.
üzerine fazla gidilmemesi gereken altıncı nesil yazar kişisi**
buradan şu şiiri yolluyorum kendisine..
gemiler geçer rüyalarımda
allı pullu gemiler..
damların üzerinden, ben, zavallı,
ben, yıllardır denize hasret,
bakar, bakar ağlarım.
hatırlarım ilk görüşümü dünyayı,
bir midye kabuğunun aralığından;
suların yeşili, göklerin mavisi,
lapinaların en harelisi...
halâ tuzlu akar kanım
istridyenin kestiği yerden.
neydi o deli gibi gidişimiz,
bembeyaz köpüklerle, açıklara!
köpükler ki, fena kalpli değil,
köpükler ki, duduklara benzer,
köpükler ki,
insanlarla zinaları ayıp değil.
iyi huylu, terbiyeli, hiçbir çekincesi olmaksızın kısa ve öz yazan 6. nesil yazar. fikirlerine, olaylara bakış açısına ve yaşadığı herkesten farklı tecrübelere çokça saygı duyulmadığını ve artislik olsun diye hunharca eleştirildiğini düşünsem de bunu atlatıp, tam randımanlı ve daha başarılı yazılar çıkaracağına eminim. kankamdır kendisi, yanlış yapmayın çizerim**