renkli olmayanların kasmasına gerek yoktur.renkli lens kullananlara gerçek hayatta başarıyla kullandığım sır niteliğindeki reçetemi veriyorum:
birinci ve en önemli adım lensi almak.gidip
cart renkte lensler almayın.hedefiniz kedi gibi olmak veya içine şeytan kaçmış gibi görünmek değil bunu unutmayın.yani bir insanda olabilecek renkler tercih edin.okyanus mavisidi,menekşe moruydu,amazon yeşiliydi falan uzak durun.(allasen siz kaç kişide gördünüz doğuştan menekşe moru göz.)
ikinci adım lensi kullanmaya başlacağınız zaman; bugün eve kahverengi gözle gidip yarın okula mavi gözle gelirseniz olmaz herkes farkeder.uygun zamanlama önemli tatil dönüşü,sömestr,bayram dönüşü,okulun ilk günü,işin ilk günü vb... (ayrıca lensi takacağınız ilk gün kendinizde lensten daha kolay farkedilecek daha radikal değişiklik yapın
* * * yoksa yok yapaydı yok güzeldi bütün gün bu yorumları dinlerseniz.)
bayansanız doğru düzgün göz makyajı yapın dikkati dağıtın.erkekseniz renkli lens kullanmayın zaten ne öyle top gibi erkek adam renkli lens kullanmaz.
çevrenizdeki insanların yan açınızda olmamasına dikkat edin.çevrenizdekilerin karşınızda olması herzaman sizin avantajınıza bunu bilin.20 santim yakına kadar tehlike yok eğer yakınlaşma devam ediyosa kapatın gözlerinizi.
ayrıca
doğal güzellik gerçek güzelliktir yalanını unutun.yok öyle bişey.