lenovo   

adana çık aradan

1. çinli bilgisayar üreticisi.5 ay kadar önce ibm firmasının pc bölümünü satın almışlardır.

çin piyasasının büyük bölümüne satış yaparken,ibm'i almasıyla birlikte global pazarlara yelken açma amacını güdüyorlarmış.

özetlemek gerekirse; bir teknoloji devi daha geliyor.

(bkz: http://www.lenovo.com/)
    (sycrone one, 19.11.2006 12:47 ~ 12:47)
  2. ibm'in thinkpad serisini satın almışlardır.
    (gxix, 19.11.2006 13:47)
  3. greenpeace'in üretim sürecinde açığa çıkan toksik kimyasalların ölçümü esas alınarak 14 büyük firma üzerinde yaptığı araştırmaya göre,üretim süreci boyunca çevreye en duyarlı olan çin kökenli ibm' in pc bölümünü satın almış firmadır.

(bkz: derggi)
    (the blades, 22.05.2007 14:09 ~ 14:10)
  4. kurumsal pazara satış yapacak olan ibm'in, stratejik olarak elden çıkardığı, şirket sırtında kambur haline gelen donanım ürünleri gamının alıcısı. açıkçası çinlilerin tuğla* satarak teknoloji devi olacaklarını sanmıyorum; gelecek fikir ve hizmet satmakta, donanımı üretecek birileri elbet bulunur.
    (azureel, 13.09.2007 17:25)
  5. işin mühendislik kısmını ve incik boncuğunu zerre kadar bilmediğim için çok teknik bir yorum yapamam lakin bir kullanıcısı olarak tecrübelerimi paylaşabilirim. inanılmaz önyargıyla yaklaştığım lakin geçtiğimiz dört ay içinde performansıyla kendini şahsıma ispatlamış firma. 7/24 bilgisayar kapamayan biri olduğum için en çok korktuğum şey ısınma sorunuydu. lakin böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. çekirdek sıcaklıkları ortalama 43 derece civarı seyrediyor. bu konuda oh çektim. harddisc ve fanı da gayet sessiz çalışmakta ve mutlu etmektedir. daha harici bir ses kartı alamadığım için tam olarak kayıt gibi işlemlerdeki performansını analiz edemedim lakin kullandığım midi klavye olsun, line bağlanan enstrümanlar veya sample sesler olsun latency ile karşı karşıya değilim. gerçi bu markadan çok bilgisayarın kapasitesi ile alakalı bir durum. dizaynı da şık geldi bana bu aletin. şimdilik herşeyinden memnun bir kullanıcısı olarak tek korkum iki sene içinde elimde dağılmasıdır. çünkü fiyatı insanı kıllandırıyor. umarım böyle birşey olmaz.
    (jellyjam, 05.01.2008 20:44)
  6. oldukça şirin 5450 işlemcili bir lenovo notebook sahibisiyim. çok tatlı abisi, her işimi görüyor. stabil ve en önemlisi default vista* kurulu halde gelmiş olmasına rağmen resmi sitesinde aratıldığında modelin xp* driverları mevcut. üreticilerin sitesini tek tek gezip toplamıyorsunuz installerları neşrin. hatta vista'dan xp'ye göçüş için yapmanız gerekenleri süpper biçimde anlatmışlar faq bölümünde, vista yedeklemesini yapıp istediğinizde geri dönebilmeniz için ek bilgilendirme yapmayı da ihmal etmemişler, aferim diyorum. severek kullanıyorum n200-3000 notebookunu, herkeşlere tavsiye ederim.
    (azureel, 06.04.2008 20:16)
  7. dün itibarı ile bir migros mağazasına gidip 12.1" bir lenevo notebook satın aldım. bu fiyata böyle bir notebook yok. üründe ne ararsanız var. bu boyuta parmak izi ve webcam dahil herşeyi ama herşeyi koymuşlar cihaz mükemmel fiyatını yazmadan geçemiycem ay sonuna kadar 999 ytl kdv dahil taksitte var. model 3000 v200 kaçırmayın ağlarsınız sadece migroslarda var.
    (colt 1911, 23.04.2008 00:33)
  8. reklamında ronaldinho oynamıştır.kısa zamanda tanıtmıştır kendisini.
    (blondestorm, 23.04.2008 00:36)
  9. thinkvision serisi lcd monitörlerine göz atılası firma.
    (keyif pezevengi, 17.07.2008 22:40 ~ 18.07.2008 18:18)