|
|
- hoşgelmiş,dördüncü nesil yazarımız.*
- sözlükteki ilk kankam...sözlüğe alışmamı sağlamış basketbolcu kişilik..ayrıca msn'ine yazdığı iletilerle beni yerlere yatırırır .zevkle, izliyor devamını bekliyoruz
- roma imparatorluğu'nda imparatorluk eyaletlerinin başında bulunanlara verilen ünvan
- dinleme fırsatı bulamadığım ama yetenekli olduğu her tavrından belli olan basçı kardeşimiz. faanahtari com da birlikteymişiz daha önce haberim yokmuş. bir de sağolsun fotoğraf makinesi konusunda çok başını şişirdim yardımcı oldu. *
- her ödemeli armamı kabul eden, antalyaspor maçlarında, aç kaldığımda, canım sıkıldığında, konuyu anlamadığımda bana arkadaşlık eden, abii last fm de en cok patituci dinleyen ben olmuşum diye artislik taslayan hayatıma nasıl girdi, ne zaman girdi, o miniminnacık elleri ... yazo işte.
hayvan editi:denemelerde 270in altına inmiyormuş ben de diyorum neden offline.
- gece gece bir merakım üzerine, hiç üşenmeden diablo taktiği'ni anlatmış, sıcakkanlı insan.
- acemi yazarlık hayatımda sevgi pınarından nick altı giri kavramına deyin birçok konuda beni aydınlatan yardımsever nesildaş yazar..kendisi gitar(lar)ına olan düşkünlüğü ve müzik zevkiyle takdir edilesi bir insandır..elbet bir gün yapılacak olan jeff buckley zirvesine gelmezse bozuşacağımızı da bana kendisini tanıma fırsatı veren sevgili sözlük vesilesiyle iletmekten şeref duyarım...
- antalyalı hemşehrim sportif yazar. kaslarından bir rahatsızlığı vardı geçmiş olsun diyorum buradan. şu sıralar öss'ye gireceği için pek sözlükte takılamasa da kalbimiz seninledir kardeşim. pek bir bunalmıştır, hocalarından şikayetçidir ama sonunda güzel şeyler başaracaktır.
- 2008 girişli bilkentli yurt arkadaşım. onu ve hepimizi hayırlı bir üniversite hayatı bekliyordur umarım.
- (bkz: her şeyi bilen adam)
- (bkz: endüstri mühendisliği)
|