lefteyenine 

sayfa  / 3
adana çık aradan

1. çözülmesi pek mümkün olmayan,uzun uzun cümleler kurup,acayip benzetmeler yaparak "ne dedi bu şimdi" diye düşündüren,gerçekleri her koşulda "şak" diye yüzünüze vuran ve pek çaktırmasa da içinde bir yerlerde duygusal bir melek barındıran,umut dolu yazardır. bu şahsın romantizm damlayan şiirlerini, damardan giren yazılarını okumak ayrı bir zevktir. oldukça etkiler, hatta o kadar etkiler ki kıskanıp çalabilirsiniz, o kadar da anlayışlıdır izin verir.
    (touch of pink, 11.08.2006 23:04 ~ 10.10.2007 22:19)
  2. canayakın biri.bir de samimiyetine hayran olduğum dünya tatlısı.
    (vera, 28.08.2006 12:45 ~ 20.09.2006 14:55)
  3. özellikle fenerbahçeyle ilgili nükte kırıntılı, bilgi içerikli girileriyle farkettiğim genç yetenek. hemen altyapıdaki koçlarımdan bir kaç tanesini bu arkadaşı izlemesi için görevlendirdim.
    (solti, 28.08.2006 14:08 ~ 14:08)
  4. hem avatarı, hem kendi, hem girileri, hem her şeyleri karizma olan yazar. evet, mahrum olduğum sözlük günlerinin acısını çıkarmak istiyorum.
    ayrıca genetik mühendislerine de buradan seslenmek istiyorum; "elinizi çabuk tutun!".
    (moya the song, 31.08.2006 17:40)
  5. kendi istemese de chat ortamında lefte'dir.
    (absent, 06.09.2006 07:53)
  6. (bkz: vay dengesiz vay!)
    (moya the song, 15.09.2006 17:39)
  7. (bkz: @966791) kahkaha krizi, ben ve yalnızlığımın bayram ziyaretçisi itü sözlük yazar-çizeri.
    (fantastik karakter, 23.10.2006 16:43)
  8. malazgirt meydan muharebesindeki kahramanca katkılarıyla nam salmış elleri öpülesi cefakar anadolu kadını lefteye nine'yi nick yaparak unutmayan, unutturmayan vefakar insan. ne güzel isimler varmış eskiden.

keşke herkes nickini böyle seçse, geçmişin değeri bilinse. saçmasapan nickler var ortalıkta, görüyorum hep.
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 11.11.2006 04:17)
  9. uydurulanların aksine lefteye nine, howitzer ödülünü, ilk televizyon üstü dantel işleyen alzaymır teyze olarak hakedip batı dünyasını sallamış, schaub-lorenz, blaupunkt ve vestelmanisaspor gibi televizyon üreticisi devlerin ar-ge departmanlarını altüst etmiş, bu müthiş icat yüzünden o yıllarda * işgücü alanında inanılmaz bir sirkülasyona sebep olmuştur.

böyle bir ismi nick'imle de olsa yaşatıyor olmaktan gururluyum.

(monitörüme kazak örüyorum, azimliyim.)
    (lefteyenine, 11.11.2006 04:40 ~ 04:42)
  10. nickinin açılımının "left eye nine" olduğundan şüphelendiğim yazar...

haa birde "lefter" var; chat ortamında söylenmesini uygun buluyorum...
    (van den budenmayer, 19.12.2006 18:54)
  11. çaylaklığa düşürülmüş yazar sanırım. pek kendisini tanımasam da çaylaklıktan çıkması umuduyla.

edit : çaylaklıktan çıkmış ve tekrar hoşgelmiş.
    (sükun, 25.12.2006 00:01 ~ 26.12.2006 11:06)
  12. adam akıllı sohbetiyle, sağlam müzik bilgisiyle, geniş hayal gücüyle* gönüllerimizde 12 ayın sultanı statüsüne erişmiş yazardır.. erişmiştir, erişmiştir lakin acımadan kıymıştır şu körpe zihinlere.. tabiri caizse adeta teklemeden çalışan bir yazar kasadır bu adam.. hayal gücünü kötü amaçlar uğruna kullanıp benim gibi saf, keklenme ihtimali yüksek bir insanı yazdığı asparagas hikayeyle acımasızca, fütursuzca kandırıp kazandığı zaferle coşkun kahkahalar atmıştır peşimsıra.. her ne kadar mağdur olsam da, kandırdığını itiraf ettiği an masanın altına saklanıp, bacaklarımı kendime doğru çekip içli içli ağlasam da o şaşkın gülümseme yine gelip utanmadan yerleşmiştir yüzüme.. bir lefteyenine klasiği haline gelmiştir o yüzümdeki eblek gülümseme.. ve yokluğunu hissettirdiği süre içerisinde daha bi iyi anlamamızı sağlamıştır ki çok gral adamdır.. sevdiğinizden kelli fırçanızı bile adam akıllı atamadığınızdır..
    (gudu bet, 12.02.2007 14:10)
  13. adeta bir köln spor akademisi mezunu gibi yerinde ve objektif maç yorumları yapan yazar
    (panavision, 26.02.2007 19:26)
  14. sırra kadem basmış yazar...
    (van den budenmayer, 04.04.2007 18:12)
  15. ev değiştirmekle hayatının hatasına imza attığını anlaması, yüz milyon dolar yetele masraf, yeni eve curse atmış olan şerefsizin teki yüzünden 2 haftada bir bozulan ekmek teknesi bilgisayarına mal olmuş, sırra low level format atmasının ardındaki müsebbibin gizli örgüt olduğuna inanan yazar, mına koyim. *
    (lefteyenine, 06.04.2007 22:00)
  16. metal müziğe bakış açısı şu şekildeymiş: "sıkevıncır sörov skimle kuşağım ceyms hetfilt" (03:18, 28.04.07). özetliyor gerçekten birçok şeyi.

edit: "olm lan boş bi anıma geldi o. aslında ben metale iyi bakıyorum. çok iyi bir şey".
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 28.04.2007 03:21 ~ 03:29)
  17. daha redding'i bilmeden fallout hakkında ahkam kesmesini çok iyi bilen, aklındakiler ile aklımdakilerin çoğu zaman çok iyi uyuştuğu, bazen ise sitemkâr ayar dolu lafları ile tepkisini dilediğince gün ışığına çıkaran, ama eninde sonunda muhabbeti keyif katan, kuul bir adamdır!

"his yumağı, şımarmayı kim nasıl öğretti sana?!"

edit: kızmadı, halen pact of brotherhood'un kurucu üyelerinden..seviyorum, kral adam..
    (zeus, 30.04.2007 22:51 ~ 23:03)
  18. tavuk sempatisiyle tanınır.
    (amniah, 04.05.2007 16:42)
  19. tavuk sempatisi zoofiliyle ilgili olmayan yazardır.

gerçi yumurtalarını yiyince bir nevi sübyancılık sayılır mı sayılmaz mı, ben bir hava alıp geleyim.

edit: buzdolabımız özgür irade sahibidir. kendi kendini temizleyebiliyor.

veya biz öyle olduğuna inanmak istiyoruz. kurcalamayın.
    (lefteyenine, 04.05.2007 17:13 ~ 17:14)
  20. zoofiliden ziyade pedofili* olduğunu düşündüğüm insan. paranoyak olduğundan da süpheliyim. kendisi de kabul ediyor keza. biricik izmirimden biricik yazar efendim .

bunu içimden gelerek yazdım evet.
    (ichgeheindaskino, 04.05.2007 17:26)
  21. küfür ve giri uyumunu bu kadar güzel yakalayıp rahatsız edici olmadan insanı gülmekten geberten yazar.
    (evangeline, 05.05.2007 20:34)
  22. (bkz: fenerbahçe aşkı)
    (bkz: http://www.itusozluk.com/...)
    (manha de carnival, 06.05.2007 16:07 ~ 10.09.2007 10:36)
  23. mikrofonum shure vurdum bağlamanın teline zirvesinde tanıştığım hoşsohbet arı.

mekana gittiğimizde kopter atarken gördüğümüz arkadaş, o gece hepimizin üstüne teker teker kustu. o kadar sempatik ki.

bi daha ki zirveyi dört gözle bekleten üçüncü nesil yazar aynı zamanda. hoşgelmiş.

son olarak erke dönergeci diyorum, anladın sen onu. ilahi. *
    (lefteyenine, 06.05.2007 23:30)
  24. "====)_( "
    (lefteyenine, 10.05.2007 22:38)
  25. bir numaralı düzeltmenim. ayrıca yoğun emek harcadığı girileriyle kendisine hayran bıraktıran yazardır. adını sözlükte her gördüğümde aklıma nazım hikmet'le necip fazıl'ın bir diyaloğu gelir.

nazım hapistedir ve necip fazıl onu ziyarete gitmiştir. hapishane görevlileri şaşkındır çünkü öncesinde birbirleriyle çok ağır söz dalaşına giren bu iki adamı yanyana görmek onların tahmin edemediği bir olaydır.

- hayırdır nazım. içeri atmışlar seni.
    - öyle oldu necip. çok mu üzüldün?
    - bu siyasetçileri anlamıyorum nazım. ben olsaydım kesin asardım seni.
    - senin bu açıksözlülüğünü her zaman takdir etmişimdir zaten. ben de başta olsam, ben de asardım seni...

tabii ben seni asmazdım lefteyenine. lakin biz değişmedikçe siyasi başlıklar altında daha çok kapışacağız. düşünen adama saygı duymak gerek. buna da şükür.
    (evrimdışı, 25.05.2007 03:35)
 sayfa  / 3