|
|
- deriye uygulanan lazer ışığı huzmesiyle birlikte kıl köklerindeki melanin pigmentinin ışığı 'absorbe' edip ısınarak kendi kendini yok etmesi termoliz mantığıyla uygulanan ve genellikle erkeklerin, özellikle vücudundaki keratin seviyeleri bir hayli yüksek olan erkeklerin * tercih ettiği bir epilasyon yöntemidir.
(whopper, 06.09.2004 13:37 ~ 13:38)
- seansları iğneli epilasyona göre daha kısa olan ve daha az acı veren epilasyon türüdür. en son çıkan uygulama biçimlerinde ise lazerin kıl köküne kadar indiği ve lazer uygulanan bölümde güneşin artık negatif bir etkisi olmadığı söylenmektedir. siyah tüyleri olanlar sarışınlara göre daha avantajlıdır bu yöntemde. iğneli epilasyona göre pahalı bir yöntemdir.
*lazer epilasyon öncesi hormon tahlili gereklidir.
*lazer uygulanacak bölümdeki tüyler alınmış olarak gidilmelidir.(sunflower, 29.12.2006 20:45 ~ 04.06.2007 18:39)
- son derece konforlu bir durum. aslında erkekler de kadınlar kadar yaptırırlar ancak çoğu bunu köşe bucak saklar. ayrıca bazı kişiler de bağımlılık yapar. "ay doktor hanım, istiyorum ki hiçbir ince tüyüm bile kalmasın" diye başlarlar ki susturabilene aşkolsun. ayrıca kesinlikle tüyler alınmış olarak gidilmemelidir, tüyler en fazla üç gün önce traş edilebilir, tüylerinizi ağda veya epilasyon cihazı ile alıp giderseniz uygulama için bir ay beklemeniz gerekir.
(melek, 19.06.2007 00:20)
- -azmi abi, diyorum ki benim şu ense kıllarına epilasyon yaptırsam. lazerle aldırsam falan.
-güzel kardeşim, cenab-ı hak sana öyle bir ense vermiş ki, o enseyi dozer bile alamaz, lazer nasıl alsın hayatım?!
|