görseller
laura preponlaura prepon

belki ilginizi çeker
  1. · birbirine benzeyen ünlüler
  2. · slackers
  3. · donna
  4. · that 70s show
  5. · kızıl saçlı beyaz tenli mavi gözlü kız
  6. · kızıl saçlı hatun modeli
  7. · las estrellas y la luna
  8. · bir içim su
gündem
  1. · dünyanın en seksi şarkısı
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · öğretmenler günü
  4. · çok istenip de olunamayan meslekler
  5. · babaların garip huyları
  6. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  7. · cehennemin girişinde yazan söz
  8. · belleklere kazınmış saçma şarkı sözleri
  9. · damını da al git buradan

laura prepon  

1. (headfucker, 07.07.2004 17:14)
  2. kariyerinde şu ana kadar tek filmi var,o da sıradan bir gençlik komedisi.
    (bkz. slackers)
    (headfucker, 07.07.2004 17:16)
  3. ted'in eski sevgilisi olarak how i met your mother'a katılacakmış kendisi. ilişki tazelenecekmiş ve 'mother' olabileceği söyleniyormuş.

- ağır fantezi -

ah ulan yapımcılar bi kıyak geçse, kızıl saçlarıyla donna pinciotti karakteriyle gelse tadından yenmez o dizi.
    - ağır fantezi -

ahanda link:

http://tv.hollyscoop.com/...
    (haşmet asilkan, 05.02.2009 15:41 ~ 15:42)
  4. kendisinin scientology tarikatına üye olduğunu öğrendiğimden beri lise arkadaşım güdük tom cruise'u arayıp detayları almak istiyorum fakat ibne açmıyor telefonu, o kadar kopya vermiş idik lan.

fekat arkadaş o donna karakterine aşık olmayacak bir tane adamoğlu var mı merak ediyorum, televizyonum yok hasretinden mermer yiyorum.

yine bana hasret yine bana hüsran var.
    (alexander supertramp, 05.02.2009 15:49)
  5. kızılıyla sarısıyla tanrı'nın bize armağını olan devcik oyuncu. her gördüğümde kendisini, pamuk gibi boynunda yatıp uyumak istediğim güzellikte bir teni var gibi gözüküyor. ne yazık ki bunu tecrübe edemeden hayatıma devam edeceğim muhtemelen. ya kaşları çok incedir ya da benim gözüm cidden bozuktur. çünkü dizidethat 70s show izlerken kaşlarının hareketini hiçbir şekilde farkedemeyiz. ya da ben farkedemem. bilemiycem.
    (kutadgu, 11.02.2009 22:13)
  6. that 70s show dizisinde erkeklerin kalbini çalan hatun kişi. oyunculuk kariyeri pek başarılı olmasa da hangi şekli alırsa alsın güzelliği baş döndürücü. amma velakin yaş ilerledikçe türk stili hatun kalçasına sahip olduğu gerçeği gözleri yaşartmaktadır.
    (cromm, 29.06.2009 15:40)
  7. october road 'da, one tree hill de jake jagielski yi oynamış olan bryan greenbergle rol almıştır.
    (melodynelson, 16.07.2009 15:01 ~ 15:03)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil