"küstüüm küstüüm" şarkısını söleyen kişi...
hayata küsüp intihar falan etmesini istediğim insan...
biraz önce tvde haberlerde izlediğim, şakacıya mağruz kalmış sanatçı abimiz
desteklendiği takdirde eurovisionu ülkemize getirebilecek, büyük sanatçı
(solti, 25.04.2004 03:04)
sevdiğine bir kere versen bile küstüm dedirtecek kadar karamsar anadolu insanı
hayatta herşeye küsmüş şahsiyet.zamanında adama iyi koymuşlar belli ki.
kanal 7 televizyonunun vazgeçilmazi
küstüm show un bir tanesi olan zat . şovunda evet bir şarkı söleyelim derse bilinki küsstümmm küstümmm diye bağıracaktır akabinde .
(zitox, 01.08.2004 02:43)
klibini çektiği yerde bizzat yüzmüş olduğum insan. kardeşim de hasta bu adama.
oğlu trafik kazası geçirmiş ve ölüm döşeğindedir
*
malesef doğumunda yarattığı intibayı sürdürememiş, letafetini günden güne kaybedip yad ellere savrulmuştur..
soruyorum; bunun neresi latif?
http://www.magazinman.com/...
bilumum tv kanallarında, o yollarda, bu yollarda, şu yollarda gibi işaret zamirleri ile sayısı artırılabilecek "yol programı" sunucularından biri daha.bir kanalda yayınlanınca ha tamam bu tuttu deyip mütemadiyen tekrarları yapılan, artık hiç bir kanalın gitmediği görmediği yer kalmayan ülkemiz sınırları içinde sunucu,kameraman vs set ekibinin ekrandakilere ballandıra ballandıra göstererek yemek yemeleri eylemi ile devam eden yol programı sunucularından.görmedikleri yer yemedikleri yemek kalmadı.
insanı kusturmaya meyilli türkücüdür. şöyle ki;
latif doğan'ın küstüm melodisi için
kustum(!) yaz 3454'e yolla, melodi cebine gelsin
not:herhangi bir türküsünü 3-4 kez üst üste dinlerseniz de kusabilirsiniz. sonra niye bizi uyarmadın diye hesap sormaya gelmeyin.
şakacı adlı şaka programında restoranda yemek yerken silahlı kişiler tarafından helikopter ile kaçırılıp boğazın üstünden geçerken aşağı atılan türkücüdür kendileri.
sözkonusu şaka ile şakacı ödül almıştı yamulmuyorsam.
küstüm şarkısı çıktığında evde uzun bir süre kendisini dinlemek zorunda kaldığım şarkıcı. babam öyle çok severdi ki kendinden geçerdi dinlerken. babamı öyle gördüğüm ikinci bir durumsa kanye west'in love lockdown şarkısını duyduğu zamandır. şarkıyı duyunca telefonumun melodisi bu olsun diye tutturmuştu, sonra da ikide bir açıp telefondan dinemeye başlamıştı. adamın geniş bir müzik zevki var ne yapsın?
(verde, 31.03.2009 14:23)
dedem ve nenem bu kadar yıllık evliliğin akabinde anlaşamamak bir yana neredeyse konuşmazken, latif doğan gecelerinde kanal 7 nin açılınıp evde zevki sefanın tavan yaptığına gözlerimle şahit olmuştum. böyle bir bir araya getirici etkisi var adamın. alkışlar latif doğan'a
ya ben ya ben bu çilekeş ne acılar çekti, yorgun argın eve gelip,kardeşiniz tarafından 'küstüm show' la karşılanmak, bu kanal hiç değişmemek ,bitene kadar öyle kalmak, beyinde hasar..
şarkı , türkü söylerken kuyruğuna basılmış misali bas bas bağıran zat .