belki ilginizi çeker
  1. · conan o brien
  2. · seinfeld
  3. · jimmy fallon
  4. · the roots
  5. · megadeth
  6. · neil patrick harris
gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · aylin aslım
  9. · james

late night with jimmy fallon  

1. conan o'brien'ın yerine late night programını sunacak genç komedyen jimmy fallon'un programı, eskiden saturday night live'da komedyenmiş, ilk program itibariyle conan'ın yerini dolduramadığı açık zaten kimse de böyle bir şey beklemiyordu ondan, ilk programı olması sebebiyle de konukları olan robert de niro ve justin timberlake ile rahat iletişim kuramadı hemen espriyi yapma isteğindeydi fallon.
    programın şimdilik en büyük artısı okestrası olan the roots grubu, dinlemek zevk veriyor.
    jimmy fallon ilerleyen programlarda heyecanını üstünden atacaktır ama conan'ın seviyesine ancak yıllar sonra gelebilir.
    (gentile, 04.03.2009 14:32 ~ 12.03.2009 12:14)
  2. conan o'brien da ilk programlarında -bırak ilk programı ilk yıllarda hatta- vasatın üzerine çıkamazken hatta tepki toplamaya başlarken bu seviyelere geldi. jimmy de fena çocuk değildir, kendi adınla bir programa sahip olmak başka bir şey tabi. biz de the tonight show izleriz canım n'olcak.
    (kerk, 04.03.2009 15:10)
  3. birkaç ay, hatta yıl içerisinde çok başarılı olacağına inandığım programdır. ilk birkaç bölümünü izledim. espriler vasattı ama reality showlarla (bkz: the hills) dalga geçtiği bir skeci var tam adını hatırlayamayacağım. o süperdi işte.
    (slethron, 14.03.2009 22:10)
  4. conan o'brien lı günlerini özleten programdır. the roots belli bir yere kadar taşıyor, kalanını da konuklar hallediyor. live performance bölümü ise cidden izlenesi.. ama o kadar işte...

edit: jimmy fallon programa giderek daha fazla hakim olmaya başladı ve şuanda işini gerçekten iyi yapıyor itiraf edeyim. ama hala conan o'brien 'ın tırnağı olamaz...
    (1dk, 27.05.2009 20:11 ~ 28.08.2009 16:54)
  5. son izlediğim programda izleyicilere özel şarkı yapmış olan the roots la birlikte beni yarmış insandır! ayrıca cidden iyi bir espri yeteneği ve taklit yeteneği var, ayrıca pek de şirin! programa ilk kez denk geldiğimden beri izliyorum, süper!
    (bkz: yirim)
    (sleeping with ghosts, 26.06.2009 00:58)
  6. şov biraz durgun geçse de, o'brien gibi bir kasıntıdan kurtarıldığımız için teşekkürü bi borç bilmek lazım bu insanlara!
    (be anything, 16.07.2009 17:47)
  7. espri yapmasalar bile jimmy'nin saçma sapan yüz hareketlerine bakıp, kopabileceğiniz program.
    (holzlöffel, 16.07.2009 17:50)
  8. e2 sağolsun sıklıkla izlediğim program. jimmy fallon gerçekten bir yetenek o belli zaten. ancak çözdüğüm bir şey var ki katılan konuklarda sağlam espriler yapıyor. bizde örnek verirsek bir ünlü çıkar beyaz show a, komedyen falan değilse mal mal bakar öyle şarkı söyler iki ha ha der program biter. ama bunlarda böyle değil. şimdi amerikalılar süper biz çok eziğiz bıdı bıdı demiyorum burda ama herifin programına alakasız tipler çıkıyor hepside güzel espriler yapabiliyor gıpta ettim açıkcası, bizim ünlülerimizin çoğu niye bu kadar mal çözemiyorum. ha amerikada mal yok mu? ooo mallığı dünyaya getiren amerika bence. aman neyse saptırdım konuyu izleyin işte eğlenceli.
    (chladoceran, 17.08.2009 22:11 ~ 22:20)
  9. e2'nin bize sunduğu güzelliklerden biri. şovla ilgili beğenmediğim bi iki yer var ama, konuklar gelmeden önce yaptığı küçük stand-up şovun "şöyle bişey var, şunun üzerine hoop espri yaptım. sonra şöyle başka bişey daha var..." şeklinde ilerlemesi gibi... bir de çok seinfeld esprileri yapıyor adam, ne bileyim "obama bu resimde sanki şunu şunu dermiş gibi bakıyor" tarzı. ne bileyim ya, conan döver bunu.
    (falanca, 17.08.2009 22:18)
  10. conan sol taşağı bile olamadığını düşündüğüm şovmendir..çocuk lan daha..zaman geçirmek için izleriz güleriz ama conan başkadır..
    (espforever, 07.09.2009 18:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil