ağır tuvalet şartlarında teknolojiyi son haddine kadar kullanıp
pandora's box oynamaya devam etmek için gerekli durum...
(okang, 04.01.2005 17:03 ~ 17:03)
tuvalete kitapla, gazeteyle giriyosak neden laptopla da girmeyelim dedirten durum..
centrino dışı işlemcili cihazlar aşırı ısındığı için genital organlara zarar verebilir. yapılmamalıdır.
aslında bir anlamda evde wireless network varsa sörf yaparken... hoş gelmiyor değil kulağa.
koşullar ve maksada göre güzellik derecesi değişen bir hadisedir.
örneğin anne baba evde olur. odanın kapısı kapanmıyodur. işi gerçekleştiren kimse zor durumda belli ihtiyaçlar içindedir. bu durumda değişik yorumlar yapılabilir.
(tori, 14.11.2005 21:28 ~ 21:28)
kardeşimin sık sık yaptığı bi eylemdir..
laptopu alır koltuğunun altına.. gider tuvalete.. çıkmaz 1 saat..
"öeh" dedirten bir hadise kanımca.
bir arkadaşımın(!) yapmış olduğu hadisedir...söylediğine göre pek de abartılacak bir tarafı yokmuş.
(bkz:
bir arkadaşım)
bu esnada internet üzerinden gazete okunduğu takdirde tamamen gelişen teknolojiden faydalanıldığını gösteren durum.
eylem gerçekleştirilir ve bir zaman sonra doktora gidilir.
x - doktor bey çocuk yapamıyoruz
y - laptop kucağında tuvalete mi girdin ?
y - evet , ne alakası var ama ?
x - onu sıçarken düşünseydin.
chat yaparken kamerayı kapatmanızı gerektirecek durum.
(poppy, 26.02.2007 14:48)
hayyattaki amacın sorgulanması gereken bir durumdur. zira bugün laptop ile tuvalete giren yarın duşta warcraft oynamaya kalkar. allah korusundur.
daha pratiği için (bkz:
psp ile tuvalete girmek)
ereksiyon halindeki pipiyle işeyip, en iyi ihtimalle laptopu bozabilir, diğer yandan çişin laptopun havalandırma deliklerine isabet etmesi sonucu akıma kapılabilir, görgüsüzlüğün bedelini çok ağır bir biçimde ödeyebilirsiniz..
* tzoorrt...hıınngg !!!...tzoorrtt...hay kahretsin arkadaş yemin ederim olimpiyat meşalesi gibi yanıy...cups!.. *
* bıp *
--- sistem çok ciddi bir hatadan kurtarıldı ---
-yok sksen yemem zaten bi daha.
girilir tabii neden girilmesin ama insanlar yanlış anlar.
(bkz:
playboy ile tuvalete girmek)
murat diye bir arkadaşımın hergün gerçekleştirdiği eylem(isim de veriyorum ki burdan okuyorsa rezil olduğunu anlasın)
adam, çamaşırlığı önüne çekiyormuş böylece istenmeyen kazalara karşı önleminide almış oluyormuş.bunu da kız arkadaşının ev arkadaşı farketmiş.hergün banyoya girdiğinde kız,çamaşırlğın ters dönmüş olduğunu fakediyormuş ama anlam veremiyormuş.herkese sormuş kimse ben yaptım demiyormuş.bi gün bizim muratın ardından girmiş ve olayı anlamış.sonra fırçalamış bi güzel.
böyle bir dezavantajı var laptopla tuvalete girmenin.
gelişen ve hayatımızın her yerini saran teknolojinin, en olmadık yerlerde bile bizi yalnız bırakmayışının, aynı zamanda onunla bir bütün oluşumuzun ve kopamayaşımızın bir göstergesidir.
need for speed oynanıyorsa ayakların ve bedenin şekilden şekile girmesini tasavvur edemediğim olaydır.
cep telefonuyla tuvalete girmekten iyidir, en azından klozetin içine düşme ihtimali cep telefonunkine göre daha azdır.
bir kaç kez tekrarlandıktan sonra ısınan
laptop'ı ters çevirip üzerine oturmayla son bulucak
aktivite... başka türlü ağrısı geçmez o
basurun...
yanlış anlama olmasın
editi: kendimden falan bildiğim yok... maalesef
teknolojiye o kadar yetişemedim efendim... ben o naneyi zamanında
gazete,
kitap,
dergi okuyup,
bulmaca çözerek, ortamda ki
fayansları tek tek sayarak yedim... laptop daha fazla vakit harcıyordur ona eminim... bu nedenle böyle bir tahmin yürüttüm...
şu ana değin laptop ile tuvalete girenler hakkında nice farklı platformda pek çok şey yazıldı, çizildi. kimisi eleştirel bir bakış açısı getirdi. kimisi ise bu yaşanmışlıkları tuvalet mizahına konu etti. onlardan malzeme çıkardı.
"dostum, şu nolu girini okurken altıma kaçırıyordum az daha. çok komik olmuş. bravo!"
"sevgili bilmemne, şu nolu girini okuduğumda çok duygulandım. içimden bir şeylerin koptuğunu hissettim. kalbinden gelenleri yazmaya devam et lütfen."
bunlar ne şimdi? komik mi bunlar? aslına bakarsanız tabi ki komik ...ama sorarım size ;bu yazılanlardan kaç tanesi tuvalete laptoplarıyla girenlere gerçekten hitap ediyor? bahsedilen kişilerin rahatlıklıkla okuyabileceği giri sayımız kaç? kaç tanesi onları yüreğinden kavradı? kaçı onlara gerçekten keyif verdi?
gözlerimizi kapatıp bir anlığına kendimizi onların yerine koyalım lütfen. onların şu esnada neler yaşamakta olduklarını düşünmeye çalışalım. içerideki kesif kokuyu tahayyül edelim. contası bozuk musluktan akan damlaların sesini duymaya çalışalım. vidaları gevşemiş klozet kapağının rahatsızlığını hissedelim. ve tanrı aşkına! lütfen biraz gerçekçi olalım! hangimiz vücudumuzdan bir şeyi çıkarmaya çalışırken ülke gündemini merak ediyoruz? kaçımız entellektüel bilgi edinme arayışı içine giriyoruz? empatiden uzaklaşmadan cevaplayın lütfen : duygusal yazılar bize bir şeyleri hissettirebilir mi o esnada?
onlara hitap eden bir yazı yazma vakti geldi de çattı bile...
bu başlığın gerçek sahiplerine,
kepeğe karşı etkili koruma- erkeklere özel.
koparak dökülmelere karşı güçlendirici etki: ilk yıkamadan itibaren kepeğe karşı etkisini gösterir.
şimdi saçlarınız daha uzun süre sizinle!
10 rulo alana 2 rulo bedava.
rulo uzunluğu:22.3 m.
yaprak boyutu:124x100 mm.
yaprak adedi: 180
ts-en-iso 9001:2000 kalite yönetim sistemi'ne sahiptir.
ücretsiz danışma hattı: 0800 211 40 27
sevgilerimle...
(nebiros, 26.05.2008 22:20 ~ 22:23)