|
|
- (der lapsus) alaman dilinde hata, yanlış demektir.
- (bkz: mitral kapak prolapsusu)
- girilerinde birşeylerin farkına varmışlığı farkedip sevinmeme neden olan yazar.
(pudra, 22.03.2005 18:02)
- takip edilmesi ve her girisinin özenle okunulması gerektiğini düşündüğüm yalnız yazar...
- bünyesinde engin bir bilgi dağarcığı ve bilimum duygu barındıran, oğuz atay hayranı bir sinema sever.
(sidar, 19.04.2005 00:24)
- bir kaç haftadır çekim alanımda bir numara olan okunası yazar.
- son zamanlarda girilerini takdir ettigim, msnde asla offline görülmeyen yazar.
- param olsa sırf kendisiyle içmek için 12 saatlik bir yola katlanabileceğim bir yazar. (sözümün eri olup para ve fırsat bulunca geleceğimdir, sözdür.)
(sidar, 02.05.2005 22:42)
- iyi adam, hoş adam, sözünün eri, delikanlı adamdır tanıdığımca, geyiği bi yana muhabbetide hoştur, saolsundur hal hatır sormadan msn penceremi titretmeden geçmezdir, benim gitmem zordur ama gelirse istanbula biraları bendendir ahanda sözdür...
(geyik, 02.05.2005 23:39)
- kendisine yılmak yerine mücadele etmeyi sürekli tavsiye ettiğim; fakat kendisinden çok uzakta olduğum için kendisini anlamaktan mahrum olduğum, dolayısıyla tüm yardımlarımın nafile olduğunu bildiğim; her zaman yardımına ve arkadaşlığına açık olduğum; durumuna ziyadesiyle üzüldüğüm, izmir'e gidip beraber kafa çekmenin farz olduğu gıyabında arkadaşım.
ne ağlarsın benim sülfü siyahım(sidar, 17.06.2005 21:56)
- eşeköldüren güneşinde sorti yaptırsak iyi gelecek arkadaş, veya bir kutu proton pompası inhibitörü içirmeli kendilerine.
- yakında istanbula gelebilecek. sabaha kadar vakit geçirmek için beni planlar yapmaya sürükleyen adam.... helal be...
- (bkz: protege)
- david lynch'e pek de hayran olduğu söylenemeyen yazar. sinema hakkındaki yazıları çok muazzamdır. o yazdıkça ben usanmadan okuyacağım.
- komik birkaç girisine rastladığım bir yazar.
- krzysztof kieslowski ve zbigniew preisner hayranı yazar...
- sözlük hesabını kapatmak için yardım bekleyen yazar.
- sözlükte ki hesabını kapattırarak muazzam sinema girilerinden bizi mahrum bırakan yazar...
- gölge oyunu başlığındaki girisini görünce aşağıdaki mesajı kendisine atmaya çabaladığım lakin "böyle bir yazar aslında yok" mesajını alınca üzüldüğüm insandır.
atmak istediğim mesaj şu idi, tanıyan falan varsa diye;
"ben bu filmi hiçbir yerde bulamıyorum, emule da falan da bulamadım. vcd olarak veyahut dvd olarak da bulamadim.
nasil bulacagim konusunda yardimci olursan sevinirim. eger sende varsa, bana cekersen cok iyi olur, cok ariyorum bu filmi, kar$i tarafda beyoglunda vhs olarak bulmu$tum. cd veyahut dvd olarak bir turlu bulamadim.
bir yardim edersen cok makbule gecer..."
edit: gölge oyunu filminin vcd ya da dvd'sini bulabilmiş, veyahut bir şekilde sinematurk kanalından vcd ye çekmiş vatandaşlara buradan selam eder, benimle iletişime geçmelerini dilerim. lütfen ama , bi el atın kardeşim, nerede insanlık !(skuba, 04.02.2007 14:44)
|