belki ilginizi çeker
  1. · karizmatik ilçe isimleri
  2. · çomü sözlük
  3. · geliyorum diyen kaza
  4. · priapos
  5. · savaştepe
  6. · kökez
  7. · günhan yazar
  8. · umurbey
  9. · gani mehmet ekim
  10. · lapseti
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · galatasaray
  4. · uludağ sözlük
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · aşk ı memnu
  7. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  8. · legend
  9. · vin baker

lapseki  

1. çanakkale'nin bir ilçesi. çanakkale'nin 30 km kadar doğusunda hafif de kuzeyinde kalır. gelibolu'nun karşısında, çanakkale boğazının başladığı yerdedir. arabalı vapurlar lapseki-gelibolu arasında çalışır.
    (prusa, 02.03.2006 16:11)
  2. itü'ye gelene kadar lapseki çevresinde olduğum için herkes lapsekiyi bilir sanırdım. ama itü'ye gelince kim "nerelisin?" diye sorsa "lapseki" cevabını verince gözlerde bir şaşkınlık ifadesi görmeye başladım. yanına çanakkale koymadan az kişinin bildiği bir yermiş lapseki. buna rağmen çok sevdiğim,her zaman özlediğim ilçem,evim...
    (talen, 08.01.2007 19:44)
  3. çanakkale ilinin 26.113 nüfuslu ve 955 km2 yüzölçümlü ilçesidir.

günhan yazar ilçenin kaymakamıdır. adatepe, alpagut, akçaalan, balcılar, beybaş, beyçayırı-bucak merkezi, beypınarı, çamyurt, çataltepe, çavuşköy, dereköy, doğandere, dişbudak, dumanlı, ecialan, güreci, gökköy, hacıgelen, hacıömerler, harmancık, ilyasköy, kangırlı, karamusalar, karaömerler, kemiklialan, kırcalar, kızıldam, kocabaşlar, kocaveli, mecidiye, nüsretiye, sındal, subaşı, suluca, taştepe, yaylalar, yenice, şahinli, şevketiye, üçpınar isimlerinde toplam 40 köyü bulunur.
    (rio, 28.05.2007 18:30)
  4. 03-09 ağustos 2007 tarihleri arasında langırt tournament isimli turnuvaya ev sahipliği yapan ilçe.sadece 10000 nufüslu bu ilçede bu turnuvaya katılan 150 takım olması ise ilginçti.takımlar 2şer kişilikti.işin ilginç yanı ise turnuvaya gelibolu,biga-çan,çanakkale bursa ve hatta istanbuldan bile katılımcıların bulunmasıydı.ve nasıl olduğunu kimse bilmiordu ama turnuvaya koçtaş sponsor olmuştu.büyük ödül 3000 ytl idi.turnuvayı yine ilginç bir şekilde daha iki gün önce beraber oynamaya başladıklarını söyleyen iki genç kazandı.takımlarının ismi ise fulhamdı.fakat 3000 ytl yi almak için sadece kazanmak yetmiyordu.aynı zamanda "koçtaşa gidiyorum evimi çok seviyorum"isimli şarkıyı söylemek zorundaydı.
    (johnson diversey, 29.09.2007 08:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil