|
|
- beşiktaşlı sözlük yazarı.
- benim gibi sıkı bir a7x takipçisi olduğunu düşündüğüm nesildaşım.
- mahalledeki bütün veletlerin tasolarını üten* yazar.
- daha yolun çok başında,zamana ihtiyacı olan,ne zaman isterse sıkılmadan dinleyip yardım etmeye çalışacağım,harika bi müzik zevkine sahip,geleceği parlak bilgisayar mühendisi adayı..itü sözlüğün kazandırdıklarından..
- doğum günü çocuğu,nice yaşlara..
- (bkz: iyi ki doğdun)
- kendisine stephen king'in o filminde oynayan palyaçonun aynısını, hediye etmek istediğim yazar. eheh oko
- girilerimin vazgeçilmez aktörü. her daim hazır kıta delikanlı. doğan görünümlü şahin.
- almancadan çevirildiğinde uzun kıyı, uzun kumsal/plaj manasına gelebilecek bitişik kelime.
- üzüntülerine,umutsuzluklarına ortak olmaya çalıştığım her ne kadar ben de bazen yılsamda ona örnek olmaya çalıştığım nesildaşım,kardeş gibi gördüğüm..
""..sevmek, hiç sevilmeden; korkunç güzel
aşk dediğin karşılıksız olmalı.."
ümit yaşar.
- yazar olmamda çok büyük emeği geçmiş kişilik,aynı zamanda nesildaşım,kardeşim.
- murat yılmazyıldırım uktecisi.
- ilginç insan.
- klasik müziksever bünye.yngwie malmsteen'i de seviyor sanırsam.
- acılı adana.
- saatlerce adına ne yazsam diye düşündüğüm lusse.
- saatlerdir allah iyiliğini versin demekten ve uzun zamandır olmadığı kadar gülmekten bitap düştüğüm, dumurlardan dumurlara sevk etmiş, balık burcu olmaması konusunda dehşete düştüğüm, ve de çaktırmadan evlatlık almaya karar verdiğim bir insan evladı.
- acılı şalgam.
- teknik bakımından thomas rosicky e benzetilebilecek kişi.
- şöyle bi hava alıp gelmiş yazar* tekrar hoşgelmiş..
- uzaklardan sert vuruşları olan kral, adanalı.
- yazmıyor epeydir özletti kendini. varsa bir duyan, gören insaniyet namına söylesin. 5 aydır haber alamıyorum. absürd girilerinin devamı gelsin, yeni tezler atsın, ispat.com u artık açsın istiyorum.
|