korkuyla karışık bir şaşırma ünlemi. deprem olduğunda, bilgisayardan duman çıkmaya başladığında ya da gece evde tek başınıza uyurken içeriden tıkırtı gelmesiyle birlikte açığa çıkması muhtemeldir.
iki ev arkadaşı piçlik peşindedir gider oyuncakcıdan zebani maskesi alırlar.. saat gecenin 3'ü olur ve olay gerçekleşir..
kurbanın odasına (diğer ev arkadaşı) usulca girilir.. başına dikilerek gürültülü bi şekilde nefes alınır.. kurban yavaşca ürkek bakışlarla gözünü açar.. gözünü açar açmaz bööööööööööüğkkkkkk diye hayvanca bağırılır.. kurban altına sıçar ve şu cümleyi kurar..- noluyo lan anneeeeeeeeeee ,ve ardından besmele çeker.. o ara diğer arkadaş ışığı açar kurbana şu cümle sarfedilir.. "-korkma lan benim.. buda maske plastikten..nası yedin dimi lan, noldu dilinmi tutuldu konuşsana" ,kurban "ühühü olum siz götmüsünüz lan nası uyuyacam şimdi ben ühüü..böle bişeyi yaptığın için benim odamda uyumak zorundasın ser şu yere yatağını bok adam" der. yani bu ifade genelde tırsma sonucu ağızdan çıkar.