|
|
- tool'un arıza bir şarkısı. 11 dakikalık parçanın ilk kısmı otomatik arama sistemidir.
dan ıı dan ıı dan ıı dan ıı ...
eeh yeter be dersiniz, kafa beyin koymaz adamda
ancak yedinci dakikada normal bir şeyler duymaya başlarsınız.
ama tempo güzel.
ps: şarkının sonlarına doğru geğirme ve osuruk sesleri duyacaksınız, korkmayın.
uncle fucker aklımıza geliyor evet.
- bir kişisel giri okuyacaksınız. zerre kadar umrunuza almayıp es geçebilirsiniz önünüzdeki bir kaç yüz karakteri, veya şimdiden eksi oyu verebilirsiniz bu giriye, gereksizliğinden ötürü. hâttâ girinin sonuna kadar gitmek için farenizi yormayın diye url'i de yazalım:
http://www.itusozluk.com/...
aylardır bıkmadan usanmadan dinledim bu şarkıyı.
neresini seviyorsam bilmeden, efektleri, bassları hoş geliyordu herhalde diye kendimi kandırdım sanırım. her neyse,
şarkıyı seviyordum içten içe büyük bir şevk ile, ancak sebebini; gerçek sebebini çözemiyordum.
aptal mıyım neyim.
sonbaharın sonunu kışa bağlayan standart bir ayaz kasım gecesinde (kısaca: dün) anladım neden bu şarkının beni bu kadar etkilediğini; beni anlatıyordu şarkı.
hayatı ne kadar gereksiz şeylerin peşinde ne kadar basit harcadığımı dile döküyordu, şarkı. dakikalarca boş hattın ucunda tuşlara basan bir insan var; tek yapabildiği tuşlara basmak, bir insanî etkileşimden aciz bu kulun.
mekanik sesin önünde dilediğini yapar halde beyinsiz bir kul var, haybeye yönlendiriliyor sürekli. takip ettiği yolda, aslında yönlendirildiği yolda, bir hiç uğruna gidiyormuş meğerse. sonunda basit bir hatayla tüm gittiği yolu baştan alması gerekiyor en kötüsü de.
telefon görüşmesinin* sonunda sadece elinde boş çevir sesi veren ahize kalıyor. tüm gittiği yolu baştan alması gerekiyor en kötüsü de.
ne yani, bu hayat, bu kadar haybeye geçiyor içimizden de farketmiyor muyuz,
sanal seslerin arasında kaybolmuş, gerçek sessizliklere boğulmuş bir halde mi yaşıyoruz biz de...
+ auhauhauh lan herif altı üstü trafik cezası için duruşmasının ne zaman olacağını öğrenecek. adliyede sıra beklemeden, evinin rahatında telefon bankacılığı taktiğiylen işini halletmek istemiş suya sabuna dokunmadan, kimseyi rahatsız etmeden.
- sikicem düz mantığını benjamin, şurda hayatın anlamını çözmeye kasıyoruz
+ asdasdasd içli köfte tribini yesinler asdassadads. çöz çöz, a kare kök üç bölü dört çıkacak *.
|