lamb of god

1. bu başlıkta
  2. bakın dur
  1. hakkında hissettiklerimi ve düşündüklerimi tam olarak ifade edememekten korkup da yazmaya cesaret edemediğim müzik mucizesi. hastasıyım, caneriyim, kafada bardak kırarım.

(, 13.10.2009 22:33)

@4058590

2. lamb of god s.ker.. bu kadar abi daha yazmaya ne gerek var ki. ''i've'' got something to die for. lod için ölünür mü ölünür..moshpitte hemde.

(, 17.10.2009 02:50)

@4072606

3. unreal tournament 3 ile iyi giden grup.

(, 04.11.2009 17:01)

@4145745

4. yüksek makamlardan aldığım duyumlara göre 2010 nişan veya mayıs ayında memleketi ziyaret edecek olan amerikali musiki cemiyetidir.

(, 06.01.2010 16:56)

@4564294

5. hakkında "nisana gelebilirler" şeklinde ihtimaller dahiline sokulmuş bir söylenti var. bu bile kekelememe, ellerimin titremesine, suratımda bir heyecan ve mutluluk ifadesi oluşmasına yetti.

analar ağlar, bacılar ağıt yakar bu konser için. hele bir kesinleşsin, hele bir tarih olsun o zaman tam anlamıyla çıldıracağım. artık bakırköy'e yatar, konser gününe kadar müşade altında tutulurum.

şimdilik beklemedeyiz.

(, 06.01.2010 20:16)

@4564741

6. son albümlerinde bulunan everything to nothing adlı şarkı ile yarmış atmış olan grup. ayrıca bence solist seri katil'e benzemektedir.

(, 10.01.2010 03:59)

@4572117

7. dünyanın en overrated grubu.

gerçek extreme metali dinleyemeyenler onun gazı kaçmış kola formunda muadili olan bu grubu ve türevlerini dinlerler.

(, 01.02.2010 23:56)

@4702785

8. "dünyanın en dandik grubu. çünkü adamlar ovırreytıd ağbi. gerçek metal bu deyil. bunların gazı kaçmış mk. ya da ben değil metal ve türevlerinden, müzikten dahi anlamıyorum. o derece tırt bir insanım. üç kuruşluk müzik bilgimle, beş kuruşluk yorumlar yapmaya kalkıyorum."

aleksandır sikimovic.

(, 02.02.2010 00:07 ~ 00:13)

@4702878

9. bazen bu grup hakkında yapılan çapsız yorumları okuyunca diyorum ki "ulan ya ben anlamıyorum bu mna koduum işinden ya da bu insanlar gerizekalı". adamlar ana üstünde bacı sikiyor afedersin, kalp kırıcı müzik yapıyorlar hani "gazı kaçmış kola" diye tanımlanabilecek hiç bir yanı yok, ama gidip de gazı kaçmış kola diyebilenler hala var log için. ölü yarrağı canlandıracak müzik yapan adamlara gazı kaçmış vs. demek nasıl bir vizyonsuzluktur bilemedim.

17 mayısta geldiklerinde o kaçık gazlarıyla istanbul'un nasıl amına koyacaklar beraber görelim derim ben bu tip yorumları yapma cüretinde bulunan gencolara.

(, 02.02.2010 00:18)

@4702957

10. affedersiniz ama istanbul'un amına koyacak gruptur.

(, 02.02.2010 00:21)

@4702990

11. kendisine dandik denmediği halde müzikal kompleksten midir nedir götünden element uyduran bir de bunu aklı sıra iki gram ironi yeteneğiyle yapmaya çalışan ve extreme metale kıyasla gazı kaçmış kola denince o laf hiçbir şeye endekslenmeden söylenmiş gibi götüne kızgın çubuk sokulmuş randy blythe misali çemkirip müzikten anlamıyor, gerizekalı, tırt, vizyonsuz, hötöröf gibi yaftaları yapıştıran fancıklarını gördükçe bir yandan kendileri adına kederleniyor öte yandan söz konusu laflarımda öne sürdüğüm tezin denekler tarafından istemsizce ispatlanışına şahit oluyorum. alkışlarla yaşıyorum resmen, tezlerim sayenizde ispatlanıyor ahahah.

"ana üstünde bacı sikme, ölü yarrağı canlandırma" konusunda daha iyi sonuçlar elde etmek, gerçek extreme metali görmek isteyenleri müzikal altyapısı kesik ritmlerden başka pek bir halta dayanmayan bu kütük* gruptan ziyade extreme metalin bilumum dallarına davet eder, yok eğer istemiyorlarsa o halde klasik extreme metal ile karşılaştıran birini gördüklerinde küçük eniştelik yapmayıp sakin olmalarını ve pek fazla havlamadan çobanın yanına sürüye dönmeleri gerektiğini telkin ederim.

ayrıca deliye zaten her gün bayram olduğundan dolayı maalesef amına gor, siker atar gibi laflarla grup eleştirisine cevâb verilmez. yavrum linkin park fanından da duydum ben aynı lafları, küçük enişteler görme konusunda bayağı bir görmüş geçirmişim, bir şey değişti mi?

(, 02.02.2010 01:09 ~ 01:12)

@4703446

12. severek dinlediğim bir grup. sanırım bu belli tarz sınırlamalarına takılmayarak dinlediğim için oluyor. yoksa normalde extreme technical atmospheric yarrock metal'den şaşmayan elitist bir yapım var.

(, 02.02.2010 01:12)

@4703477

13. lamb of god' ın bütün şarkılarının birbirine benzeme sebebi şudur: lamb of god tarihte bir çok grubun ( metallica mesela) yaptığı gibi gam kullanarak riff yazmışlardır. onların kullandığı gamın havasından mıdır suyundan mıdır bilinmez epey gaz kısımlara sahip. bir heykeltraş gibi gamın fazlalıklarını alarak riff oluşturuyorlar. yngwie malmsteen le aynı iniş çıkışları kullanırlar (arada 1/2 + 1/2 +1 + 1/2 ses aralıklarıyla kendini gösterir ( 5. tel üzerinde 4-5-7-8 yaparsanız ashes of the wake i duyarsınız mesela) ).

(, 17.02.2010 21:56)

@4795289

14. 17 mayıs'ta küçükçiftlik parkı'nın dolup taşmasına sebep olacak hayvani gruptur. bazı insanların overrated dediklerine bakmayın, onlar da o gün mekanda yerlerini alacaklar ve lamb of god'ı canlı izlemenin zevkinden mahrum kalmayacaklar. fakat söylenecek çok şey varken en kısa açıklama şöyle yapılabilir : lamb of god ilahtır ve ilham aldıkları grupların zilyon katı kadar gruba ilham kaynağı olmuşlardır.
    istanbul'un direklerini çükmenizi bekliyoruz log!

(, 17.02.2010 22:10)

@4795375

15. mayısta maçka küçükçiftlik parkını sallandıracak şahane gruptur. yaşayan efsanedir. şimdiden meraklıları otursun güzel güzel wall of death izlesinler youtube dan sonra orda mal mal birbirimize bakmıyalım.

(, 18.02.2010 22:48)

@4799872

16. pure american metal etiketine zerre ihtiyacı olmayan gruptur.grubun icraatlarını bu tarz bir kefeye sokmasına gerek yoktur zira nerden çıkarsa çıkmış olsun dinlenilesi müzik yapar bu abiler,biz de dinleriz.

(, 25.04.2010 21:54)

@5080198

17. hayatımda hiç overkill, kreator falan dinlememiş olsam bayılacağım gruptur.zaten bayılanlar da öyledir de.kötü müzik değil ona katılıyorum da abartıldığı kadar da iyi değiller.dinleyen kitleye bakınca biraz daha rahat görülüyor herşey.ha bi de dinleyenleri demişken, konserine gitmekten korkuyorum açıkçası, beleş biletim olduğu halde; malum ki ülkemizde dinleyen kitlenin pogo'dan bi haber olduğunu düşünüyorum.wall of death dedikleri saçmalık daha fena ona girmiyorum bile,

(, 05.05.2010 23:29)

@5120318

18. hala o şahane sahne performanslarını kanlı, canlı izlediğime inanamadığım tanrının biz acizlere hediyesi, azizlerden oluşan grup.

not: sahne performanslarının yaşattığı kafayı ekmek arası eroin yeseniz yakalayamazsınız.

(, 18.05.2010 21:16 ~ 21:19)

@5170206

19. 17 mayıs 2010da maçka küçükçiftlikparkta, o kadar sevmeme rağmen canlı izlediğim grup.performans biraz 'ara' idi ama olsun.bidaha geleceklermiş zaten kaçıranlar fazla üzülmesin

(, 18.05.2010 22:28)

@5170521

20. post thrash yapan, dünyaya gelmiş en iyi gruplardan biridir. lafı kısa tutacağım, neler yaptıklarını nasıl hayvani olduklarını herkes biliyor az veya çok. hani en iyi yemeği yapan anne, kendi annendir ya en çok onun yaptıklarını severek yersin, işte lamb of god sevgim böyle bir şey galiba. bu grubu en çok seven benim diye düşünüyorum. bilmiyorum şu an saçmalamadım mı ama çok seviyorum lan ben bu grubu. bak sözü yine kısa tutamadım. işte böyle bir grup yahu. anlayın beni.

(, 21.05.2010 22:51 ~ 05.11.2010 21:58)

@5183155

21. gerçekten çok güzel müzik yapıyorlar. yani canlı sahneleri de bir o kadar güzel. albüm kayıtları da mükemmel. şu an bi açıklarını yakalayamadım yakalasam hemen ifşa edeceğim mecmualara. o kadar "tam" bir grup.

(, 29.05.2010 12:13)

@5213221

22. harikulade müzik yapan hayvan adamlar.

kesinlikle son birkaç yılda karşıma çıkmış en iyi metal grubudur. çok geç keşfettim ama değdi.

tek uyuz olduğum; o davulun trampet tonu götünüze girsin. st. anger tadındaki trampet tonu kafamı sikiyor. yapmayınız, etmeyiniz. lütfen bir dahaki kayıtlarda adam gibi bir trampet tonu kullanın, üzmeyin beni.

(, 12.06.2010 01:36)

@5272263

23. iron man 2 oyunu için yaptıkları ensturmantal singlela beni kendilerine 3 yıldır her gündür olduğu gibi yine hayran bırakmışlardır. çift sesli armonik sololar, mükemmel gitar bateri uyumu ve yine baterideki paradiddleları tüm set-upa yaymak her metal grubunun yapabileceği şey değildir.

şarkı için:

(bkz: hit the wall)

www.youtube.com/watch?v=c7tfp8qlj-4&feature=related

(, 05.11.2010 21:55)

@5925962

24. hayranı olduğum ya da teknik ve müzikal yönlerine ağzım açık bakarak söylediğim için değil, devrim niteliğinde bir gruptur.

iskandinav brutal-melodi ile amerikan-alman thrash ve kendi deyişleriyle 'kıç tekmelettirici' müziği harmanlayıp, üzerine teknik metal adını alabilecek bir enstürman-müzik koymayı başaracak kadar hayvaniyseniz olacağı budur. 1970'ler diyince nasıl led zeppelin, deep purple, 1980'ler diyince iron maiden, slayer akla geliyorsa hemen, ilerki kuşak için 2000'ler metalinin baştacı olarak anılacak grup.

(, 05.11.2010 22:15)

@5926038

25. hastası olduğum grup.

onca mükemmel ötesi yoruma ve baskıya rağmen, bugüne kadar haklarında yorum yapmaktan hep kaçındım. bunun aslolan sebebi, nedense vokali bazı şarkılarda beğenmediğimdendir. eminim ki şimdi birçok manyağı, "la bi siktir git" diyecek ama maalesef o vokal beni feci yoruyor bazen. davulu da, gitarı da örtüyor. altyapıyı dinleyecem diye kastırdığım ikinci grup maalesef lamb of god. ilki death tabii ki.

bazen ısınamıyorsun vokale, oluyor öyle. bazı şarkılarda cuk oturuyor, bazı şarkılarda yoruyor, bazı şarkılarda da yahu bu şarkı enstrümental olsaydı bari dedirtiyor.

baştan aşağı komple dinliyorum, henüz sindiremedim, ama herhangi bir şarkılarını 3-4 kez dinlemişliğim var.

eleştiresim gelmiyor. adamlar hayvan afedersin müdürüm. davulcu, keçi sakallı adler amca sikertiyor lamı cimi yok hastasıyım. neyse. ama trampet tonuna sokayım hacı. ne lan st anger tonları falan. yapma kurbanın olayım.

not: bu arada baktım da, ben daha önce yazmışım bu gruba. demek ki daha tam sinmemiş bende. yine yazarız aga.

adler amca, trampet tonuna sokayım senin. ha bu arada hit the wall çok manyak olmuş. dinleyiniz efenim.
    http://www.youtube.com/...

(, 22.11.2010 04:03 ~ 04:05)

@5975750

1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6