görseller
lamar odomlamar odom

belki ilginizi çeker
  1. · başkanım beni al
  2. · mitch kupchak
  3. · sasha vujacic
  4. · khloe kardashian
  5. · kobe bryant
  6. · we made it
  7. · lamaar
  8. · los angeles lakers
  9. · 17 haziran 2008 lakers celtics maçı
  10. · 2009 nba finalleri
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · colin kazım richards
  3. · ezel
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · ugg
  8. · bu işte bir bokluk var
  9. · maurice cheeks

lamar odom  

1. 27 yaşında, lakers'da forvet mevkiinde hoplayıp zıplayan, rhode island mezunu nba'li..
    (lethromar, 24.04.2006 19:33 ~ 12.08.2006 22:32)
  2. murat murathanoğlu tarafından ismi "lamıradım" olarak telaffuz edilen la lakers'lı basketbolcu...
    (manticore, 29.07.2006 22:52)
  3. şarkı söylemeyi, jöleli şekerleme yemeyi ve fransa'ya tatile gitmeyi çok seven insan. ayrıca ron artest ve elton brand'in yakın dostudur.
    (funkychild, 09.12.2007 22:45)
  4. takımı tarafından tez zamanda bir takasla elden çıkarılması gereken, hiç bir zaman düzenli bir fayda sağlayamayacak oyuncu.jordan-pippen ikilisini, 2000'lerde kobe-odom şeklinde oluşturma projesinin zayıf halkası.hatta ne halkası, direk etkisiz elemanı.
    (kasaba insanı, 10.12.2007 00:30)
  5. lakers'a miami'den shaq karşılığında takasla gelmiştir..
    (bitanesindenbitanesine, 10.12.2007 00:42)
  6. zamanında sahipleri cimri ötesi olmasa başa oynayabilecek olan la clippers tarafından 1999'da 4. sırada seçilen odom, nba'e gelen en çok yönlü forvetlerinden biri olarak lanse edilmekteydi. ilk senelerinde takımın en sivrilen oyuncularından biriydi, ancak elton brand gibi adı üstünde marka biri geldikten sonra andre miller ile birlikte takımı tepeden yönetim gerektiğinde skor yapan önemli bir oyuncu haline gelmişti. gerçi la clippers cmlerinin cimrilik bu umut vadeden takımdan önemli isimlerin kopmasına neden olurken, gidenlerin başında da yetenekli ama yeni bir scottie pippen olamamış lamar odom vardı. sonra ne mi oldu? bir senelik ortalam üstü miami macerasından sonra odom, kobenin yanına ikinci oyuncu olarak monte edildi. burada zaten takım olarak artık sadece kobenin eline bakan bir ortamda, br de 5 numaraya çekilmek istenince kendisinden beklenen verimi hiç bir zaman veremedi. bu sene de kariyerinin neredeyse en düşük istatistikleriyle oynayan odomun aldığı 13.5 milyon doları hakettiğini söylemek pek doğru olmaz.
    (wildboy, 10.12.2007 00:49)
  7. saadettin teksoy misali bir abimiz. an itibariyle ray allen'ın sağ gözünü oymuştur.

edit: iki gözünü de oymuş. oha lan.
    (yata yata paslandık, 18.06.2008 04:32 ~ 05:25)
  8. faul atışına hastayım bu adamın. resmen geriye çekilerek atıyo lan adam.
    (kerk, 24.05.2009 03:52)
  9. hızlı ve balgamlı okunduğunda adından 'la mığaa rodooğoommm' şeklinde efekt alınabilen basketbolcu.
    (görev adamı, 24.05.2009 04:00)
  10. phil jackson ne yaptı, ne etti bilmiyorum ama aylar süren beyin yıkama faaliyetlerinin sonunda bu adamı benchte oturmaya ikna etti. zamanında "kenardan gelmem" diyen odom artık takım için her türlü fedakarlığı yapabileceğini belirtiyor. phil jackson'un pek bahsedilmeyen başarılarından biridir bu.

takımın ilk beşinin bir haltı olamayacağı ve istikrarsız performansı göz önünde bulundurularak, ilk beşin dinlendiği dakikalarda benchin lideri olması, o dakikalarda skor opsiyonunu elinde bulundurması ve nispeten tecrübesi ile muazzam işler yapıyor.
    (elladan tinuviel, 04.06.2009 15:35)
  11. lakers'ın kontrat teklifini geri çekmesiyle ipleri koparma noktasına gelen oyuncu.

http://www.ntvmsnbc.com/...
    (kerk, 15.07.2009 16:24)
  12. takımıyla sorun yaşayıp kopma noktasına gelmesi, her an türk basınında fenerbahçe ile adının anılmasına yol açabilir. rıdvan demişti zaten, uzun boylu bi forvet lazım fener'e.

(bkz: başkanım beni al)
    (nedensiz, 15.07.2009 16:26 ~ 16:26)
  13. lakers'ın 3 senelik sözleşme teklifini beğenmeyip 5 senelik bir sözleşme isteyen 29 yaşındaki forvet. tamamen arkasındayım. adamı hem altıncı adam yaptılar, hem de 5 sene garanti para vermiyorlar. belki bir daha şampiyon olamaz gittiği takımda ama gitsin dallas'la 5 sene istediği paraya daha iyi bir pozisyona imza atsın. lakers bu sene odom'suz ve ariza'sız ve artest'li ne yapacak çok merak ediyorum.
    (elladan tinuviel, 15.07.2009 17:49)
  14. (zeus, 15.07.2009 18:01)
  15. brandon bass ve ryan anderson gibi magic sistemine uymayan 2 uzun yerine orlando magic'e alınması çok daha mantıklı olan aynı zamanda hem 3 hem 4 numarayı etkili oynayabilen free agent oyuncu. detroit de alırsa şaşırmam.
    (taşakless, 16.07.2009 22:27)
  16. lakers'da kaldı. 4 yıl 33 milyon dolarlık sözleşme imzaladı, son yılı takım opsiyonlu olmak üzere.
    (eomer, 31.07.2009 01:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil