görseller
lake of tearslake of tears
lake of tearslake of tears
belki ilginizi çeker
  1. · to die is to wake
  2. · boogie bubble
  3. · demon you
  4. · konsept siz
  5. · to blossom blue
  6. · cosmic weed
  7. · hüzünlü bir sonbahar günü dinlenecek şarkılar
  8. · in trance
  9. · a foreign road
  10. · netherworld
gündem
  1. · boylumlama
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  4. · kar yagarken hissedilen duygular
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  7. · beşiktaş
  8. · le havre
  9. · cem uzan

lake of tears  

1. (soulforged, 18.03.2004 22:45)
  2. mükemmel bir grup.forever autumn albümü sonbaharın olmazsa olmazıdır.
    (bkz. so fell autumn rain) (bkz. to blossom blue)
    (abandini, 25.04.2004 15:36)
  3. (tearshine, 25.04.2004 15:41)
  4. (easy company, 30.01.2005 11:04)
  5. 2004 yilinda noise recordstan black brick road albümünü çikaran doom metal grubu.
    (ben bilmem beyim bilir, 04.03.2005 07:51)
  6. gayet sağlam bir gruptur kendileri de rock the nationsa gidenler nedense itin dötüne sokmaktadırlar grubu.canlı izlesek de anlasak.ne olursa olsun forever autumn albümü grubu sevmek için bir nedendir.
    (floydzede, 20.11.2005 01:56 ~ 02:22)
  7. türkçeyi çevrildiğinde pek anlamlı gelmese de ingilizce şekliyle çok beğendiğim grup adı.ha keza grup da güzeldir.
    (act, 02.03.2006 13:56)
  8. bu sene woa'ya katılacak gruplardan biri.
    (keyif pezevengi, 24.03.2006 16:31)
  9. (kunduz, 24.03.2007 19:29)
  10. harika bir gamma ray parçası

on the edge of the rainbow
    where eagles learn to fly
    all of our dreams, they seemed so clear
    ınto the morning
    ınto the light of dawn
    we're flying higher than before

and when i see the light
    that's shining from your eyes
    even brighter than before
    we're riding the wind
    to reach the golden dawn
    we have done it all before

here i stand
    call on you again
    but my heart is filled with fear
    like an eternal flame
    our love will remain
    as we sail the lake of tears

sometimes i wonder
    you're so close but you're so far
    seems life will never be the same
    sigh for the morning
    to find the light of day
    dream of fortune fades away

here i stand
    call on you again
    like an eternal flame
    our love will remain

here i stand
    call on you again
    like an eternal flame
    our love will remain
    as we sail the lake...
    here i stand
    call on you again
    all the tears that ı've cried
    for the love of my life
    as i sailed the lake of tears
    like an eternal flame
    our love will remain
    (rain frohagen, 25.06.2007 22:11 ~ 22:12)
  11. kai hansen mucizesi bir gamma ray şarkısı,solosu baya bir etkileyicidir
    (deathcomp, 01.07.2007 20:31 ~ 20:32)
  12. demon you lily anne ile hayatıma girmiş isveçli mükemmel doom grubu.
    henüz tanışmamış olanlar için buyrun tanışın diyerekten bir link şettiriverelim.
    bi dinliyim bakim nasılmış diyenler için
    http://www.myspace.com/...

hakkında daha cok şey bilmek isteyenler için de
    http://www.lakeoftears.net/
    http://www.lotturkey.org/
    (elizabeth bathory, 04.07.2007 03:37 ~ 03:51)
  13. forever autumn ve a crimson cosmos isimli mükemmel, dinledikçe dinlenen albümlere sahip, kendi adıma geç keşfedilmiş olan isveçli duygusal müzik yapan müzisyen topluluğudur.
    (kejura, 31.08.2007 01:15 ~ 01:16)
  14. doom metal grubu diye kategorilendirilse de alışılmışın dışında, en azından benim için, müzik öğelerini kullanan bir grup. keman vazgeçilmezleri... to blossom blue adlı şarkının sonunda, demon you lily anne'nin ise başlangıcında çalan keman sizi alıp uzaklara götürüyor... to blossom blue'nun depresif havasına anbean katkıda bulunuyor keman... taktım kafayı kemana... keşke her şarkılarında kullansalar da bizi bu ziyafetten mahrum bırakmasalar...

bayilerinizden ısrarla isteyiniz...
    (malpolitikası, 23.01.2008 15:46 ~ 11.04.2008 01:04)
  15. son olarak 2007 yılında moons and mushrooms albümünü çıkartmış isveçli doom, gothic, symphonic metal grubu. ben de kendilerini çoğu kişi gibi forever autumn albümüyle tanıdım fakat greater art yani debut albümleri veheadstones gerçekten harika.

güncel kadrosu;

* daniel brennare - vokal,gitar
    * mikael larsson - bas gitar
    * johan oudhius - davul
    * magnus sahlgren - gitar

bu 4 isimden magnus sahlgren dışındakiler zaten kurucudur, kurulduğu sırada gitarda jonas eriksson vardır fakat kendisi 1996 yılında ayrılınca yerine ulrik lindblom geçmiştir fakat a crimson cosmos albümünden sonra magnus grupla çalmaya başlamıştır. o tarihten beri bu 4'lü yoluna devam etmektedir. tabii sadece gitar ve bateriyle değil symphonic metal yaparcasına kullandıkları klavyeler, kemanlar şarkılarını bambaşka hale getirmiştir. ayrıca söylediklerine göre pink floyd'tan esinleniyorlarmış zaten bazı şarkılarında açıkca psychedelic ve progressive öğeler hissedilebilir.

günümüzde katatonia ve anathema gibi progressive metal yapan grupların doom metali neredeyse tekeline alması lake of tears gibi grupların geri plana atılmasına sebep olmuştur, hiç lake of tears dinlememiş biriyse bu entryi okuyan forever autumn albümüyle lake of tears hayranı olmaya başlayabilir. deneyin farkı hissedeceksiniz...
    (peace sells and i m buying, 03.08.2008 21:35 ~ 21:38)
  16. tek dost, sonsuz eş. şu anda içimde doğup yine içimde dökülenlerin en güzel tasviri. uzun süre sonu ve bu kadar iyi. beynimi dokuyorlar. kıvrımlarım bir desen çıkarıyor ortaya. forever autumnum içindeyim..
    (desmodus rotundus, 05.05.2009 01:30)
  17. crematory ile birlikte söyledikleri fly şarkısının girişi, prison break jenerik müziğini feci andıran gruptur.. so fell autumn rain isimli şarkıları da feci güzeldir..
    (bacanga, 20.07.2009 22:16 ~ 22:16)
  18. forever autumn harika bir albüm ama a crimson cosmos benim favorim, hoş son albümü moons and mushrooms da tadından yenmemekte.
    the neonai dinlemedim daha önce. bütün albümlerini dinledim sanıyordum. burdan sözlüğe ve soulforged'a teşekkürlerimi iletiyorum.
    vakti zamanında ben indirirken bunalti.com'da albümü koymamışlar herhalde. o yüzden bunaltiyi kınıyorum. yok vaz geçtim kınamıyorum ona da müteşekkirim ama çok kızgınım aslında şu an. aslında korsan da kullanmıyorum. aldığım albümleri bilgisayara takmak zor geldiği için indiriyorum. bir nevi parasını ödüyorum yani. her neyse.

bu isveçli harika grubun a crimson cosmos albümünde raistlin ve lady crysania ya ithafen bi şarkı vardı.
    her fantastik edebiyat okuyan ergen gibi gönlümde raistlinin ayrı bir yeri vardı*, bu grubun raistlin and the rose şarkısını duyduğum zamanlarda. gerçi hala var ama biraz zaman geçmiş galiba üzerinden, çizgi film karakteri gibi hatırlıyorum artık. yaşlanıyorum galiba. bu şarkıdan etkilenerek dinlemiştim tüm albümü bir solukta.

naçizane tavsiyem diğer albümlerini sevdiyseniz eğer, bu albümden boogie bubble, devil's diner, raistlin and the rose ve lady rosenred gibi parçaları dinlemeden geçmemeniz.

bir de bu grubun canlı performansının vasat olduğunu duymuştum yeni dinlemeye başladığım zamanlarda
    halen bunu kendini gitar çalıyorum sanan bir grup ergenin zevkten yoksun ve temelsiz eleştirilerinden biri olduğunu varsayıyorum.

bi buraya da gelseler de yesek*
    (nickini herkese göstermeyen yazar, 09.11.2009 23:18 ~ 23:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil