belki ilginizi çeker
  1. · emine şenlikoğlu
  2. · seksi iç çamaşırı giymek günah değil
  3. · ağzına vurucam galiba
  4. · vay anam vay neler dönmüş serhat ya
  5. · tahrik etmeyen kadın istiyoruz
  6. · bizim kızımız baleye diskoya gitmiyor
  7. · evlenmeden cinsel ilişkiye giren kız modeli
  8. · laiklik kadınları fahişeliğe itiyor
  9. · tek eşlilik mümkün olsaydı kerhaneler olmazdı
  10. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ugg
  2. · dersim katliamı
  3. · annelerin yakışıklı anlayışı
  4. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · galatasaray
  7. · tunceli alevileri dinsizdir
  8. · şirinlerin müslüman olması
  9. · öss de altına sıçmak

laiklik kadınları fahişeliğe itiyor  

sayfa  / 4
  1. emine şenlikoğlu'nun kelebek'te yayımlanan röportajda savunduğu ifade. çünkü genelevler açılıyormuş laik rejimlerde...

(bkz: seksi iç çamaşırı giymek günah değil)
    (aintitfunny, 25.03.2008 16:13 ~ 19:33)
  2. (bkz: yok artık)
    (donungözüküyor benjamin, 25.03.2008 16:14)
  3. - nasıl düştün.
    - hep laiklik yüzünden.

çok saçma oldu di mi? bence de.
    (ahmak ı hayal, 25.03.2008 16:17)
  4. üniversitede kızların teklif etmesi de bu yüzdendir.
    (escaflowne, 25.03.2008 16:18)
  5. (bkz: kişi kendinden bilir işi)
    (arapbebek, 25.03.2008 16:21)
  6. (bkz: ağzına vurucam galiba)
    (fingon, 25.03.2008 16:23)
  7. saç kılından tahrik olan insanların haklı söylemleridir.o beyne bu yakışır. bu nedenle hak veriyorum.
    (menemene benzeyen picasso tablosu, 25.03.2008 16:24 ~ 16:24)
  8. - hanım tüfeğimi getir laiklik elden gidiyor.
    (algulumvergulum, 25.03.2008 16:27)
  9. kadınlara verilen hakkın iranda mükemmel olduğuna inanan bir kadından beklenecek malum söz. çok ilginçtir... iranda sanki hiç fahişe yok!? bu nasıl bir kafa yapısıdır anlamak mümkün değil.

sayın emine şenlikoğlu böyle ropörtaj vermeyle olmaz. gidip iran vatandaşı olun da fikrinizi yapıcı hale dönüştürmüş olun. bu lafları söyleyerek insanların kafasını karıştırmayın. (bkz: ya sev ya terket)
    (night, 25.03.2008 16:28)
  10. (bkz: bu hanıma haddini bildiriniz)
    (bkz: ananı da al git)-iran'a tabi.
    (aintitfunny, 25.03.2008 16:39 ~ 16:41)
  11. (bkz: ihl dışındaki okullarda fuhuş var)
    (noscho, 25.03.2008 16:43 ~ 16:48)
  12. cinselliğin bu kadar bastırılmış olduğu toplumlarda, bir cinsel açlık sözkonusu olacaktır. iktisadi kurallara göre bu açlık bir talebe dönüşecek ve bu talep de kaçınılmaz olarak kendi arzını oluşturacaktır. yani burda fahişelik yapan kadının arzı kadar, ona gelen talep de önemli bir rol oynamaktadır. cinselliğin daha serbest olduğu toplumlarda fahişeler, daha çok değişik fantazi beklentilerine hizmet vermektedir. bastırılmış toplumlarda ise bu fantazilerle birlikte, temel cinsellik ihtiyacını da karışlamaları gerekmekte ve bu yüzden sayı olarak (resmi ya da gayriresmi) daha fazlaca görülmektedirler.
    zira cinsellik bir ihtiyaçtır, yemek-su gibi. bu ihtiyaç bir şekilde giderilecektir, bu para karşılığı olan yerlerde olmasa bile zina ya da tecavüz olarak karşımıza çıkabilir. aç bırakılan bir insanı düşünürsek, ve bu insana yemek hazırlayacağı bir mutfak vermezsek, bu kişi yemeği ya dışarıdan alacak, ya da komşusunun yemeğini çalacaktır. bu son derece insani birşeydir.
    sonuç olarak; şahsi kanaatime göre ( bu arada laiklikten tek anladığım cinsel özgürlük değil elbette bunu belirteyim ) laiklik değil, cinsellik konusundaki baskılar fahişe sayısının artmasında etkilidir. bu işi yapan kadınların ezici bir çoğunluğunun da bu işi zevkten değil, mecburiyetten yaptığı hususunu gözönünde bulundurmakta da fayda vardır.
    (heathcliff, 25.03.2008 16:46)
  13. çok doğru bir tespit. hatta laiklik beni de pezevenkliğe itiyor. buluyorum 3-5 laik rus bayan, pazarlıyorum.

(bkz: yok artık ali sami)
    (alkolik2000, 25.03.2008 16:46)
  14. (bkz: laiklikte kızlar teklif ediyormuş)
    (heathcliff, 25.03.2008 17:01)
  15. günah çıkartmaya çalışan ve bir sebep bulamayan bir hayat kadınının bu yollara nasıl düştüğünü anlattığı izlenimi veren cümle.
    (frock, 25.03.2008 17:19)
  16. neymiş gazeteciymiş, neymiş eli kalem tutarmış, neymiş dışarıdan okul bitirmiş, sen daha kendi eğtimini tamamlayamamışsın yazdığın yazılarla millete yol gösterip onlarımı eğiteceksin denilesi bir kadının söylediği 'düşünemeyen hayvanların' bile sarfedemeyeceği aptallıkta bir söz. ama kabül etmek gerekiyor 'pavlov un köpekleri misali' şartlanmış beyinleriyle düşünmeden, okumadan, yargılamadan herşeyi kabul eden bu tip insanın düşünmeside beklenemezdi zaten. laiklik fahişelik getirseydi, osmanlıda ne genelev nede 'hafif meşrep' kadın olurdu. bunu bile düşünmekten aciz insanlara siz nasıl olurda 'imanın içten geldiğini' anlatabilirsiniz ki, kafandaki türbana saygım sonsuz ama sen beynindekini çıkarda kirletme bu ülkeyi daha fazla demekten başka yapacak birşeyde yoktur.
    (bkz: ağzı olan konuşuyorya)
    (mi atze, 25.03.2008 17:24)
  17. kendisini bu yargısından ötürü bütün samimiyetimle tebrik ediyorum (en azından hala düşünebilme yetisi olduğunu göstermiş)

şimdi gelelim esas konuya: tamam, iranın fahişe ve eşcinsel oranı en yüksek ülkelerden biri olduğunu bilmiyorsun(?) peki o büyük bir ihtimalle bayıldığın osmanlı devleti'nden de mi hiç ibret almadın, be kadın?

en basit örneği için bakın osmanlı zamanı romanlarına, hepsi de bilumum fahişelerin hayatını anlatıyor. (okulda bir dönem boyunca tanzimatı işledik, sömestra girdiğimizde fahişe kusuyorduk artık)
    (anidenbelirenanlamsızgüdüler, 25.03.2008 17:26)
  18. nedendir bilinmez son zamanlarda çok fazla ortalarda olan benim yazar, gazeteci demeye elimin dilimin varmadığı bir hanımın saçma sapan sözleridir. bu kadın kimdir? laikliğe hakaret etme hakkını nereden bulur? neden kimse ses çıkarmaz ? bülent ersoy'a dava açanlar bu kadına neden açmıyor?

(bkz: terbiyesiz)
    (billy, 25.03.2008 17:30)
  19. laik pezevenkler yüzünden hep. aslında laikliğin bi suçu yok. pezevenkler laik olunca böyle oluyor. kerhanelerde din işleriyle sikiş işleri birbirine karıştırılmadığı için hepsi. karıştırsalar böyle olmayacak halbuki. bundan sonra mesela imam hatiplerde bi bölüm açılsa. pezevenk yetiştirseler. hem bilinçli olur pezevenkler, teknik çalışırlar. hem de laik olmazlar.
    (ahmak ı hayal, 25.03.2008 17:39 ~ 17:39)
  20. fikirlerini dilediği gibi anlatmakla kalmayıp, üstüne hakkını vererek yaşayabileceği ülkeler varken, neden laik bir rejim olan ve her daim bu rejimin yaşanacağı bir ülke olan türkiye cumhuriyeti nde yaşamalarına anlam veremediğim, şeriat aşığı insanlar topluluğun bir üyesi olan emine şenlikoğlu nun sadece konuşmak adına yaptığı söylem. islamiyeti çirkinleştirip toplum huzurunu bozmak adına yapılan bu konuşmalar, en çok güzel dinimize zarar vermektedir. bu aralar ağızlarıyla değil başka uzuvlarıyla konuşarak, ortalarda dolaşmaları da ayrı bir tartışma konusudur.
    (tubs, 25.03.2008 17:45)
  21. katılmadığım önermedir. fahişelerin çoğu maddi imkansızlık, bunalım, çocukken babaların onları itip dövmesi sonucunda başka erkeklerin ona ilgi duymasının hoşluğu şeklinde bilimsel olarak açıklanmıştır. ama bana göre tamamen erkeklerin suçudur. bir kadını bir erkek fahişe yapar. laiklik'in bir sebep olarak gösterilmesi bok atmanın çabasıdır. bir şey eleştireceksen adam gibi dayanağın olmalı, böyle abuk subuk şeylere bel bağlamamak gerekir.
    (dengesek, 25.03.2008 17:58)
  22. - laiklik kadınları fahişeliğe itiyor
    - hmm..
    - ben mesela geçen gün laik olayım dedim, anam bi baktım kucaktan kucağa zıplıyorum. duramıyorum. zor kattım din ile devlet işlerini birbirine valla.
    - durabildin mi peki?
    - durdurdular. 100 avrolarını aldım ama.. heheh
    - allaha da uzak ol bana da..
    (chev chelios, 25.03.2008 18:04)
  23. çarşafa sarılmaları, ikinci sınıf insan muamelesi görmeleri ,dövülmeleri, taşlanmaları dahamı iyi yani? diye karşılık verilesi söz

ben fahişeliği tercih ederim şahsen. kız olsam. kesin.
    (ördeklerindomatestabanfiyatlarınaetkisi, 25.03.2008 18:10)
  24. (bkz: kız olsam kesin laik olurdum)
    (ahmak ı hayal, 25.03.2008 18:20)
  25. (bkz: emine şenlikoğlu)
    (bkz: emine şenlikoğlu)
    (hector, 25.03.2008 18:32)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil