belki ilginizi çeker
  1. · döner ayran 1 milyon
  2. · 3 lahmacunun 1 milyon olması
gündem
  1. · ugg
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  4. · disko kralı
  5. · aşk ı memnu
  6. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  7. · zongul ducks
  8. · ümit ünal
  9. · ur

lahmacun kedi etinden yapılıyor iddiası  

1. senelerdir süre gelen söylentidir. sokaklardaki kedi sayısının azalmaması ile çürütülmüştür.
    (boyaci, 30.08.2007 19:33)
  2. boş bir iddiadır. lahmacunun sakatat, kuyruk yağı, bufalo eti, soğan ve bol baharattan oluşan kıymadan yapıldığını herkes bilir.
    (eksiksizuyum, 30.08.2007 19:36)
  3. kedi yerine at, eşek, katır, domuz, rakun * gibi hayvanlarla çıkartılması gereken iddiadır. bi kere hangi aklından zoru olan insan, o minnacık kediyi kesip, yüzüp, etlerini ayırıp kıyma yapmakla uğraşır? öyle olsaydı lahmacun başına ancak bir kedi düşerdi. bu da pek ekonomik değil kanımca. homo economicus bireyler olan lahmacuncular bununla uğraşmaz efenim.
    (capibara, 30.08.2007 19:38 ~ 19:39)
  4. (jack nicholson, 30.08.2007 19:38)
  5. (sevmek bir eylemdir, 30.08.2007 20:24)
  6. bu kuşkuyu yaratacak lezzette lahmacunlar satan bi esnaf abimiz "abi kedi eti mi bu yav?"şeklinde geyik çevirmemize kızıp lahmacunumdan aldığı okkalı bi parçayı dükkan çevresinde pusuya yatmış olan kediciklerden birinin önüne atarak ve kedinin afiyetle tıkınması sonrası "alın işte olum kedi eti olsa yer miydi bu hayvancık? sen insan eti yer misin?" diye açıklama yaparak, bönleşmemize ve kalan lahmacunu da diğer ekibe dağıtmasın diye "neyse ne?" diye düşünüp afiyetle ve süratle yememize sebep vermiştir. bu iddia da böylece yalanlanmış ve tarihe karışmıştır. kedi şahittir daha da öyle iştahlı lahmacun yemedim. duyduğuma göre abimiz şu an psikolojik danışmanlık yapıyomuş.
    (billie jean, 30.08.2007 23:44 ~ 31.08.2007 19:16)
  7. bir kedinin her yıl ortalama beş yavru yapması ,fakat sokakların bu hızdaki üremeyi desteklemeyecek şekilde az kedi nufusunu barındırmasından hareketle.''evet lahmacun kedi etinden yapılmaktadır.'' diyebiliyoruz.
    (bkz: sokaklarda gözlem yapan acar sözlük yazarı modeli)
    (denizbalinası, 22.08.2008 07:12)
  8. buna benzer bir iddia da dondurmacıların külahların dip kısmıyla kulaklarını karıştırmasıdır.

not: halen külah dibini yiyemiyorum.
    (colonel, 22.08.2008 09:44)
  9. kendi çapında, küçük dükkan sahibinin piç arkadaşları tarafından dükkanın içinde müşteriler varken bağıra bağıra söylenerek gülünüp eğlenilen iddia. hatta bunun bir adım ötesine şahit oldum düşündükçe hala midem kalkar, o da dükkan sahibinin lahmacunları siktiği kedilerin etinden yaptığı iddiasıdır. ulan şerefsiz herifler, sizin yüzünüzden doymadan kalktık o gün.
    (tostoparlak, 22.08.2008 09:44)
  10. (zinkafnun, 22.08.2008 09:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil