|
|
- (bkz: muhattap olmamak)
- lafı tam gediğinizde hissettiğinizde gedikten gelen refleksiv bir tepki olarak oluşan insan üstü bir savunma mekanizması. lakin genelde karizmadan gelen çizik sesleri ile sonuçlanır.
- (bkz: banu alkan)
- yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecek tipte insanların davranışı
(thyme, 19.03.2006 00:24)
- anlamlı bir ifade olması için "laf sokulduğu halde anlamamazlıktan gelmek" olarak söylenilmesi gereken bütün.
- ya durum o sokulan lafla kapanmıştır, ya da durum laf sokmakla çözümlenemeyecek hale gelmiş, artık yumruk sokma safhası kollanmaya başlanmıştır. her zaman olduğu gibi planlı hareket yapılır, ki intikam nedense soğuk yenir.. önce karşı tarafın gönlü alınır ve ortam tatlıya bağlanılır. sonra bir iki espriyle güldürülen kurbanın açılmış olan ağzına yumruk sokulur. artık hala laf sokabiliyorsa da o lafın altından kalkacak babayiğit tanımıyorum ben.
- laf sokan kişiden tırsma durumu. lafı sokan kişinin sokulan kişiden daha hayvan olması durumunda söylenen söz anlamazlıktan gelinip tekrarı gelmeden hızla mekandan kaçılır. arkadan gelen ısrarlara karşı dayanılamama durumunda arkaya dönülüp şans denenebilir. ama tecrübeyle sabittir ki yapılması halinde genelde iyi bir sonuç alınamaz.
özellikle küçükken kalabalık çocukların top oynadığı bir sokaktan geçmekte iseniz ve size karşı tuhaf bakışlar hissettiyseniz hızlı davranmanız sağlık açısından faydalı olmaktadır.
- +götüne koyiim.
- bir küfür.
+sik kafalı
- erkeklik organı benzetmesi.
+yavşak
- am biti.
+siktir git.
- bak giderim ha. bana bi daha git deme.
(bkz: subjektif giri)
- (bkz: suskunluk sarmalı)
|