gündem
  1. · 29 kasım 2009 sivasspor beşiktaş maçı
  2. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  5. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · ugg
  8. · heavy metal
  9. · mani

laf atan zontalardan kurtulma yöntemi  

1. yoktur bunun yöntemi möntemi. laf atmıştır pis bir zonta, ya da direkt sarkmaya meyillenir. cevap versen "aha da tepki verdi, vercek bu bana" ya da cevap vermesen "aha da naz yapıyor, nazını yaleyim gııız şlphşluhp" olur bunlar. kötü baksan da vermeye meyillisindir onların gözünde.

bir kere ne yaparsan yap , seni laf atmaya layık bulmuşsalar kaçar yolun yoktur, meyilli olduğunu düşündükleri için laf atmaktadırlar. zira kendi köylerindeki kızlar ya dışarı çıkmamaktadır ya da yüzleri gözleri dahi görünmemektedir. insan gibi giyinmiş olman onların gözünde yeterli bir sebeptir.

(bkz: midem kalktı)
    (jimela morrison, 16.04.2007 17:57)
  2. (dünyayı kurtaran adam, 16.04.2007 18:01)
  3. aslında o esnada yerden geçen bir böceği yakalayıp -özellikle karafatmayı tercih edin- bu adama fırlatırsanız muhtemelen olayın şokuyla bir adım geri kaçacaktır sonra da rezil olduğunu anlayıp arkanızdan iki laf edip kendi yoluna gidecektir.(bkz: kendimden biliyorum)
    (premature bebek, 16.04.2007 18:52)
  4. önce siz laf atın.

ama bundan "ehehe yollu lan bu" anlamı çıkarırlarsa sorumluluk kabul etmem demedi demeyin...
    (minik balta, 16.04.2007 18:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil