görseller
laetitia castalaetitia casta
laetitia castalaetitia casta
belki ilginizi çeker
  1. · baby did a bad bad thing
  2. · korsika
  3. · marianne
  4. · laetitia
  5. · ne kadınlar sevdim zaten yoktular
  6. · victoria s secret angels
  7. · milla jovovich
  8. · dünyanın en seksi 100 kadını
  9. · top model
  10. · zeki triko
gündem
  1. · alex hagi den daha iyidir
  2. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · ugg
  5. · sözlük yazarlarının hayalleri
  6. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · süper sesli adamlar
  9. · frank sinatra

laetitia casta  

1. fani gibi doğup büyüyen, üstün fiziği ile mankenlikte aşmış olan bir tanrıça..fransız dilber..
    öte yandan değişik projelerime ilham veren anormal derecede güzel bir vücudu vardır; misal laetitia + liv tyler..
    (zeus, 02.03.2004 13:27 ~ 08.08.2008 08:31)
  2. fransa hükümetinin eyfel kulesinden sonra fransanın ikinci simgesi ilan ettiği çok çok güzel bayan, fotomodel, manken, yarı oyuncudur laetitia. resimlerinde çok güzel çıkmasına rağmen oyunculuğu o kadar çekici değildir. sadece fotomodel olmalı, oyunculuğa heveslenmemeli.
    (aqua, 23.06.2004 03:38)
  3. safkan fransız olmasının güzelliğinden ötürü mümkün olamayacağını düşündüğüm, ki sonradan olmadığını da öğrendiğim, ünlü marianne'in yeni yüzü ilan edilen hatun
    (stocky2001, 23.06.2004 10:52)
  4. dünyanın en güzel kadını.

başka yerlerde benim görmediğim, adını bilmediğm birçok güzel kız vardır elbette; ama gördüklerim arasında en güzeli oydu. bir süre öncesine kadar kendisine tarif edilemez duygularla saplantılıydım. eskisi kadar olmasa da ilgim hâlâ devam etmektedir. bunda en önemli sebep, sanırım, onu tanımamam ve düşüncelerini bilmemem. çünkü ben ister istemez ona bir de kişilik yakıştırdım. ondan başkasına âşık olacağımı sanmıyorum.

erkeklerin aşkları böyle olur zaten. birini görürler, etkilenirler ve ona bir kişilik yakıştırırlar; ama sonra konuştukça kızın kendi kişiliği çıkar ortaya ve hayal kırıklığına uğrarlar. işte zaten o yüzden ne kadınlar sevdim zaten yoktular.

http://www.skins.be/...
    http://www.perfectpeople.net/...
    (mitya, 30.09.2005 04:09 ~ 07.06.2007 22:45)
  5. ilk başlarda, daha hiç kimse olacaklardan haberdar değil iken, ortaokul çağları sırasında, tüm okul laetitia'nın erkenden gelişmiş olağan duruma nazaran biraz büyük göğüsleri (bkz: ergenlik) ile dalga geçiyordu..ama ne oldu sonunda kafalarını taşlara vurdular;

-ha ha ha, latişyanın memelere bakın yahuu, ne kadar da büyük..ne kadar da büyük (fransızca)
    -ühühüh, göreceksiniz siiizz!!! (fransızca)
    ...
    yaklaşık 10 yıl sonra, ablamız ünlü olur (fransada)
    ...
    -olm bu bizim sınıf arkadaşı latişya değil mi yaaa?!? allam kafayı yicem ne olur o olmasın ya!! (fransızca)
    -ühühhühühüh abijim o yaa oooo! (o derece fransızca yani)
    (zeus, 30.09.2005 09:34 ~ 14:14)
  6. insanın görünüşününün genler tarafından belirlendiği gerçeğini insanın beyninden silen, gören kişiye 'bu işte yaradanın parmağı var' dedirten güzellik abidesi
    (kun3uli, 22.11.2005 19:46)
  7. dünyada gerçekten beraber olmak istediğim tek varlık.

düşünüyorum bazen şu anda fransanın ufak bir kasabasında laetitia ve kızıyla (kızımızla) beraber yaşıyor olsaydım, sahip olduğumuz ufak arsamız, nezih bir evimiz, bir kaç hayvanımız, meyve ağaçlarımız ve sıcak yuvamızda şöminenin yanında üçümüz oturmuş beraber oyunlar oynuyor, kahvelerimizi yudumluyor veya sadece beraber koyun koyuna bulunuyor olsaydık hayat ne güzel olurdu diye.
    (lord andurien, 15.01.2006 23:37)
  8. vücut hatları denince akla gelen kadın, en doğal güzel.
    (imrahor, 10.02.2006 21:53)
  9. (bkz: laetitia)
    (zeus, 09.03.2006 01:16)
  10. gülmemesi gereken afet-i devran. gülümseyince bir tanrıça havası yaratırken sırıtınca yüzü öyle abuk bir hal alıyor ki vücudunun geri kalan kısmının güzelliği insanın gözüne görünmüyor bile. görününce de insanın gözü başka bir şey görmüyor. aslında karışık. başarılı bir çalışma. yapanın ellerine sağlık.
    (tuygun, 16.08.2006 16:13)
  11. en güzel korsikalı.
    (thraki, 13.09.2007 22:24)
  12. bir dünya methinden sonra baktığım, gördükten sonra da "buna da mı insan diyorlar şimdi" dediğim örnek bir dişi homo sapiens modeli. allah teala'nın böyle bir iki taneyi özenerek hazırlayıp huri beta olarak aramıza göndererek bizi cennette ne tarz şeylerin bekleyebileceğini gösterip hepimize secde ettirdiğini tahmin etmekteyim.
    (caesarius, 27.03.2008 19:08)
  13. tanrının bitirme tezi.
    (perception, 29.03.2008 14:58)
  14. (bkz: yaratık) insan olma ihtimali 6.7 milyarda 1
    (saki, 30.12.2008 05:29)
  15. chris isaak'in baby did a bad bad thingklibini 4 kere üst üste izlememe sebep olan fransız manken,oyuncu.
    (sunterra, 09.01.2009 16:14 ~ 11.01.2009 13:08)
  16. tüm fransa bir araya gelse bir daha bunun gibisini yapamaz. evet anca bir kere olur böyle güzellik.
    (kaldırımmühendisi, 25.06.2009 11:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil