belki ilginizi çeker
  1. · yao ming
  2. · ayakta alkışlanacak küfürler
  3. · tacettin abayık
  4. · boşnak erkeği
  5. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  6. · 15 mart 2009 trabzonspor galatasaray maçı
  7. · zengin erkeklerin yakışıklı olması
  8. · alexander supertramp
  9. · sevgi pınarı
  10. · çünkü eşeğin zikinden dolayı
gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · yaran diyaloglar
  3. · rasim ozan kütahyalı
  4. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  5. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  6. · kemal kılıçdaroğlu
  7. · tanrıya sorulacak tek soru
  8. · tesseract
  9. · anneyle kavga etmek

laein  

sayfa  / 4
  1. altıncı nesil bir yazar, fakat çeşitli sorunları yok değil.

gece ile gündüzü karıştırmış durumda, akşamüstü uyanmalar falan yapıyor, hayır vuracam agzına terlikle, gündüzleri sıkılıyorum lan.

güzel bir adam.
    (alexander supertramp, 02.01.2009 23:56)
  2. hello is there anybody in there?

uykusuz gecenin ortağı, biz gün geçirmek için yaşarken saatlerin geçmemesini istememin sebebi. gerçekten var olup olmadığına emin olmadığınız şeyleri yüzünüze vuruyor, ben varım!

oh my baby baby i love you more than i can tell
    i don't think i can live without you
    and i know that i never will
    oh my baby baby i want you so it scares me to death
    i can't say anymore than "i love you"
    everything else is a waste of breath
    i want you
    you've had your fun you don't get well no more
    i want you
    your fingernails go dragging down the wall
    be careful darling you might fall
    i want you
    i woke up and one of us was crying
    i want you
    you said "young man i do believe you're dying"
    i want you
    if you need a second opinion as you seem to do these days
    you can look in my eyes and you can count the ways
    i want you
    did you mean to tell me but seem to forget
    i want you
    since when were you so generous and inarticulate
    i want you
    it's the stupid details that my heart is breaking for
    it's the way your shoulders shake and what they're shaking for
    i want you
    it's knowing that he knows you now after only guessing
    it's the thought of him undressing you or you undressing
    i want you
    he tossed some tatty compliment your way
    i want you
    and you were fool enough to love it when he said
    "i want you"
    i want you
    the truth can't hurt you it's just like the dark
    it scares you witless
    but in time you see things clear and stark
    i want you
    go on and hurt me then we'll let it drop
    i want you
    i'm afraid i won't know where to stop
    i want you
    i'm not ashamed to say i cried for you
    i want you
    i want to know the things you did that we do too
    i want you
    i want to hear he pleases you more than i do
    i want you
    i might as well be useless for all it means to you
    i want you
    did you call his name out as he held you down
    i want you
    oh no my darling not with that clown
    i want you
    you've had your fun you don't get well no more
    i want you
    no-one who wants you could want you more
    i want you
    every night when i go off to bed and when i wake up
    i want you
    i want you
    i'm going to say it again 'til i instill it
    i know i'm going to feel this way until you kill it
    i want you
    i want you
    (alexander supertramp, 03.01.2009 06:33)
  3. hoşgelmiş altıncı nesil yazardır.
    (eazy, 05.01.2009 03:05)
  4. prince of persia serisinin ilk oyununu oynamış bir yazarmış kendisi. nesildaştan öte oyundaş da diyebileceğim yazar. bir de kendisi bitirmiş de bu oyunu. kendisine, geçmişte kalan ve bu oyunu bitirenler için kullanılan, bir replikle seslenmek isterim abi büyüksün*.ayrıca kendisini kıskanmadım desem yalan olur ben sıkılmıştım bitirememiştim.
    (03 00, 06.01.2009 00:18)
  5. nickini görünce aklıma la haine adlı filmi getiren yazardır. kral filmdir, yazarını pek tanımam lakin kral yazar olması olasıdır.
    (bkz: la haine) *
    (elpinoras, 11.01.2009 01:04)
  6. çok kral, saygı değer insandır, hakikaten yazardır. boş lafa kulak asmayan, doğru bildiği doğrultuda ilerlerken doğru duyduklarına da sırt çevirmeyen insanlardandır. eğriyi doğruyu ayırıp, ardından sokulması gerekeni de esirgemeyip sokan cinstendir. işini iyi bilerek hareket eden, kafa dengidir, daha ne denir ki;
    onun bana balık-ekmek borcu varsa benim de ona bunu hatırlatmak boynumun borcudur. *
    (elpinoras, 21.01.2009 02:01)
  7. sıcakkanlılığı mesajlarından fışkıran yazar. kendisini bulmam gereken yeri biliyordum o kadar.
    (solcu, 23.01.2009 00:17)
  8. hemen ısınıveriyorsunuz muhabbetine, hiç bir neden ya da süreç aramaksızın. beyb.
    (kaçınkurbaası, 25.01.2009 11:00)
  9. pek bir şey bilmiyorum ya o güzel ses tonu ve beninden başka. ikisini de sevdim. 'izmir'de yaşayamam ben' dese de.
    (eni, 28.01.2009 00:33)
  10. yazdıklarından anladığım kadarıyla iyi yazar ayrıca nesildaşımdır kendisi. saygılarımı sunarım.
    (bazenneyaparsanyapolmuyorbazen, 07.02.2009 21:46)
  11. the climb sever yazar.
    (bug eyes, 14.02.2009 21:46 ~ 21:46)
  12. klavuzu karga olanın demiyorum tabi ki ama ahaha
    bana cogu yönde aydınlanma ışığı tutmuş kişilik sevgilerımle..
    (saatsabahın0649u, 15.02.2009 00:40)
  13. çokzel mantar-kaşar soslu tavuk yapan şahıstır kendileri. afiyetle yedik. seviyorum.
    (eni, 02.03.2009 15:46)
  14. 40 kilo kendisi. ben ise 86. 86' yı böl 40' a sonuç 2.15 . yani neymiş 2 katından bile fazlayım. bence akıllı olsun bundan böyle, ayağını denk alsın. bir bok yiyeceği zaman bu altın oran gelsin aklına. 2.15... 2.15... sürekli onu sayıklasın ki unutmasın. laf mı sokacak? hemen 2.15' i getirsin aklına. dalga mı geçecek? elbette 2.15' i düşünecek!

yoo yoo asla tehdit değil. küçük bir uyarı sadece, dostça bir tavsiye. kendi iyiliği için hep bunlar.

dip not: buldum lan dördüncüyü! çatır çatır da oynadık. evet.
    (oehh, 03.03.2009 16:38)
  15. bence 40 kilo felan değil. lakin paranoya, şizofreni felan var; bir gidiyor bir gitmiyor. anlamadım ki abicim ben. nereye gidiyorsun olm? neden gidiyorsun? gitmek çözüm müdür? gitmemek akıllıca mıdır? gitmeyenler öldü de gidenler ölmedi mi? seçimlerde oyları kime atıyoruz? obama bush'dan iyi mi? lincoln mü döver kewell mı gibi sorular var kafasında. dün denedim, çözemedim. "bisiklete bincem ben bana ne bana ne" demese idi belkim çözerdim, belkim çözemezdim. çözerdim gibi ama. ha çözemeyebilirdim de. insanlık hali. olur öyle. yoksa olmaz mı? muhtemelen olur. en azından kanun namına olmalı. bunu bilir bunu söylerim ben.
    (horny meydan, 06.03.2009 16:05)
  16. nickini her gördüğümde serial experiments:lain'i hatırladığım, bir daha mı izlesem dediğim yazardır.
    (r el mayer, 08.03.2009 03:44)
  17. nickini her gördüğümde " lan kokoreç mi yesem acaba? " diye düşündüğüm yazar.

garipmiş hakkaten.
    (oehh, 08.03.2009 03:48)
  18. akıllara önce bir arkadaş olan lain'i sonra da anime olan lain'i getirtmektedir.. bir de şu iğrenç espriyi..

lain naber leyn..
    la in aşaa..
    (suursuz, 08.03.2009 05:06 ~ 15:12)
  19. (bkz: gizli duygusal)

bana kimse martaval okumasın. bir gizli duygusalı 25235 metreden tanıyabilme gibi bir özelliğim vardır, bilenler bilir. kişisel tespitim şudur ki:" aşk ne yeaa, sevmek bana göre değil hem. " diye ortalıklarda dolananların neredeyse hepsi gizli duygusaldır.

hala da utanmadan inkar etmiyor mu arkadaş, deli olmamak elde değil. hayır kötü bi şey filan sanıyor heralde duygusal olmayı. kötü değil lan! lakin bokunu çıkarmamak da lazım tabi. dozunda hani.

neyse yani diyorum ki, ben anlarım hacı. saklamak çare etmez.

bir " laein in gerçek yüzü " programıyla daha karşınızda olmak üzere. esen kalın!

edit: güzel insan. saygım sonsuz.
    (oehh, 09.03.2009 01:56 ~ 02:03)
  20. sürekli yeni bi şeyler öğretiyor bana. önce unutulmaya yüz tutmuş turşu suyu kültürümü hortlattı, peşinden bi piknik organizeyşınına giriştik; şimdi de "sen kırmızısın" dedi. "olm kırmızı ne lan?" dedim, "senin rengin" dedi. bi bakıma doğru aslında, hayatımda ilk defa bugün iddia kaybettim, şerefsizim akşamdan beri diyarbakır karpuzu gibi volta atıyorum evin içinde. 40 yıllık karizmam, "onla iddiaya girilmez olm" efsanem son buldu, paramparça oldu... yıkıldım, hüzün doldum.

madrid'in midyat ilçesinde sürünesin sen mourinho! yaktın beni de, hayallerimi de lan. alçak!
    (horny meydan, 12.03.2009 01:51)
  21. kendisi midye, kokoreç, şırdan, komposto, okaliptüs kökü, ısırgan otu ve tükenmez kalem ucu yemesine rağmen halen daha 40 kilodur.

fakat her insan evladı gibi, bu adamın da midesinin bir sınırı var, gördüm ki dile gelmiş " olm ağzıma sıçtın lan yeter :'( " diye ağlamakta. gel gör ki nato mermer nato kafa istanbul nato'ya kapılarını kapıyor !!!1111!!!
    (alexander supertramp, 17.03.2009 00:09)
  22. hayat şartlarından mütevellit mucizesi olmayı bir süreliğine ertelemek zorunda kaldığımdır.
    zira, bu odun bünye kendisi de dahil kimselere ilgi gösteremez oldu nedendir bilinmez.
    bir süreliğine affetmesini diliyorum beni sadece. dönüşüm muhteşem olacak ulan!!1
    (kaçınkurbaası, 18.03.2009 18:09)
  23. bir tür bebek. (iyi anlamda)

ayrıca birtakım bi şeyler, bi olaylar, atraksiyonlar yapacağız daha kendisiyle. sözüm söz!
    (oehh, 18.03.2009 18:31)
  24. kornerden auta muz orta kesebilen ubermensch badim. belki de, "badi" kelimesini kullanırken en rahat olduğum insan, kahve. düşünerek entry/giri yazamayan bir insan olaraktan, dün akşamdan beri kendisi hakkında bir şeyler karalamayı düşünüyorum, doğal olarak yazamıyorum. yazamamak mefhumunun yarattığı memnuniyetsizliğin, andavalca bir dışa vurumu bu aslında. tamamı ile saçma sapan bir yere gidiyor bu entry zira... ama anlatmak istediklerimi bir şekilde anlatabileceğimi de ummuyor değilim...

tanışmamızın üzerinden bu kadar kısa zaman geçmesine rağmen, yüz yüze olmadığımız anlarda dahi "olm bir derdin mi var lan, yok yok kesin var" deyip doğrudan konunun merkezine iniyor ya; belki de yirmi yıllık arkadaşlarımla konuşamadığım kadar rahat konuşuyorum kendisi ile. güven veriyor, çözüm üretebileceğini hissediyorsun... dedim ya; alışık olmadığım şekilde derdimi tasamı soruyor, çözüm üretmeye çalışıyor, moral veriyor... benim için ciddi derecede önemli bir şey bu...

"oha lan saat 4 olmuş, ne ara geçti o kadar vakit" adamıdır bir de. yalnızca dertten tasadan değil, her şeyden konuşulabiliyor kendisi ile, hal böyle olunca, kafalar da uyuşunca; saatlerce aralıksız muhabbet edebiliyorsunuz. ciddi bir kazanımdır benim adıma. çok ciddi...

ve en önemlisi; hala daha "basit" de olsa, bir şeyler öğrenebileceğimi görüyorum, gösteriyor. hayır, dediğinin aksine hayatta her şeyi bilmiyorum, her şeyi yaptığımı da iddia etmiyorum. en azından bir süredir bu böyle. uzun bir süre de öğrenmek ile geçecek gibi gözüküyor...

dosttur bu, kahverengi bir dost. gerçek dost...
    (horny meydan, 21.03.2009 22:33)
  25. en sevdiğim turşu suyu - kokoreç kombinasyonu. (tanım gibi)

büyük ihtimalle saçmalayacağım biraz ama du' bakalım, girelim bir yerden:

güzel bir adam vasıtasıyla tanıştığım için kendisiyle zaten beklentilerim yüksekti. sözlük üzerinden ilk muhabbetler, illa ki biraz hissedilen karşılıklı gerginlik hali, derken benim daha fazla dayanamayıp burası kasıyor msn var mı demem ve onun bunu yemesi.. öhm yani "var tabi ekleyeyim " demesi, gerginlik halinin yine az da olsa devam etmesi, sonra nasıl olduysa (pek huyum olmadığı halde) kendimden uzun uzadıya bahsetmeye başlamam ve bunu hikaye şeklinde yapıp türlü ayrıntılara girmem, ben yazarken hiç ses etmemesi, yazım bittiğinde ise hemşeriymişiz yahu demesi ve buna çok çok şaşırmam / sevinmem, etibank muhabbeti, sonra bir anda "bisiklet arkadaşı" olmam ve bunun nedense hoşuma gitmesi, sonra zamanla ilk günlerdeki gerginlik halinin kaybolması, gerçek yüzünü görmeye başlamam (iyi anlamda lan. ehe), ilk görüşmede tam da beklediğim gibi biri olduğunu farketmem kanımın daha da ısınması, sonra bir kaç görüşme daha ve iyice emin olmam, bir gün benim için endişelendiğini söylemesi ve sıcaklığını bir kez daha göstermesi...

aslında öyle kolay samimi olabilen bir adam değilim ben lan, bilen bilir. ancak bu adamda böyle olmadı olay, bebeyim sıfatına ulaşması çok kısa sürdü misal. * öhm yani diyorum ki, güzel adam bu læin, sevdim ben.
    (oehh, 29.03.2009 02:33 ~ 02:45)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil