baharın gelmesiyle durmadan yarım saat boyunca hapşurabilen , bir yandan da gözü kaşınıp gözyaşlarına boğulan sözlük yazarı. burun ve göz spreyleri, haplar ve alerji için iğneler pek yakın dostu olmuştur bu sözlük yazarımızın. baharın kendisine acıyıp bir an önce gitmesini umut eder.
bölümüyle ilgili aklında soru işaretleri olan, yardım edebildiysem veya daha da edebileceksem sevineceğim, son zamanlarda hasta olmuşa benzeyen, geçmiş olsun dediğim yazar.
hazırlığı başarıyla atlamış, birçok hemcinsine örnek teşkil edecek, hırslı, başarılı, zeki ve çevik yazar. ilerde kendileriyle binlerce dolar kazanacağımızdan da hiç şüphem yok.
evinde 21 saattir su kesintisi olan talihsiz yazar. iskiye çıkartma yapabilir, belediyeyi dağıtabilir o derece sinirli. yazın bu sıcağında resmen yapış yapış kaldım lan. 21. yüzyılda hala su arızalarıyla uğraşıyoruz; köyüme gitsem orda bile su var. yetkililerin beni burdan duyup arızayı hemen gidermelerini diliyorum ; aksi takdirde onlar açısından iyi şeyler olmayacak. yarın 3. sayfa haberlerinde beni görebilirsiniz misal.
edit: iski sözlük okurlarından olacak ki bir iki saate kalmadı su geldi. demek kamuoyuna duyurmadan iş yapmıyorsunuz. peki ala. swh
en büyük poirot fanı olduğunu iddia eden bir polisiye roman sever sözlük yazarı
her ne kadar bahsedilen dedektifin göz rengini bile bilememese de en büyük fan olduğunu iddia edebiliyor
canı sağolsun
ben jane marple ile de yetinirim
ama baştan söyleym
ben onu senden daha iyi tanıyorum ...
bidonun siyam ikizidir.
kendisini bidonuyla tanımış olmanın bir getirisi olsa gerek her bidon görüşümde aklıma gelendir.
zaman içerisinde çokça genellemiş olmalıyım ki artık pet şişelerde görür oldum suretini.
kendisini pet şişe ile hipnoz etmek gibi hain planlar edindim.