gündem
  1. · demokratik sol halk partisi
  2. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  3. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  6. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  7. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  8. · aşkın eli geldi ve dalımdan kopardı beni
  9. · frank

lady georgie  

1. japon çizgi film ve çizgi filmin ana kahramanı .
    kesinlikle çocuklar için hazırlanmamış olup , georgie adındaki genç kızımızın , aşk hayatını anlatmaktadır .iki üvey abisinin georgie ye duydukları aşk , büyük abisinin terry grandchester' a rakip olacak kadar yakışıklı olması çizgi filmin en vurucu noktalarıdır .
    daha sonra georgie nin sevgilisi olacak asil sarışın gencin (adını hatırlayamadım) georgie nin yanında çırılçıplak soyunması ; küçük abisinin onu iyileştirmek amacıyla çıplak olarak georgie ye sarılıp yatması ayrıca tartışma konusudur .
    star tv bir zamanlar çocuk dizisi diye , gündüz kuşağında yayınlamış ; ama sonunu getirememiştir .
    candy candy nin çizerleri tarafından hazırlanmıştır ve çok güzel müziklere sahiptir .
    (miçemez, 28.08.2006 01:32 ~ 01:33)
  2. beni çocukluktan bu yana en çok etkileyen çizgifilmdir. bazı müstehcen sahneleri dolayısıyla erişkinlere hitap ediyor, orada georgie'nin sevgilisinden etkilenerek (adı dowell) ben de sarışın mavi gözlülere bir ara kafayı takmıştım
    artık yayınlanmaması üzücü
    (red satin stilettos, 28.03.2009 17:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil