görseller
lacostelacoste

belki ilginizi çeker
  1. · eternity
  2. · jenerik marka
  3. · 3 tane 1 milyon
  4. · eren holding
  5. · bim den almıyorum çünkü ülkemi seviyorum
  6. · eminönündeki lacoste t shirt çılgınlığı
  7. · aşk ı memnu
  8. · doğa yürüyüşüne lacoste ayakkabı ile gitmek
  9. · adanalı
  10. · paul shark
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · insanın hayatına sıçan şeyler
  2. · ahmet kaya
  3. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · call of duty modern warfare 2
  6. · 2012
  7. · marjinal isim meraklısı aile
  8. · yumuşatıcı
  9. · mahmut özdemir

lacoste  

sayfa  / 3
  1. sembolü timsah olan marka
    (philemon, 18.03.2004 00:08)
  2. baya baya pahalıya satılan , jix markası diye de nitelendirebileceğimiz bir giyim markası..
    (zeus, 18.03.2004 00:29)
  3. burjuva giysisi.
    (akaydo, 22.03.2004 10:29)
  4. ilk aşamada tenis ve golf oynarken giyilmesi için tasarlanan dünyanın en kaliteli kumaşıyla üretilen t-shirtlerle işe başlamıştır daha sonra ise alanını genişletmiş ve gündelik spor5 tarzda kendini ortaya koymuş bir markadır. dünyada şu anda rakibi yoktur pahalı satılması normaldir sonuçta özel bir kumaştan üretilir.sadece timsahından dolayı pahalı satılmaz
    (athelas, 01.05.2004 16:17)
  5. con con timsah
    (jamfra, 01.05.2004 16:21)
  6. kumaşı çok kaliteli olan, verilen parayı hakeden marka.*
    (aqua, 27.08.2004 03:17)
  7. en kaliteli taklidinin türkiyede yapıldığı iddia edilir bu markanın. hatta lacoste'un merkezine türkiyeden giden taklitlerin orda dumura yol açtığı "yav nasıl bu kadar benzetebiliyorlar, e madem bu kadar benzetebiliyorlar da neden sıradan bir fiyata satıyorlar" diyerek işin içinden çıkamayan çalışanlara sahip firma. *
    (sifirdankucuk, 27.08.2004 03:25)
  8. kalitenin adıdır.alınan t-shirt yıllar sonra bile ilk günkü rengi ve dokusunu korur.ne satarlarsa kalitelidir pahalıdır ergonomiktir para varsa alınır.
    (delilah, 26.01.2005 22:39)
  9. sadece t-shirt üzerine çalışması gerektiği kanısında olduğum marka.özellikle ayakkabıları çok özensizce yapılıyor.geçen gün aldığım ayakkabının tabanının yamuk olduğunu farketmekte biraz geç kaldım-o da bir tekinin diğerine göre sıktığını farketmemle oldu,hayır diyelim ki iki ayağım arasında fark var,bu yüzden öyle oldu.peki niye diğer ayakkabılarda öyle bi sorun çıkmadı-dolayısıyla iade edemedim.çok bariz olsa ister istemez geri alacaklar ama gidip de bu ayakkabının tabanını 3-4mm öne doğru yapıştırmışlar desem karşımdakinin yüz ifadesini tahmin edebiliyorum,tabi aklından geçecekleri de...herşey milimetrik olmalı.madem o kadar pahalıya satıosn adam gibi kalite kontrolden geçireceksin.taklitlerinde bile daha iyi işçilik var.bi daha ayakkabı için kolay kolay tercih etmeyeceğim kesin...bu arada tabanın yamuk olduğu karşıdan belli oluyor,umarım benden başka kimse farketmez yoksa o kadar para verip aldığım ayakkabı yamuk ve ben bunu o halde aldım diye dalga konusu olacağım
    (myqueen, 27.11.2005 23:55)
  10. hemen esneyip ezilen büzülen ürünler üreten firma. tasarım bakımından bana göre en hoş tişörtleri çıkaran firma, bana göre. fransızları hem sevmeyip hem sevmememe sebep meme, ay marka.
    (anfinindistortiondugmesi, 19.10.2006 19:48 ~ 19:49)
  11. kıyafetleri iyi ama ayakkabılarından uzak durulması gerekir, zira çok kalitesizdir.

edit: daha önce ayakkabılarının kalitesiz olduğunu biri belirtmiş onun icin: ayrıca çok güzel renklerde t- shirtleri vardır.
    (panavision, 19.10.2006 20:02 ~ 20:07)
  12. güneşli civarında fabrika satış mağazası vardı ve yılda bir kez sadece bir haftalığına bazı ürünlerinde yüzde altmışa varan indirimler yapılıyordu.öyle bir hücum oluyordu ki bir keresinde adamın biri aynı renk pantolandan 8-10 tane almıştı.en son duyduğuma göre artık kapanmış.sebepse lacoste'un ayağa düşme korkusuymuş.muş.muş...
    (lady lazarus, 27.02.2007 23:14)
  13. sozde ermeni soykiriminı yasalaştırmaya kalkan fransa'nın boykot edilmesi gündeme geldiğinde, fransız malı olmasından mütevellit giyilmesi bir dönem hoş karşılanmamış marka.(şimdi geçti tabi o günler)
    (muhabirkedi, 02.03.2007 11:47)
  14. rene lacoste adlı tenisçinin sağlık problemleri yüzünden tenisi erkenden bıraktıktan sonra kurduğu timsah logolu firma.
    (the killer, 11.03.2007 00:25)
  15. bir sweatshirt'ün 300 ytl bir t-shirt'ün 185 ytl'ye satıldığı marka. bazı dükkanlarında kasada alışveriş yaparken kasiyerle göz teması kurmamamı sağlayan bir yazı bulunuyor duvarlarında.

(bkz: bu işyerinde asgari ücret uygulanmaktadır)
    (bkz: 403 ytl)
    (hansvoralberg, 24.05.2007 22:44)
  16. verilen eshek yükü kapitale değmeyecek fransız markası.
    (sugibiazizol, 24.05.2007 23:12 ~ 09.08.2007 22:54)
  17. beyaz türklerin zavgeçemediği, kanımca bir giysiye hint kumaşından da olsa o kadar para verilmemesi gereken, dolayısıyla gereksiz marka..
    (epilofs, 24.05.2007 23:18)
  18. hiç bir zaman neden bukadar pahalı olduğunu anlayamadığım önce fiyatının ardından ürünün üretildiğini düşündüğüm marka. birde sanırım pazar lacoste'lerinin sayısı orjinallerinden daha fazla hemde daha güzel(tamam abarttım biraz)
    (belkibirgün, 09.06.2007 00:34)
  19. avrupa yakası'nda timsahını bol bol gördüğümüz marka.
    (trieste, 18.07.2007 11:34)
  20. bir çift çorabın 28 ytl'ye satıldığı dünyaca ünlü marka. kalitesine diyecek birşeyimiz yoktur elbet, ama çoraba altın tozu mu koyuyorsunuz be kardeşim !?
    (albus, 07.08.2007 12:57)
  21. avrupa yakası adlı dizide sürekli aslı ve cem çiftinin üzerinde gördüğümüz giyim markasıdır.efendim dizinin senaryosuna bu durum aşırı ters gelmektedir zira aslı ve cem çiftinin yoksulluk çekmesi diziye havadan üç bölüm kazandırmıştır,bu ne perhiz bu ne lahana turşusudur.ha abartma o kadar da sponsor olarak lacoste'u almışlar diyorsanız eğer gaffurun pijamaları da lacoste'dan olsun.gaffur'a pazar malı çizgili pijama giydirip haksızlık etmeyelim.hmm,neyse bu konunun yeri burası değil,ilerleyen zamanlarda bu konuyu avrupa yakası başlığı altında daha kapsamlı olarak ele alacağım sevgili sözlükseverler.
    (pis mındar, 07.08.2007 13:08 ~ 13:11)
  22. yakası olan bütün tişörtler için kullanılan bir ifade. örnekleyelim; lise döneminde havanın fazlasıyla sıcak olmaya başladığı aylarda:

müdür " evladım, havalar çok sıcak. artık lacostelarla gelebilirsiniz." der. lacoste giyenleri okula almaz tabii sonra kastedilen okulun yakalı tişörtüdür.
    (fb, 07.08.2007 13:16)
  23. ne zaman üzgün, depresif, ağlamaklı olsam bu markanın mağazalarına girerim. ne malın kalitesini, ne de timsahını görür gözüm, önce satılan şeyin türüne sonra fiyatına bakarım, fiyatın absürdlüğünü görünce yüzüme bir gülümseme yerleşir ve mağazadan gülerek ayrılırım. neşe saçıyor kardeşim bu marka. sırf bu yüzden teşekkür ediyorum.
    (sycrone one, 17.12.2007 23:41 ~ 23:45)
  24. (bkz: la köstü la)
    (patheticpoet, 18.12.2007 00:00)
  25. bu markanın kalbimizdeki yerini ata demirermakara isimli albumündeki şu türküyle özetlemiştir:

uzun kollu yeşil lacoste
    giysem seni dane dane
    ütületsem temizletsem
    parlarsın sen hare hare
    (theraflu, 18.12.2007 00:23)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil