belki ilginizi çeker
  1. · itü elektrik elektronik fakültesi
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  2. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · sözlük yazarlarının hayalleri
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · ugg düşmanı ezik kızlar
  8. · kim o sorusuna benim diye cevap vermek
  9. · hatemoğlu

labirent gibi itü fakülteleri  

1. her fakülteyle yeni tanışan için oluşabilecek durum. şu ana kadar bir uçak uzayda kaybolunduğu duyulmamıştır. fen edebiyat fakültesinde kaybolan bir şahıstan "while da sonsuz döngüye girdim sandım" dedirtecek kadar da bünyeye zararlıdır..*
    (luccy in the sky with the diamonds, 24.12.2004 02:41 ~ 02:41)
  2. (wiechy, 24.12.2004 03:22)
  3. aslında sistematik bir yapısı olan binaların yeterli ve düzgün yönlendirici işaretler ve/veya levhalar olmadığından labirent gibi görünmesidir sorun olan. misal, elek(trik-tronik) fakültesi 7 binanın birleşiminden oluşur ve sınıf adları da ona göre numaralandırmıştır.
    abcd numaralı sınıfı bulmak için a nolu binanın b. katının cd sırasındaki sınıfına bakılır, ders bitince çıkış kapısını bulmak için ise asla çıkış tabelalarını takip etmemek gerekir yoksa sürekli aynı döngüde kalınır, bunun yerine oralardan geçen birine sormak gerekir.
    (excalibur, 24.12.2004 09:22)
  4. (bkz: feb)
    (bkz: kimya metalurji fakültesi)
    (bkz: eeb)
    (stocky2001, 24.12.2004 09:26)
  5. (bkz: inşaat)
    (nesseja, 24.12.2004 10:32)
  6. *kimya metalurji fakültesindeki derste,her hafta yolumu kaybetmeme, bulamadığımda da dersten bir arkadaşı arayıp 'ben sınıfı bulamıyorum' dememe neden olan labirentimsi binalar.binanın yapısını keşfettiğinizde ise hedefi vurmanın ne kadar kolay olduğunu anlarsınız *
    (arch angel, 24.12.2004 22:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil