l a confidential   

adana çık aradan

1. mükemmel bir film. kevin spacey, russell crowe, guy pearce, kim basinger ve danny devito gibi müthiş oyuncular ve müthiş bir senaryo. imdb'den de 8.4 almış, top 250'de 56. sırada. 2 de oscar'ı var (bir tanesi* çok kolpa olsa da), daha ne olsun.
    (excalibur, 29.01.2006 04:31 ~ 04:46)
  2. - laaaa konfidenşıl
    - abi öyle değil, yanlış seyrediyosun.
    (lefteyenine, 29.01.2006 07:49)
  3. kim basinger'ın russell crowe'dan yumruk yediği sahnede mükemmel bir oyunculuk örneği sergilediği filmdir, hayır resmen unuttum o an onun milyon dolarlar alan bir star olduğunu, acıdım kadına.
    (acyberexile, 09.07.2007 10:44)
  4. “los angeles’a gelin…güneş her zaman parlar…plajlar geniş ve davetkar ve gözünüzün görebildiği her yerde portakal ağaçları var…iş derseniz kıyamet kadar ve toprak ucuz…burada çalışan herkesin kendi evi olabilir ve her evin içinde mutlu bir amerikan ailesi…bunlar sizin olabilir,kim bilir.belki de keşfedilirsiniz, film yıldızı olabilir yada en azından birini görebilirsiniz…los angeles’ta hayat güzeldir, tam bir yeryüzü cenneti…yada en azından size söylenen bu.çünkü bu satılan bir imaj.bunu filmlerle,radyolarla ve televizyonla yapıyorlar…sevilen “onur madalya”sı dizisinde los angeles polisleri iyilik timsalidir ve şehri suçlulardan korurlar.evet buranın bir cennet bahçesi olduğunu düşünebilirsiniz.ama cennette de sorun var…
    sid hudgens(de vito)
    (basima trajik bir olay gelsin istiyorum, 11.09.2007 03:32)
  5. oyun içinde oyun filmi.

film başlarken sıradan bir eski zamanlar geyiği gibi görünüyor. içeriği daha boş olan chicago'yu anımsatıyor. fakat film ilerledikçe anlıyorsunuz ki; güzel bir kurgu var içinde.

son ana dek asıl suçluyu anlamak da epey zor; yani bilmece iyi korunmuş. oyunculuklar oldukça başarılı ve kim basinger yaşadığı sürece kırmızı ruj sürmeli. zira kırmızı ruj bir kadını ancak bu kadar tamamlayabilir.
    (varolmanın dayanılmaz hafifliği, 27.10.2007 22:49 ~ 22:50)
  6. filmin başlarında kimin ne için çalıştığını, iyimi kötümü olduğunu anlayamazsınız. olaylar tam bir arap saçına döner ki bu sıkıcı gelebilir ancak filmin sonuna geldiğinizde muhteşem bir film olduğunun farkına varırsınız. karmaşık olaylar ustaca birbirine bağlanır.
    (golden cock, 29.03.2008 11:17)