belki ilginizi çeker
  1. · 2008 2009 sezonu tff 3 lig grupları
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · disko kralı
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  5. · erkekte ses tonu
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · vadius abazanus
  9. · okunması gereken kitaplar

lüleburgazspor  

1. yeniden yükseldiği 3. ligde alınan başarısız sonuçların sonrasında büyü yapıldığına inanan bir yönetime sahiptir. gerçekten de yapılan aramalar sonucu tavuk bacakları efsane stadın çeşitli köşelerinde bulunmuş. hayırlara vesile olsun diyorum...

dip not: fenerbahçeyi eledikleri türkiye kupasında aynı sezon beşiktaşı da elemişlerdir.

trakya ateşi...efsane 40. yılında
    (bokarec, 03.12.2007 19:46 ~ 04.12.2007 04:57)
  2. bir yenilgisinden sonra şu lafa tanık olmuş kırklarlı bi arkadaşım. artık gülmekten baklava baklava kas yaptım, yalan söylemiyorum.

"abe lüle, niden büle, çubuk süle."
    (hepten aykırı, 03.12.2007 20:02)
  3. kuvvetle muhtemel seneye bank asya birinci liginde oynayacaktır. play off a çok efsanevi bir şekilde katılmıştır. son haftalarda ligin tepesindeki 2 takımı (tepecik ve yalovaspor) birden yenerek katılmıştır. şimdi 2. yarı play off maçlarında da aynı başarıyı göstermesi tek dileğimiz.

ayrıca bizim kızanlar feci desteklemekteler takımlarını. deli bir taraftar grubu var. helal olsun diyor kucaklıyorum hepsini...
    (bokarec, 13.01.2009 13:22)
  4. 2009-2010 sezonunda 3.ligde oynayacak takımdır.lüleburgazpor takımı trakya bölümünün profesyonel liglerdeki tek futbol takımıdır.

takımın en büyük başarısı 1979-1980 sezonunda önce beşiktaş'ı ardından fenerbahçe'yi eleyip türkiye kupasında final oynamasıdır.
    (mkopaw, 22.08.2009 09:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil