belki ilginizi çeker
  1. · bir kedinin günlüğü
  2. · kazım koyuncuyu unutmadık unutturmayacağız zirvesi
  3. · paçi
  4. · küçücük ellerin vardı ellerimde
  5. · laz kızı
  6. · sarpi moleni
  7. · en beğenilen yazar nickleri
  8. · löpürgül löpürcan
  9. · kazım koyuncuyu unutmadık unutturmayacağız zirvesi
gündem
  1. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  2. · dinde zorlama yoktur
  3. · geniş aile
  4. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  5. · aşk
  6. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  7. · marjinal isim meraklısı aile
  8. · prince of persia 3 the two thrones
  9. · brugge

löpürgül löpürcan  

sayfa  / 2
  1. 5. nesil, hukukçu yazar. hoşgelmiştir.
    (7221821, 25.07.2008 21:40)
  2. cafercan aksu, cihan can ve özgürcan özcan gibi nice canlardan umudu kesmiş fmsever galatasaraylıların "önümüzdeki 10 yıla damgasını vuracak olm bu çocuk, christiano ronaldo da kimmiş pehhh" diye alttan alttan piyasaya gazı vereceği yeni wonderkid sandım görünce, meğer hoş gelmiş beşinci nesil yazarmış. kanım ısındı kendisine birden.
    (dali, 25.07.2008 22:28)
  3. yüksek lisansı kazanmış sanırım. tanımam etmem ama hayırlı olsun.

(bkz: @2588666)

not: kazanalı epey olmuş, aslına bakarsanız ben bunu öğreneli de epey oluyor *
    (aksamustune dogru kis vakti, 27.07.2008 13:47 ~ 24.11.2008 22:54)
  4. nickine bayıldığım nesildaş. hoşgelmiş.
    (jadore, 28.08.2008 14:45)
  5. türkçeyi o kadar güzel kullanıyor ki, girilerini okurken tane tane anlayabiliyorum ne anlatmak istediğini. dilsel takıntılarımı su yüzüne çıkarmadan soluksuz okuyabildiğim yazarlardan.
    (camel, 25.12.2008 19:45)
  6. dürüst olmak gerekirse nasıl yazıyor bilmiyorum. bakmaya da üşendim doğrusu neler yazmış diye. lakin sözlükte nickini en çok kıskandığım yazarlar arasında ilk beşe rahat oynar diyorum. nickine illa bi anlam yükleme çabasında olmayan ve bu yönüyle takdirimi kazanan bir yazar.

not: nickinin bir anlamı varsa mahçup olacağım ama neyse.

edit: yokmuş.
    edit.2: bunca zaman sonra farkettim ki herkes nick altına güzel şeyler yazmış kendisi hakkında. ben ise herkesin nick altında görmek istemeyebileceği bir kelime kullanmışım. gerçi bunu ona değil kendime söylemiştim fakat biraz utandım zamanla. bu sebepten kendisinden özür dileyip girimi editliyorum.
    (phoarbix, 21.02.2009 21:50 ~ 23.10.2009 21:31)
  7. kazım koyuncu sever yazar..

ayrıca sanırım;

(bkz: paçi)
    (buselik, 27.02.2009 23:13)
  8. güldürmeyi başaran yazar.

(bkz: @3205309)
    (harputi, 24.03.2009 09:58 ~ 28.03.2009 20:23)
  9. an itibariyle sözlükte en çok takip ettiğim yazardır. sadece okuduklarıma dayanarak söylüyorum. zekidir , komiktir, kalemi iyidir.
    (ysf, 22.04.2009 02:23)
  10. sarpi moleniyi dinlerken, istedim ki bir çift söz söyleyeyim, löpür için.

ona laz kızı diyorlar. böyle denilmesi de çok doğal. çünkü ona ne zaman rastlasam kazım koyuncu türküleri söylüyor.

löpür demek, biraz da kazım koyuncu demek. ama ona laz kızı demek eksik. bu noktayı düzeltmemiz gerekir.

evet, löpürün bir yanı, karadenize bakıyor evet. ama löpürün çekirdeği; torosların zirvelerinde gizlidir.

yazılarına bakıldığında löpür, hep çocukluğuna hasret. çok sevmiş çocukluğunu. bana sorulursa hala çocuk.

hayat denen sonsuzluk
    karşısında bir çocuğuz
    düşe kalka büyürken
    kalkamayız bir çoğumuz.
    (bir cinnet, 14.05.2009 20:15 ~ 21:13)
  11. bir kedinin günlüğü başlığındaki yazılarına devam edeceği müjdesini vermiş beşinci nesil yazar.
    (harputi, 18.05.2009 01:06)
  12. sözlükte görünce tebessüm etmeme neden olan güzel insan, hangi yönünden bahsedeyim ki ?

zeki : 20 yaşında üniversiteyi bitirdi, 30 yaşında da profesör olarak tarihe ismini altın harflerle
    yazdıracak...
    yardımsever : kazım koyuncuyu unutmadık,unutturmayacağız zirvesi 'ni yüzüme gözüme bulaştırmamam
    için hemen yardımıma koşan cesur yürek...
    komik : bir kedinin günlüğü başlığındaki yazısı yaracak cinsten.
    yaratıcı : nicki yeter zaten

ayrıca hemşerim, arkadaşım, dostum, dert ortağım... halimden anlayan ender insanlardan biri, zaten benden danışmanlık ücreti alsa daha çalışmasına gerek kalmaz, çok rahat geçimini sağlardı. sıkı bir kazım koyuncu hayranı benim gibi. ''az sözle çok şey nasıl anlatılır dersi gibi'' girileri, sözlükte türkçe'yi bu kadar sade, güzel kullanan yazar bir elin parmaklarını geçmez, bu konuda onu kıskanmıyorum desem yalan olur. seviyorum, ilgiyle takip ediyorum kendisini...ayrıca ;

(bkz: laz kızı)
    (vamişkunan, 22.05.2009 12:36 ~ 24.05.2009 01:52)
  13. bu aralar başı tezi ve seri eksi oy veren ibne ile dertte olan şanssız arı. yardımcı olmak istiyorum, hukuktan hiç anlamam, tez konusunda hiç yardımcı olamayacağım, fakat buradan seri eksi oy veren ibneye sesleniyorum ; '' onu eksileme, beni eksile, rahat bırak da tezini yazsın kızcağız ''. valla löpürcüm elimden bu kadarı geliyor, umarım işe yarar *
    (vamişkunan, 25.05.2009 13:48 ~ 13:48)
  14. kazım koyuncuyu unutmadık unutturmayacağız zirvesi organizasyonunda vamişkunan'a sonsuz yardımda bulunmuş, bize o güzelim zirvenin katılımcısı olmak kalmıştır. açılış konuşmasına hayran kaldık. kapanışın da öyle olmasını isterdik.
    (hashus1099, 26.06.2009 02:19)
  15. kazım koyuncuyu unutmadık unutturmayacağız zirvesi organizasyonunda büyük emek harcamış, yaptığı açılış konuşması ile bütün katılımcıları kendine hayran bırakmış hamarat organizatör, güzel insan. gece boyunca hiç oturmadı, bütün misafirlerle tek tek ilgilendi, koşturdu, yoruldu. sonuçta onun da büyük yardımları ile güzel bir gece yaşadık. kapanış konuşmasını da o yapsaydı çok daha güzel olacaktı fakat o saate kadar kalamadı maalesef...

ayrıca gündüzleri uyumaktan baska bir faaliyeti olmayan bana, avcılar 'ın gündüzünü de sevdirerek hayırlı bir iş yapmıştır. her ne kadar uyurgezer vaziyette dolaşsam da idare etmiştir beni ve yarasalıktan çıkıp normal bir insan olma yolunda ilk adımı atmamı sağlamıştır.

löpürün bir başka ilginç özelliği ise telefonda atacağı mesajı son mesajlaştığı kişiye atmasıdır. rehberin mesajlaşmada hiç önemi yoktur, eve ekmek mi lazım ev arkadaşına değil son mesajlaştığı kişiye atar, takside notlarını unutur hiç alakasız kişiye mesaj atar, kız arkadaşına atacağı mesajı bana atar, böyle garip bir insan işte *

bugün tez savunması var, o yüzden 1 haftadır uykusuz günler geçiriyor, umarım en iyi şekilde atlatır bunu ve profesör olma yolundaki ilk adımı başarıyla atar. kendisine kolaylıklar diliyor, sevgilerimi gönderiyorum...
    (vamişkunan, 10.07.2009 00:01 ~ 16:04)
  16. ''gözün aydın'' dediğim güzel insan.. sonunda amacına ulaşmış, aylardır yoğun çaba gösterdiği tezini nihayete erdirip emeğinin karşılığını almıştır.. burdan tebriklerimi yolluyorum yollamasına da biz okulu bitiremeden profesör olacak nerdeyse biraz yavaş yahu..**
    (sheed, 10.07.2009 20:39)
  17. tezini de güzel güzel vermiş yazar. '' ne zaman ıslatıyoruz ? '' sorusunu sormaktan alıkoyamıyorum kendimi. *
    (vamişkunan, 11.07.2009 15:45)
  18. (bkz: küçücük ellerin vardı ellerimde)
    (berva, 21.08.2009 22:24)
  19. tanımam etmem ama nickini görünce sahilde haşır huşur eşofmanıyla bıngıl bıngıl koşan şişman bir hamfendi gözümün önünde beliriveriyor. durduramıyorum.

çok önemli edit: kendisi tığ gibi bi hamfendidir. löpürlüğün benim bilinç altımla alakası yoktur.
    (kido, 21.08.2009 22:27 ~ 22:34)
  20. (bkz: tatlı canavarı)
    (vamişkunan, 24.08.2009 15:00)
  21. bugün, doktora mülakatından başarı ile geçmiş iyilik meleği. türkiye'nin en genç ve güzel hukuk doktora öğrencisi ve en genç profesör adayı. tüm mülakat ve önemli sınavlarına özellikle öğle vakti 12'den önce girmesine dikkat etmek lazım.* *
    (berva, 27.08.2009 15:10 ~ 15:10)
  22. ne güzel, bütün bu hoyratlığın içerisinde, etrafınızdaki umarsız topluluğun aksine, biraz nefes aldıran, sıkıntılarınızı paylaşabileceğiniz, incelikleri unutmadığını gördüğünüz değerli insanların hayatınızda olması.

tanım : hiç eksik olmasın dediğimdir...
    (vamişkunan, 31.08.2009 13:00)
  23. şu günlerde teyze olmanın sevincini ve gururunu bir arada yaşayan yazar. sevincini anlıyorum da niye gururlandığını anlamış değilim. * sanırım bebeği dişi kartal yapmaya çalışıyor ve buna engel olmaya çalışacağımı söylediğimde de beni ölümle tehdit ediyor, bir hukukçuya yakışmayacak söylemlerde bulunuyor. bebeğin ailesinin çocuğunu en doğru şekilde yönlendireceğini, teyzesine çok fazla söz hakkı tanımayacağını umuyor, kendisine de tek bir cümle ile seslenmek istiyorum ;

(bkz: her zaman her yerde en büyük cimbom)
    (vamişkunan, 11.09.2009 03:56 ~ 03:57)
  24. iklimindeyim.. senin iklimine gelmek için yola çıkmışken ben eylül akşamında sen bir toprağı, annenin toprağını avuçluyormuşsun başka bir iklimde. bugün iklimimdesin.

gözyaşların gözyaşlarımdır..
    (berva, 24.09.2009 01:30 ~ 01:31)
  25. öğreniyoruz. en uzak ihtimallerimiz gerçekleşirken, en uzak derken öğreniyoruz. sabrediyoruz. yaşıyoruz. hayatta başka gaileler çıkıyor önümüze, başka acılar yaşıyoruz. bazısı en acısı, tahmin sınırının ötesinde oluyor. ama yine de yaşıyoruz. sabrediyoruz. şöyle bir durup düşününce, hiçbir sözün, hiçbir avuntunun yetmediğini, çıldırmaktan bir önce farkediyoruz. işte bu farkediş yaşamamıza neden oluyor ya da yaşamayı isteyişimize işaret bu.

saçmalıyorum. acını paylaştığımı söylüyorum aslında. benzer, uzak ihtimallere sahip biri olarak. yaşayacağız ama.
    (harputi, 25.09.2009 01:31)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil