belki ilginizi çeker
  1. · koütbat
  2. · sözlükteki barcelona taraftarları
  3. · sözlükte hiç kankası olmayan yazar
gündem
  1. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  2. · sözlük yazarlarının hayalleri
  3. · kemal kılıçdaroğlu
  4. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  5. · dersim katliamı
  6. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  7. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  8. · hyperbole
  9. · subterranean homesick blues

kypbnlk  

1. sorularıma bıkmadan usanmadan cevap veren,sabır taşı olarak nitelendirilmesi gereken zeki insan,yardımsever nesildaşım.
    hoşgelmiş.
    (gözyasi sisesi, 07.05.2009 21:46)
  2. nesildaş yazar. yardımsever, ışık hızında. süper. übermensch. sağolsun varolsun.
    (red label, 09.07.2009 14:40)
  3. bugün doğum gününü, diğer doğum günleri gibi buruk fakat bir farkla kutlayan yazar. bir kişinin kutlamasını beklemenin, diğer ademoğullarının kutlamalarının terazide bir nüve raddesinde bile olmadığını anlamanın farkı yarattığını hissetmiş yazardır kendileri..
    (kypbnlk, 09.07.2009 22:46)
  4. nasılsın diye sorduğumda "iyi" demeyen gerçekçi ve samimi insan. gülücük buralarda bi yerde işte..
    hayata dair mühim sırrımı da paylaştığım meslektaşım.
    tıpla alakalı saçma sorularımla bunaltıyorum arada, allahtan seviyor mesleği de güzel güzel cevap veriyor.

ankara fen lisesi, kısaca fen lisesi, mezunu. ukala biraz bak. okulum için* bizimki kadar olmasa da iyi dedi. *

koütbat'a bekliyorum kendisini, iyi bir ev sahipliği yapalım bakalım. o gelirken house md getirsin yeter..

son olarak; mesleğini layıkıyla icra edecek kypbnlk'le tanıştığıma çok memnun oldum ben, "iyi" olsun artık...
    (marjane und eudaimonia, 23.09.2009 14:30 ~ 07.11.2009 10:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil