19 nisan'da show tv'de yayınlanmaya başlayacak olan kurtlar vadisi dizisinin yeni adı.. bu seride, vadiciler dünyanın en acımasız efendisine, paraya baş kaldıracak deniyor, hadi hayırlısı diyoruz biz de...
pana film'in türkiye'yi kurtarmak için yazdığı bir senaryo daha, arkadaş görüyorsun ki günümüz gençleri sizi model olarak alıyor.bırak bu pusuyu musuyu filan yap sen kurtlar vadisi öss veya kurtlar vadisi amına kodumun fizikçisi diye ülkene bir faydan olsun. bari çocuklar tesbih çevirmesinde sayfa çevirsin.nasıl olsa kimsenin sizi izleyipte kendi kendine soru sorup ülkeyi kurtaracak hali yok. böyle yapında bari bir boka yarayın. haa diziniz çok güzel,vakit öldürmeye birebir o ayrı...
yine reyting rekorları kıracak, bir bölümününün 3. tekrarı bile bir çok iddalı yapımdan daha çok izlenecek ve muhtemelen next nextstarın sunacağı dizi olacaktır. merakla bekliyoruz.
o kadar yasak olmadı sar baştan hesabı ile çekilen devam dizisi.
anlamıyorum ben bu ülkede pokemın seyredip camdan atlayan çocuklar var, murat kekilli dinleyip intihar edeler var. bunlar ki ufak örnekler. cehalette sınır tanımayan bir ülkedeyiz. deli yürek zamanını hatırlayın takım elbiseli abiler türedi. kurtlar vadisiyle birlikle olanlar zaten ortada. derin devletmiş. sen foseptik çukurunun derinliği hakkında bi bilgiye sahip değilken saçma sağan dizilerle derin devleti mi öğrenecektin. ha onlarda hazırdı zaten, ya bi dizi çekselerde bizim derin devlet neymiş öğrenseler diye. sabırsızlıkla bekliyorlardı onlarda. çok şey var söylenecekte hukuken sakıncalı işte.
ilk bölümün hikayeye başlama misyonunun getirdiği durgunluğun üstesinden güzel gelmiş, eklenen kadrosuyla "hadi lan!" dedirtmiş dizi. şu anda göze hoş gelen tek oyunculuk memati'den* geldi sadece. diğerleri de katılır umarım.
canımdan çok sevdiğim 4 arkadaşımın kostüm şefi, kostüm asistanı, hukuk danışmanı ve firma sekreteri olarak çalıştığı, inadını ve prensiplerini takdir ettiğim şirketin efsane olmuş yapımının devamı.
(bkz: pana film)
yine kurtlar vadisi karşıtlarını ayağa kaldıran dizi.
nen var kuzum kayıtsız kal ozaman, nihayetinde dizi, gerçek dışı, senaryo..
kurtlar vadisine karşı çıkanlar, kurtlar vadisini savunanlardan farksız bana göre..
edit: eksileyen arkadaşlar için, reklam yapmak prim vermektir. ayrıca kurtlar vadisi evet gerçekten de senaryodan ibarettir. çıkarsamalar kişinin kendine göre yorumlamasıdır olayın.
biraz zafer algöz'den* umutluyum; fakat onun da rolü öyle aforizma döktürecek düzeyde değil...
galiba güllü erhan'ın sapıtmalarına kalacağız gibi görünüyor...
gerçi bu adamı da niye hala oynattıklarını anlamadım; dizinin fıs fıs ismail'i, onun olduğu sahneler diziyi "çocuklar duymasın" dizisine çeviriyor...
haa "o torpilli diziden çıkaramıyoruz" diyorlarsa o zaman bıyığını ve sakalcığını kessinler de biraz adama benzesin...
ilk hafta gece 01:00'a doğru biten, ikinci hafta ise fenerbahçe - beşiktaş maçına denk gelmesine rağmen 23:00'da biterek tüm sevenlerini şaşırtan dizi.
giderek rayına oturmaya başlayan dizi...
sadece türkiye'nin en kaliteli oyuncularını transfer edip bırakmamışlar... adamlar ciddi ciddi prodüksiyona soyunmuşlar... keşke ilk dizide de böyle olsaydı... o dizinin de oyuncu kadrosu neredeyse bu kadar iyiydi...
fakat hala bir aforizma sıkıntısı var... tamam şimdi ki dizi de uğraşılması gereken adamlar eğitim görmüş büyük işadamları... önce ki dizide olduğu gibi sokaktan gelme adamlar değil... ama sonuçta polat alemdar'ın tayfası ve işadamlarının adamları bir şekilde alemden gelme... kesinlikle onlara kendilerine has bir jargon yüklenmeli...
izlediğim [halen de izlemekte olduğum] bölümünde ihale açık artırma usulü ile devam etmekteyken polat alemdar yanında kısa süre sonra sevdiceği olacağı gün gibi aşikar olan nefise karatay ile ihaleyi televizyondan takip etmektedir..
polat, "aha şimdi bilmemne şirketi çekilecek" dediği anda o şirket daha fazla artırmaya girmeyip çekilir..
işte o an nefise karatay sorar:
-sen fiyatları bir yerden duydun mu?
+hislerim beni hiç yanıltmamıştır bugüne kadar!
wauw! şahsen şu halimle ben zor tutuyorum kendimi, nefise kulun ne yapsın a polat!
desene "kardeşim senarist, o söylediydi"
desene "texti okudum daha önce"
hismiş.. hadi oradan
hadi oradan..[erbakan gibi "hadi oradan" derim]