dirk kuyt *  

adana çık aradan

1. 2006 dünya kupasında van basten'in takımı satıp, kendisini eleştirdi diye van nistelrooy yerine oynattığı oyuncu. şahsen kötü bi oyuncu olduğunu düşünmekle beraber izlerken bir forvet* oyuncusu olduğu gayet belli olmakta. ancak van basten kendisine bir sc* rolü yükleyerekten hollandayı kendi elleriyle elemiştir. o sebeple ziyadesiyle sevmem bu gencoyu ben hollandayı çökerttiği için turnuvada.
    (hanspeterberigel, 09.09.2006 21:58)

2. eski bir cm araştırıcısı olarak utrecht'te iken bizzat izlemiş ve yükselip iyi bir futbolcu olacağını önceden tahmin etmişliğim vardır kendisinin. hatta hiç unutmam utrecht'in bir maçı seyircisiz oynanıyordu ve tribünlere taraftarların resimleri koyulmuştu. bizim seyircisiz oynanan milli maçlar için televizyonlarında reklamları dönen bu fikri ilk kez gördüğüm yer olmuştur o maç.
    farklı bir yeri vardır bende kuyt'un. ben yetiştirmişim gibi hissederim. gençliğimdir, hatıralarımdır kendisi.
    (bkz: sarı fırtınam çatal karam çingenem)
    (dr conners, 19.11.2006 18:56)
  3. çok etkili, yırtıcı bir forvettir. rakip defansa sürekli basar, pres yapar, yıpratır. hava hakimiyeti fena değildir. aynı zamanda oldukça hırslıdır. milan baros ve djibril cisse gittikten sonra liverpool'un neden onu seçtiğine şaşırmamalı.
    (dolphins were monkeys, 03.02.2007 15:15)
  4. 2006 dünya kupasında fazlaca şans bulmasından ve bunları iyi değerlendirememesinden dolayı çok eleştirilen, ancak liverpool'la birlikte hakettiği övgüleri almaya başlayan hollandalı forvet oyuncusu...
    (ageblood, 19.06.2007 22:15)
  5. kendisi verdiği bir röportajda: "bende thierry henry'nin yeteneği yok, buraya çalışarak ulaştım" diyen futbolcudur. hırsını takdir etmekteyim...
    (rasputin, 19.06.2007 22:29)
  6. her açıdan yetersiz bir forvet.
    (allezz, 20.02.2008 00:17)
  7. liverpool maçlarını izlerken bir soluklan yiğenim demek istediğim topcu.insan hiç mi yorulmaz bu kadar mı koşar.maç boyunca bir forvet bu ölçüde mi pres yapar.bu oyuncu sahadayken diğer liverpool oyuncularına ayıp oluyor sanki onları az mücadele ediyorlarmış gibi gösteriyor bu arkadaş.

tabi hala bir forvet oyuncusu için temiz gol vuruşu konusunda eksik.herhalde bu azimle torres'le birlikte çalışa çalışa bu eksiğinide giderir yakında.
    (kasaba insanı, 23.04.2008 18:03 ~ 18:52)