annemin beyaz et olarak sadece balığı sevmesinden ve yılbaşı gecesinde palamut yememizden dolayı götümden çıkıveren nicktir. yılbaşı gecesi elalem tavuk yiyor,hindi yiyor,bize gelince oturmuş buğulama palamut yiyoruz. bende tavuk yemek isterim,herkes gibi oturup hindinin o ince kemiklerini ayıklaya ayıklaya etini yemek isterim,ama yapamıyoruz. sırf bu yüzden yılbaşını evde geçirmek istemiyorum. hayır o değil,komşuya gideyim dedim,onlarda kasaptan kıyma alıp köfte yapmışlar.
vistanın oyun konusundaki yetersizliğini yüzüme vurmuş yazardır. yardımlarından dolayı teşekkür etsem bile bir işe yaramadı malesef. ayrıca kendisini her gördüğümde aklıma kutsal damacana geliyor.
tombik bir yazar değildir. spora gider,vücut çalışır. 1,89 boyunda 85 kg. ağırlığında cillop gibi bir delikanlıdır. buğday tenlidir ayrıca,kendim diye demiyorum yakışıklıdır. sevin bu yazar kardeşinizi be,arkadaş olun onunla,kucaklaşın. sevgi dolu bir dünya için...
bi kısım girisini inceledim, oldukça eğlenceli, iyi bi yazar okuduğum kadarıyla. türkçe ye gerekli önemi vermesinden mütevellit de kendisini takdir ediyorum. umarım taşaklı bi yazar olur, pek sevilir bu alemde.
kilolu değil bir kere bu kutsal palamut yazarı.onu anladık sanırım. hemfikiriz burda tamam. çok zayıf da değil. çok salak değil. he çok akıllı da değil kandırmayalım şimdi birbirimizi. yaşamsal fonksiyonlarını sürdürebilecek kadar zeka kapasitesine sahip işte. çok yakışıklı değil ama tipsiz de değil. (çok yakışıklı olduğunu söylüyorlar kutsal palamut'un) bunları kendimden bağımsız yazıyorum haberiniz olsun. kendi gözümle bakmıyorum kendime.
aglayan keklerin ortak özelliklerinden birini çakmış altıncı nesil eğlenceli/güldüren giriler yazan yazarımız. sözlükte başarılar bol giriler diliyorum. ve bu adama biri kek yapsın itinayla yedirsin diyorum...
çok keyifli yazılar ve sohbetlerin sahibidir kendisi. arada gece yarısına dek sohbet etmekten sabah işe geç kalmamı sağlamıştır, ama gerekçe olarak genel müdürüme şikayet edememişimdir.kankadır,sırdaştır.dosttur bana
tartışmayı bilen, saygılı bir yazar, belli fikirleri benimsemiş sıradanlaşmışlardan değil
ne kadar zıt düşüncede de olsak hakaret etmeden, düzgün üslupla tartışabildi, kendisini bu yönlerinden dolayı tebrik ederim