|
|
- sözlükteki entelijansların oluşturduğu müessesedir.sözlüğün daha iyiye,daha güzele gitmesini sağlamak için moderatörlere yardımcı olur bu müessese.
- (bkz: başın göğe erdi mi)
(bkz: kıçına kına yakmak)
- hatalı giriyi ispiklemek yerine hatalı giri yapana mesaj atmak gibi olgun bir davranışın herkes tarafından yapılmasıyla önemini yitirecek olan müessese.
- (bkz: ispik butonuna sahip kitle)
- bir arkadaşımın 18.12.2006 22:56:48 tarih ve saatiyle gelen bir mesajla gizlice üyesi yapıldığı müsessese. (çaktırmayın) çok endişelenmiş anlattığına göre. böyle kutsal bir göreve layık görülmesini anlayamamış. kutsal kase peşindeki tapınak şövalyesi gibi ne bileyim düşman dışişleri bakanlığında görevli son derece gizli ajan gibi hissetmiş kendini. gizemli bi şahsiyet olmuş hatta gördüm ben. konuşmuyor eskisi kadar. olm noldu dedim. abi entelijans oldum söleme kimseye dedi. siktir ordan dedim. senden bi bok olmıycaanı anlamışlar ispik için kullanıyolar işte diye üste çıkmaya çalıştım. alındı biraz sanırım. "istediğin kadar dalga geç olm sözlüğün daha iyiye, daha güzele, en iyiye, en güzele ulaşması için elimden geleni yapacağım. dikkat edin akıllı bakınızın hıyarca kullanımı insancıkları. aranızda bir entelijans dolaşıyor!" diye bağırarak koşmaya başladı. dikkat ettim, hafiften yaşarmıştı gözleri. duygulandım tabi. helal olsun çocuğa. azmetti ve başardı. romantik entelijans arkadaşım benim. çok ta zeki çocuktur. esprili hoş sohbet. kaslar desen löp löp böle kollarda filan. nası yakışıklı da allahsız. tam james bond vallaa. sözlüğün bilimum gotik ve yalnız hatununa duyurim yani. nikini söleyemicem buradan. ama özel mesajla ulaşırsanız bana kendisiyle irtibata geçmenizi sağlarım. süper bi insandır kendisi. entelijans tabiri cuk oturuyor gerçekten de.
son olarak burdan yetkililere bir sorum olacak: abi şimdi nasıl oluyo bu iş? kendi girilerimizi ispiyonlayabiliyor muyuz mesela?
|